• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri kurtköy emsey NESRİN BAŞTUĞ

Toprak6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
47
29
88
37
selamlar
zeynep kamil hastahanesinde 2 aşılama olumsuz 1 aşılama iptal.
3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite denildi.
Şubat ayına zeynep kamil tüp bebek raporum çıktı ama kararsız kaldım emsey nesrin hocanın orda 7200 tl fiyat verdiler. Nesrin hoca hakkındaki görüşlerinizi tedavi sürecinizi ve sonucunuzu dinlemek isterim.

Nesrin hocada 1 kez muayene oldum . Aşılama dönemimde .

selamlar
zeynep kamil hastahanesinde 2 aşılama olumsuz 1 aşılama iptal.
3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite denildi.
Şubat ayına zeynep kamil tüp bebek raporum çıktı ama kararsız kaldım emsey nesrin hocanın orda 7200 tl fiyat verdiler. Nesrin hoca hakkındaki görüşlerinizi tedavi sürecinizi ve sonucunuzu dinlemek isterim.

Nesrin hocada 1 kez muayene oldum . Aşılama dönemimde .
Tavsiye ederim

nesrin hanımda başladım şuan 5 haftalık gebeyim
çok sevindim sizin adınıza Nesrin hanımın hastasıyım sebepsiz infertilite benimde 5 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım 2 başarısız tüp bebek denemesi bu ay histereskopi oldum Rahime çizik atıldı dondurulmuşlarla devam edeceğiz inşallah

çok sevindim sizin adınıza Nesrin hanımın hastasıyım sebepsiz infertilite benimde 5 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım 2 başarısız tüp bebek denemesi bu ay histereskopi oldum Rahime çizik atıldı dondurulmuşlarla devam edeceğiz inşallah
histereskopinizi kim yapmıştı

Merhaba ben geçen yıl Şubat ayında yaptrdım emin değilim ama 4000 di sanırım . Martda transferim oldu tuttu çok şükür ikizlerim kucağımda

Merhaba ben geçen yıl Şubat ayında yaptrdım emin değilim ama 4000 di sanırım . Martda transferim oldu tuttu çok şükür ikizlerim kucağımda
Gözünüz aydın tebrikler. Acaba histereskopinin faydası mı oldu herhangş bir sıkntı var mıydı rahminizde yoksa sadece çziik mi atıldı

Gözünüz aydın tebrikler. Acaba histereskopinin faydası mı oldu herhangş bir sıkntı var mıydı rahminizde yoksa sadece çziik mi atıldı
Hiçbir sorunum yoktu benim . Sebepsiz infertilite . Çizik atıldı tuttu nasip belki de bilmiyorum

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah iyi bir yere git ama bence iyi araştır

Back
X