Kürtaj☹️

Bebeğinizi aldırmayın yazık günah....
Ailenle konuş karşı gelecekler belli ki ama yapacak bisey yok mecburen düğününüzü yapacaklar biran önce böyle olmalı yani

Pandemi var nasıl olsa evlenin hemen soranlara da düğünü sonra yapıcaz dersiniz salgın bitince . 4 yıllık sözlülük de çok fazla uzatılmaz bu süreç adetlerde

Pandemi var nasıl olsa evlenin hemen soranlara da düğünü sonra yapıcaz dersiniz salgın bitince . 4 yıllık sözlülük de çok fazla uzatılmaz bu süreç adetlerde
Mecburiyetten uzakttık aslında çünkü ailem çok karşı hep ikna etmeye çalıştık olmadı

Ya ne kadar güzel yazmışsın Allah razı olsun... inan ki içime dokundu bu söylediklerin seni görmeden çok sevdim inan ki teşekkür ederimmm Bebeğime kıymıcam asla...
Merhabalar, bende 10 gün oldu kürtaj oldum. 11. Haftamda bebeğim kalbi 9 haftalıkken durmuş. Öğrendiğimizde ertesi gün kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu acının üzüntünün tarifi yok. Kürtaj sonrası düşündüğüm şey, keyfi bebeğini aldıranlar ve yıllardır bebek özlemi bekleyen insanlar. Rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. Bir ömür vicdan hesabını vermek kolay olmasa gerek. Hakkınızda hayırlısı

Teşekkür ederim ilk ultrason muanemdem sonra o minicik olmasına rağmen öyle bi bağlandım ki ona içim içime sığmadı bu duyguyu farkına vardırdı rabbim bana cevabınız için teşekkür ederim

inşallah ailesine hamile olduğunu söyleyip bir-iki hafta içinde nikah için gün almışlardır, inanıyorum ki bebek yaşıyor

Canim annene citlat konuyu. Babani mecbur bisekilde ikna etsin. Hem resmi hem imam nikahinizi kiyin artik bebek karninda..
Fazla zaman gecirmeyin derim ben.

Canim annene citlat konuyu. Babani mecbur bisekilde ikna etsin. Hem resmi hem imam nikahinizi kiyin artik bebek karninda..
Fazla zaman gecirmeyin derim ben.
Herşey yolunda şuanlık Bebeğimde benimle Teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…