- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Adetini ol 3. Gun test mi yaptırırsın hormonlarına mi baktırırsın ne yaparsan yap ve doktorla konus yumurta takibi yaptır bu süreci hizlandirmak istedigini söyle ve doktor kontrolunde ilerle , çatlatma iğnesi vs ek takviye birşey olurBundan sonra sizden güzel haberler aliriz inşallah kızlar benden bu ayda bişey cikmadi
Ben ist burda yaşıyor olsaydın dr soracaktım güzel yer ama ohh mis gibi havası varBakalım insallah
Rizede yaşıyorum sen ?
He ya taaaaa bir şehir uzaktasın neyse geliriz bir araya sıkıntı değil ortada buluşuruz :)
Aynen cnm biraz daha olursun ya sanmıyorum daha fazla uzayacağını olda çalışmalara başla hemen bize de güzel haberler verKuzum hafta içi çalısıyorum haftasonu anca gidebiliyorum bugun 38. Gün cumartesiye randevu aldm işde eğer olmazsam gidicem hem 40 günü geçmiş oluyor olursam gitmem zaten
Mis gibi doktorlar buldum bende burda her açıdan iyiydi yani yakın olmamız :) bol bol doktora gidiyorum annem en sonunda dayanamadı ne gidiyorsun doktora diyip kızdıHe ya taaaaa bir şehir uzaktasın neyse geliriz bir araya sıkıntı değil ortada buluşuruz :)
Sıkma canını kuzum mutlaka bir hayır vardır en azından hamile kalabiliyorsun bu bile mucize sıkıntı yapma olacak elbet önemli olan sağlıklı olması biliyorsun olup sıkıntı yaşayacaksan bu ay olmasın daha iyi valla kendim için bile hep dua ediyorum İnan bana olunca endişe dolu oluyorsun doktorlar moraline ediyor hiç gitmesem mi diyorum bazen ne olacaksa olur zaten anlayacağın kafayı yedik hayırlı olsunEvet bugundu canım sıkıldı ya
Yapar yapar sen ısrar et canini sıkma şimdi hep hayırlısı demedik mi biz buda hakkında hayirlisi isteGizemtkdmr kız bana bişey de moral verin bana ya şaka biyana E elifkbr bende catlatma iğnesi düşünüyorum istiyorum tabi doktor yaparsa takip yaptıracam bakalım
Nasıl buldun kız buradaki devlet resmen kovmaktan beter ediyorlar korkudan gidemiyorum devlete tahlil yapmaya bile korkuyorum girmeye okadar ağrasifler yanı aslında karşıda oturmayı geçen yıl eşim çok istedi ama ben istemedim ama iyi yapmışsın ben burda bi doktor buldum özelde muayene ücreti 80 tl Doğum biraz pahalı ben ilk gebelikte araştırmamıştım kürtaj sonrası bakmaya başladımMis gibi doktorlar buldum bende burda her açıdan iyiydi yani yakın olmamız :) bol bol doktora gidiyorum annem en sonunda dayanamadı ne gidiyorsun doktora diyip kızdıyer yapıyorum kendime ne kızıyorsun devlette buldum bitane dedim, bi tanede özelde doktor buldum, ilerde Doğum yaparsam onun içinde şimdi doktor buldum devlette , özelde de buldum başka doktor hepsi on numara seçenek çok oldu
Kuzum İnan şuab şaşkınım yanı niye böyle oldu onu anlamadım yükselir mi desem ben kimyasal olayını pek bilmiyorum bi tanıdık vardı kimyasal getirdi bir kaç ay önce onun baya yüksekken birden düştü ama o sürekli leke görüyordu adet öncesi ve sonrası da sonradan kanama başladı sen de leke yok ilginç bir kaç gün bekle bakalım belki değişir durum peki aynı yerde mi yaptın testi?Gizemtkdmr kız bana bişey de moral verin bana ya şaka biyana E elifkbr bende catlatma iğnesi düşünüyorum istiyorum tabi doktor yaparsa takip yaptıracam bakalım
Sen hangi semt canimNasıl buldun kız buradaki devlet resmen kovmaktan beter ediyorlar korkudan gidemiyorum devlete tahlil yapmaya bile korkuyorum girmeye okadar ağrasifler yanı aslında karşıda oturmayı geçen yıl eşim çok istedi ama ben istemedim ama iyi yapmışsın ben burda bi doktor buldum özelde muayene ücreti 80 tl Doğum biraz pahalı ben ilk gebelikte araştırmamıştım kürtaj sonrası bakmaya başladım
Aynı yerde yaptı çok gergindim zaten bugün biliyosun bağırdım çağırdım yaptırdım iyide halt ettim:)Kuzum İnan şuab şaşkınım yanı niye böyle oldu onu anlamadım yükselir mi desem ben kimyasal olayını pek bilmiyorum bi tanıdık vardı kimyasal getirdi bir kaç ay önce onun baya yüksekken birden düştü ama o sürekli leke görüyordu adet öncesi ve sonrası da sonradan kanama başladı sen de leke yok ilginç bir kaç gün bekle bakalım belki değişir durum peki aynı yerde mi yaptın testi?
Küçükçekmece cnm sen nerdeydin ?Sen hangi semt canim
Öyle deme gergin olmuştun haklıydın tabiki de bence eski değerler değildir diye düşünüyorum sen bence tamamen sıfırlandığını gör ondan sonra gebelik için çalışmaya başla ve şunu da unutma rabbim bşr tane Nasip etmiş sana allah ona sağlık versin onunla teselli ol ve üzme kendini illa ki olacaktır bunu bilAynı yerde yaptı çok gergindim zaten bugün biliyosun bağırdım çağırdım yaptırdım iyide halt ettim:)
Benim burda gittiğim özel muayene ücreti 60 tl SSK , normali 100 tl. Kürtajımı da o doktor yaptı ve muayeneye hem ona gittim hem farklı doktora her ikiside kürtajın başarılı geçmiş dedi farklı doktora gittiğimde kürtajını kim yaptı başarılı geçmiş diye de sordu , devletteki de burda kadın hastalıkları ve dogum üzerine komple öyle Devlet Hastanesi var Zeynep Kamil çok donanımlı bi hastane bide ordan buldum iste doktor şimdide erkek doktor buldum Beykoz Devlet Hastanesi orayı da çok övdüler doktordan zar zor randevu alabildim hepsi doluydu randevu sayfası bi açılıyor iki kere takip ettim 5 saniye içerisinde hepsi doluyor millet kapıs kapısNasıl buldun kız buradaki devlet resmen kovmaktan beter ediyorlar korkudan gidemiyorum devlete tahlil yapmaya bile korkuyorum girmeye okadar ağrasifler yanı aslında karşıda oturmayı geçen yıl eşim çok istedi ama ben istemedim ama iyi yapmışsın ben burda bi doktor buldum özelde muayene ücreti 80 tl Doğum biraz pahalı ben ilk gebelikte araştırmamıştım kürtaj sonrası bakmaya başladım
Aaaaa bende avcilar canimKüçükçekmece cnm sen nerdeydin ?
Valla Elif abla az toparla kendini moralini yüksek tut benim ilk bebişti ben onu kaybettim kız senin yedekte var birde Allah ona hayırlı uzun ömür versin daha çok yeniyiz psikolojik olarak kendimizi hazır hissetsekte yeni toparlanıyoruzÖyle deme gergin olmuştun haklıydın tabiki de bence eski değerler değildir diye düşünüyorum sen bence tamamen sıfırlandığını gör ondan sonra gebelik için çalışmaya başla ve şunu da unutma rabbim bşr tane Nasip etmiş sana allah ona sağlık versin onunla teselli ol ve üzme kendini illa ki olacaktır bunu bil
Amaaann gidin be ikinizde uzaksınız banaAaaaa bende avcilar canim
Valla ben sadece bi dr buldum oda muayene ücreti 80 olsun dedim yeterli beni doğru yönlendirsin ve iyi bir takip yapsın önemli değil ama sen iyi bulmuşsunBenim burda gittiğim özel muayene ücreti 60 tl SSK , normali 100 tl. Kürtajımı da o doktor yaptı ve muayeneye hem ona gittim hem farklı doktora her ikiside kürtajın başarılı geçmiş dedi farklı doktora gittiğimde kürtajını kim yaptı başarılı geçmiş diye de sordu , devletteki de burda kadın hastalıkları ve dogum üzerine komple öyle Devlet Hastanesi var Zeynep Kamil çok donanımlı bi hastane bide ordan buldum iste doktor şimdide erkek doktor buldum Beykoz Devlet Hastanesi orayı da çok övdüler doktordan zar zor randevu alabildim hepsi doluydu randevu sayfası bi açılıyor iki kere takip ettim 5 saniye içerisinde hepsi doluyor millet kapıs kapıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?