Kürtaj☹️

aysnr17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
155
70
13
Kızlar merhaba üç gün önce eczaneden aldığım testle hamile olduğumu öğrendim.. çok istediğim bir durumdu aslında ama olduktan sonra aşırı derecede tedirginim ve korkuyorum Çünkü henüz sözlüyüz dört yıldır birlikteyiz ama ailem çok karşı bu duruma bazı durumlardan dolayı istemiyorlar çok çabaladım ama kabullendiremedim. Sizce bebeğimi aldırmalımıyım yoksa ailemi bir kenara atıp sevdiğim insanla gitmelimiyim.. bana akıl vercek biri varsa yargılamadan tabiki çok mutlu olurum

Aileniz bebeği doğurmanıza mı karşı. Hamile olduğunuzu biliyor mu yani

neden evlenmiyorsunuz anlayamadım ? aileniz mi istemiyor? keşke evlenmeden birliktelik olmasaydı. eğer yuva kurma niyetiniz varsa hemen evlenin..lütfen bebeği aldırmayın

Öncelikle sizin adınıza üzüldüm. Sizi yargılamak asla haddimiz değil. Hamile olduğumu öğrendim ve aslında istediğim bir durumdu demişsiniz. Yani bebek istediniz ben buna yoruyorum. Sonuçta hamile kalmak istemeseydiniz bunu engelleyebilirdiniz. Bunun dışında ne yapmanız ya da yapmamanız gerekeni size biz söyleyemeyiz. Kararı vermek size kalmış.

Canim 1 ay önce kürtaj oldum .hemde evliyim ben 22 aylik bir kizim var.kurtaj olmamin nedeni eski konularimi okur musun burada uzun yazamiyorum.tecrubeliyim nolur ama nolur aldirma bebegini kurtaj olup eve geldigimde o pismanlik o aci mahvediyor insani .cok kotu bi duygu inan bana suan acimi tarif edemiyorum.psikologa gidiyorum atlatamiyorum.bebegimi 5 arti 2 haftalikti aldirdim.onu daha hic gormeden ozledim sanki evimden biri eksildi.dun adet oldum oyle bi aci yok.diger kizim olmasa intihari bile dusunuyorum kurtaj olan herkes pisman gir oku yok boyle bi travma ailen illa ki barisacak senle kac git onlarin iyiligi icinde bebegi aldirsan onan vicdanin hic rahat olmayacak belki ilerde baska cocuklarin olacak ama onu unutamayacaksin bebegini alip cope atacaklar oyle kotuyum ki lutfen lutfen ailen 1 2 yil sonra affeder o bebegin uzuntusu bir omur

Sözlüymüşsün ailen neden kabullenmiyor ki..ama sakın aldırma bak biz mumla arıyoruz bu forumda yüzlerce insan var hamile kalmaya çalışan Servet döken insanlar var bu uğurda sana nasip olmuş neden aldırasın madem aldırmayı düşünüyodun ne diye korunmadın?

Lütfen ne olursa olsun masum bir cana kıymayın

Ya ne kadar güzel yazmışsın Allah razı olsun... inan ki içime dokundu bu söylediklerin seni görmeden çok sevdim inan ki teşekkür ederimmm Bebeğime kıymıcam asla...

Ya ne kadar güzel yazmışsın Allah razı olsun... inan ki içime dokundu bu söylediklerin seni görmeden çok sevdim inan ki teşekkür ederimmm Bebeğime kıymıcam asla...
Evet canim benim asla ama asla kiyma ona olur mu ailen illa ki kacarsanda affedecek seni .veya acele nikah kiyin 2 3 ay icinde zaten belli olmaz gizlersin.etraf korkusuyla bebegine kiyma .cok sevindim suan .ben hala kendime gelemedim onu cok ozluyorum mide bulantimi bile ozluyorum hala kurtaj konularinda geziyorum cunku inan sonrasi cok kotu pismanlik..bebegini saglikla kucagina alirsin ins

İmam nikahı kıydık resmi nikah işlemleri için pazartesini bekliyoruz.. mesajın beni kendime getirdi resmen. Beni yargılamadan böyle güzelce anlattığın için teşekkür ederim.. dilerim rabbim gönlüne göre verir..

Ne mutlu bana kurtaj postlarini geziyorum nerde kurtaj olmak isteyen varsa uyarmak istiyorum.rabbim ne aci ne aci henuz ufacik nokta kadarda olsa evlat acisi cekiyorum 1 aydir.yavrum yavrum diye agliyorum inanin kendinden kaybetseniz zamanla hayirlisi buymus dersiniz.fakat kendiniz aldirinca dusununsene kendi evladiniza kendiniz omur biciyorsunuz.allahim ne kotu yaniyorum icim yaniyor resmen sizede mutluluklar her ne olursa olsun vazgecmeyin bebeginizden iyi geceler ...

Allahım sabı versin size İyi geceler

Zaten evleneceksen; tarih biraz erkene cekilmis olur ne var?
Gelecegi varmis erken katilmak istemis anne babasinin hayatina , buyursun gelsin madem

Rahatladımm rabbim işlerinzde kolaylık versin.Sağlıcakla gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…