Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bi kan yaptırsam mı diyorum değer sıfırlanmış mı böle gördükçe tereddütte kalıyorum sen beklicekmisn bi kaç gün daha
Ben Cuma’yı bekliycem ama sen ver mutlaka ben kendi değerimin sifirlandigini biliyorum o yüzden rahatım , iki kere vermiştim ben kürtajdan sonra bi ara hamile bile sanmıştım kendimi , sende ver kafan rahat etsin ya sandığımız kadar öyle hemen sıfırlanmıyo beta , ilk adetten sonra bile sifirlanmiyo. Sen beta hcgyi sıfırlarda görene kadar test yap en azından hamile kaldığında şüpheye düşmezsin

Ben Cuma’yı bekliycem ama sen ver mutlaka ben kendi değerimin sifirlandigini biliyorum o yüzden rahatım , iki kere vermiştim ben kürtajdan sonra bi ara hamile bile sanmıştım kendimi , sende ver kafan rahat etsin ya sandığımız kadar öyle hemen sıfırlanmıyo beta , ilk adetten sonra bile sifirlanmiyo. Sen beta hcgyi sıfırlarda görene kadar test yap en azından hamile kaldığında şüpheye düşmezsin
Evt cumartesi gidicem ya bi veriyim içimde kalmasın hayırlısı artık senin içinde inşallah

Kızlar benimki eski beta falan değil sonuçta 70 gün oldu artık ben kimyasal gebelik yaşadım sanırım ya

Kızlar benimki eski beta falan değil sonuçta 70 gün oldu artık ben kimyasal gebelik yaşadım sanırım ya
Evt cnm eski beta değildir bu kdr uzun süreceğini sanmıyorum sonucta Dr lar korunma diyolar kürtajdan sonraki ay hamile kalsam nası anlıcak Dr eski değerse düşünsene belki ilk adete kdr düşüş oluyordur diye tahmin ediyorum

Beta konusuna aklım hic ermedi benim de , ama benim de geç sifirlandi ya ikinci kanamadan sonra o yüzden acaba mi eski değer diyorum ama yine de kesin bisey diyemem tabi

Beta konusuna aklım hic ermedi benim de , ama benim de geç sifirlandi ya ikinci kanamadan sonra o yüzden acaba mi eski değer diyorum ama yine de kesin bisey diyemem tabi
Eski değer olabilir bence de sana katılıyorum çünkü ben adet oldum gün beta 6 cikti

Eski değer olabilir bence de sana katılıyorum çünkü ben adet oldum gün beta 6 cikti
Bak farklılık gösteriyo iste bence onunki de eski değer ben adet olduğum gün test yaptım ikinci çizgi çıkmıştı benimki daha yüksekmiş seninkinden adet bittikten 10 gun sonra 4,25 çıkmıştı o yüzden eski değer olabilir ama bu ay tutar sanmıştım baya umutluydum onun icin

Kuzum 70 gün ya sıfırlanması gerekmezmi
Benimki 45 günde sıfırlanmış , seninki sıfırlanması gerekirdi tabi ama sıfırlanmamışta olabilir belli olmaz ki ilk adetinde geç geldi hem bu yüzden sıfırlanması da geç olabilir belki ne desem boş valla pek bilgi sahibi de değilim bu konu hakkında

Bebeğin büyüklüğüyle alakalı da olabilir senin 13 haftalıktı ya kuzum şimdi o geldi aklıma bnm de. Haliiyle beta çok daha yüksekti bnce sen Dr unla konuş o ne derse ona göre hareket edersin adetin gelckmi bakalım

Back