Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla Elif abla az toparla kendini moralini yüksek tut benim ilk bebişti ben onu kaybettim kız senin yedekte var birde Allah ona hayırlı uzun ömür versin daha çok yeniyiz psikolojik olarak kendimizi hazır hissetsekte yeni toparlanıyoruz
Amin canım aminn geçen aktarla konustum kocalar için bi bitki suyu var dedi spermleri çok kuvvetlendiriyomus onu deneyecem kocama dedim ben çaba gosteriyosam sende göstereceksin adam sen aldinda ben icmedimmi dedi sustum onu alayım bari başlasın içmeye oğluma haziranda hamile kalmıştım belki yine öyle olur be umut fakirin ekmegi:)

Amin canım aminn geçen aktarla konustum kocalar için bi bitki suyu var dedi spermleri çok kuvvetlendiriyomus onu deneyecem kocama dedim ben çaba gosteriyosam sende göstereceksin adam sen aldinda ben icmedimmi dedi sustum onu alayım bari başlasın içmeye oğluma haziranda hamile kalmıştım belki yine öyle olur be umut fakirin ekmegi:)
Bitki suyundan benim kocaya da lazim :D adı neymiş onun

Beni heyecan bastı durup dururken :D adet belirtilerim başladı yavaş yavaş, buna seviniyorum manyakmiyim neyim :D gebelik belirtisi de , adetle aynı. Teste bakıyorum ama kafam çok karışık emin olamıyorum

:110:

Eklentiler

• 03CB4086-895A-49D6-8B5E-2AABF73790F2.jpeg
    03CB4086-895A-49D6-8B5E-2AABF73790F2.jpeg
    17 KB · Görüntüleme: 26
Kız yaptirda test ya merak ediyorum bende adet olayım kontrole gidecem eşimide goturcem adam hevesli gitmek istiyo üzüldü oda hamile degilim deyince şimdi aktardan bitki alacam ona bi suydu adını unuttum ben hayıt icecem inşallah bundan sonraki süreçler iyi geçer benim icin

Kız yaptirda test ya merak ediyorum bende adet olayım kontrole gidecem eşimide goturcem adam hevesli gitmek istiyo üzüldü oda hamile degilim deyince şimdi aktardan bitki alacam ona bi suydu adını unuttum ben hayıt icecem inşallah bundan sonraki süreçler iyi geçer benim icin
İnsallah :KK200:

Back