Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa bu kdr olur ya gözün aydın mı diyim.ne diyim bilemedim hayırlısı olsun inşallah
Amin canım valla ben sevindim en azından tam gününde oldum o değişmedi adet oldum kafamı kurcalayacak birşey kalmadı bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağım nasipse

Kizlarrrr adet oldum:)
Bak adet bitsin bir kaç gün sonra gidip bthcg yaptır en azından tamamen emin ol değerlerin düştüğüne ona göre çalışmayanlara başla üzüldüm senin adına ama kimyasal geçirip kanamalar yaşayacağına en güzeli normal adet olman hakkında en güzeli olsun kuzum :dua:

Oh maşallah kız sen den bekliyorum artık bizi umutlandır mutlu et sevinelim çünkü kürtaj olanlara umut olmak için umut bulmak için bu topikteyiz cumaya kadar beklemezsin sanmıyorum :D beklersen de takdir ederim valla ben bile burda kusuruyorum o kadar merak ediyorum seni hayal edemiyorum :D bt yaptırmana gerek yok idrar yaptır bari be

Bak adet bitsin bir kaç gün sonra gidip bthcg yaptır en azından tamamen emin ol değerlerin düştüğüne ona göre çalışmayanlara başla üzüldüm senin adına ama kimyasal geçirip kanamalar yaşayacağına en güzeli normal adet olman hakkında en güzeli olsun kuzum :dua:
Aynen kuzum valla temiz bi sayfa açıcam şimdi kocamla konustum adamcağız çay şu ne varsa banada al beraber içelim diyo canım ya git gel görüşelim

Oh maşallah kız sen den bekliyorum artık bizi umutlandır mutlu et sevinelim çünkü kürtaj olanlara umut olmak için umut bulmak için bu topikteyiz cumaya kadar beklemezsin sanmıyorum :KK70: beklersen de takdir ederim valla ben bile burda kusuruyorum o kadar merak ediyorum seni hayal edemiyorum :KK70: bt yaptırmana gerek yok idrar yaptır bari be
Gebelik testi almıyo daha mecbur Cuma’yı bekliyorum

Aynen kuzum valla temiz bi sayfa açıcam şimdi kocamla konustum adamcağız çay şu ne varsa banada al beraber içelim diyo canım ya git gel görüşelim
Kuzum bak kocana benim eşimin kullandığını al sen de maca diye bir takviye şimdi gir netten bak nelere faydalı gör koşa koşa alırsın valla :D acayip birşey ya eşimin sperm sıkıntısı vardı inanılmaz bir çözüm sağladı ya ve sadece o değil faydası say say bitmez sen bi bak sonra yaz

Kuzum bak kocana benim eşimin kullandığını al sen de maca diye bir takviye şimdi gir netten bak nelere faydalı gör koşa koşa alırsın valla :KK70: acayip birşey ya eşimin sperm sıkıntısı vardı inanılmaz bir çözüm sağladı ya ve sadece o değil faydası say say bitmez sen bi bak sonra yaz
Bakayimda alayım bari bu arada 20 nisana randevu aldım doktordan şimdi ben gidip ne diyecem yumurtlamamimi takip et dicem yine alttan bakacak bana dimi

Bakayimda alayım bari bu arada 20 nisana randevu aldım doktordan şimdi ben gidip ne diyecem yumurtlamamimi takip et dicem yine alttan bakacak bana dimi
Aynen yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyeceksin ben yaptım ama denk gelemedim dersen kendisi takip eder zaten şu günde gel der filan öyle başlar sonra da çatlatma iğnesi yapıp 3 gün üst üstte ilişki olsun der öyle devam eder uzun bir süreç değil gözün korkmasın sadece bşr kaç kez gitmen gerekecek olsun git sen alttan muayene ederler sıkıntı yapma o dediğimi de araştır bi bak bakalım

Aynen yumurta takibi yaptırmak istiyorum diyeceksin ben yaptım ama denk gelemedim dersen kendisi takip eder zaten şu günde gel der filan öyle başlar sonra da çatlatma iğnesi yapıp 3 gün üst üstte ilişki olsun der öyle devam eder uzun bir süreç değil gözün korkmasın sadece bşr kaç kez gitmen gerekecek olsun git sen alttan muayene ederler sıkıntı yapma o dediğimi de araştır bi bak bakalım
Kiz baktim ben ona simdi on numara bende eşimde kullanıriZ ama nerden alacam

Kiz baktim ben ona simdi on numara bende eşimde kullanıriZ ama nerden alacam
Ben internetten sipariş vermiştim bir markanın adı ersağdı ama gayet başarılı bir takviye günde iki kapsül kullandı eşim sabah akşam çok şükür sperm sayısı çoğaldı deneyin baya faydası çar sadece sperm için değil bir çok şey için faydalı fiyatı yanılmıyorsam 70 80 tl gibi birşey di gitti gidiyordan aldık biz

Ben internetten sipariş vermiştim bir markanın adı ersağdı ama gayet başarılı bir takviye günde iki kapsül kullandı eşim sabah akşam çok şükür sperm sayısı çoğaldı deneyin baya faydası çar sadece sperm için değil bir çok şey için faydalı fiyatı yanılmıyorsam 70 80 tl gibi birşey di gitti gidiyordan aldık biz
Ilac halinden başka yokmu acaba ya

Ben adet olmadım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim hamile değilsem de günümde olaydım keşke:KK12:

Back