Kurtlar Vadisi Pusu ATV

dizide oynayacak adam kalmadı
öldürülen öldürülene...

bulut da diziden ayrılacak diye korkmuştum ama neyse ki atlattı

önce Nazır ve lübnan lı arkadaşlarına büyük bir alkış alkisalkisalkis
sonrada verdiği mesajlardan dolayı Kurtlar vadisine bir alkış...alkisalkisalkis

dizinin en keyifli anı, " polatın Ebruya " seni seviyorum elif" dediği an,bütün yağlarım eridi valla... :zevkten dört köşe olan üye simileysi: kaydirigubbakcemile3
eh azıcık gururun varsa kazulet epru apla babanın getirdiği boşanma dilekcesini imzalar,milletide kendinden kurtarmış olursun...
:jeyyar::jeyyar:

aynen benımde en cok seni seviyorum elif demesı hosuma gitti.kaydirigubbakcemile
bu arada herkes teker teker ölüyor yahu,dizide adam kalmayacak.
birde şu kipritci pala bıyıklı amcaya gıcık oluyorum,piskopat.lülülülülülü

Son düzenleme:

evet yaalkisalkisalkis
o kipritçi cevata bende kılım,iskender gibi ölmek bilmiyor...
bide elinde sürekli kipritle dolaşıyor,kibrit firmasıyla reklam anlaşmasımı yaptı bu kurtlar vadisi....
:jeyyar:

çok güzeldi yine her zamanki gibi, nazır süperdi cevat tahmin ettiğimiz gibi arapları yaktı. erhanı cevatın kaçırması hiç iyi olmadı bide polat kaçırdı diye basına bilgi verildi cevat birilerinden emir alıyor gladyoda bakalım cevatın arkasındaki gladyocu kim çıkacak başbakanı oynayan karekteri beğenmedim keşke başbakanımıza benzeyen birini oynatsaydılar ihtiyarlar toplantısı güzeldi ama şunu anlamadım iskender polat kavgasını polatın ilerdi amerika çıkarları için görünecek savaşı aslında hizmet etmiyor ama öyle gösterecekler diye bişey dediler anlam veremedim iskender ölmedi yine artık bi dahaki bölüm cevat ölsün lütfen
bu bölumun en guzel sahneside polatın ebruya elif demesi.. oh içimin yağları eridi resmen
Elif'in resmini masadan alıp hiçkimse diyerek çantasına koyan ebru bunuda sindirir ve polat'ı beklemeye devam eder evinde. Boşanmayı aklının ucundan bile geçirmez bence

cevat olsun ama iskender olmesin kizi daha yeni piyasaya cikti.bence bundan sonra cok komik olcak. :lepi: memati demesi beni olduruyo cok komik ya..... :roflol:

vallahi benimde son gunlerde en begendigim sahneydi ELIF SENI SEVIYORUM sahnesiydi ohhhhhhhhhh kilo verdim yaglarim gidince seni sabalak suratli kazulet sacida ortadan ayirmis yas tutan rum kadinlari gibi giyinmis cirkin kazulet oh olsun Elif e hic kimse diyordun aldin cevabi adam hala asik olmus bile olsa kalbi ona ait iyice duyda gor defol artik su Cevat kazuletide yaksa bu kiza deli oluyorum ya neden bu kadar dusmanlik besliyorum anlamadim

Kızlar kanal 7 de vadinin eski bölümleri var elifli vadi :teytey: bugün 11. bölüm oynadı hafta içi hergün oynuyo galiba :icecream:

Kızlar kanal 7 de vadinin eski bölümleri var elifli vadi :teytey: bugün 11. bölüm oynadı hafta içi hergün oynuyo galiba :icecream:

anaaa sende mi izliyon kızzz vadiyi:1hug:!eski bölümleri izlemeyi sevmiyorum ben yawww:1no2: ben iskenderle kızını merak ediyorum şimdi kız acayip psikopat çıktı?..lmaz:

oy oy oy
geçen hafta izleyememiştim polat ne demiş öyleee
oooohhh kaydirigubbakcemile2
iyi olmuş ebruya zemuszemus
k.v ni arşivledik kuzenle
bütün bölümleri var.şimdi memleketteyim eve gidince
izlicem kısmetse baştan sona :teytey:

ay bu smileyler güzel olmuş yeni yeni :dance:

anaaa sende mi izliyon kızzz vadiyi:1hug:!eski bölümleri izlemeyi sevmiyorum ben yawww:1no2: ben iskenderle kızını merak ediyorum şimdi kız acayip psikopat çıktı?..lmaz:

evet ama ben eski vadiyi izliyodum yenisini çok az izledim diziler uzayınca bırakıyorum arada bakıyorum biraz sıkılganımda kaydirigubbakcemile3

Kazulet epruyu izleyecinin büyük bölümü sevmiyor,yazarlar neden dizide tutuyorlar ki hala...
pusunun forumunda hiç laf ettirmiyolar epru için...
Aslında cevat epruyuda bi hallediverse...:jeyyar:
ne piskopatım bende he
....:jeyyar:
Yaşasın elif,epruya ölüm...:lepi::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…