- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok heyecanlandım kız suan , internet şeyini Verde bende burdan takip edeyim o derece heyecanlandımAmannnnn sonunda verebildim testi damar bulamadılar delik deşik ettiler dedim ya gebelik için muayene olmayacam bi insan evladına denk geldim güvenlik içeri girmeden halletti sağolsun valla umudum yok ama hayırlısı ya bugün adet gününm
Allah korusun psikopatAmannn hayırlısı ya bizdeki bu acele varken mezarada hemen girerim heralde
İstanbul Anadolu yakasında kimseyi tutturamadım burda ya@Gizemtkdmr Sen yakın olsaydin bari bana
Kuzum hafta içi çalısıyorum haftasonu anca gidebiliyorum bugun 38. Gün cumartesiye randevu aldm işde eğer olmazsam gidicem hem 40 günü geçmiş oluyor olursam gitmem zatenSen dr gidecektin ne oldu ?
Hadi bakalım dualarımız seninle cnm haber ver hemen inş güzel sonuçlarla gelirsinAmannnnn sonunda verebildim testi damar bulamadılar delik deşik ettiler dedim ya gebelik için muayene olmayacam bi insan evladına denk geldim güvenlik içeri girmeden halletti sağolsun valla umudum yok ama hayırlısı ya bugün adet gününm
Adet günün bugundü demi cnm kimyasal galiba dediğin gibi düşmüş değerKızlar değerim 5 cıktı sanırım kimyasal gebelik yok malesef
Evet bugundu canım sıkıldı yaAdet günün bugundü demi cnm kimyasal galiba dediğin gibi düşmüş değer![]()
Yaa ciddimisin değerin yeni mi sifirlandi acaba diycem ama bilemedim kimyasal olunca adetle birlikte atılmıyor mu öyle biliyorum adet olmadın dahaKızlar değerim 5 cıktı sanırım kimyasal gebelik yok malesef
Zaten biraz düşüktü adet gününe yakın değer.Normalde daha yüksek oluyor olsun hayırlısı olsun cnm vardır bunda da bir hayır üzme kendini rabbim neylerse güzel eylerEvet bugundu canım sıkıldı ya
Ne değermiş ve bitmek bilmedi anlamadım ne olduğunu adeti bekleyecem mecburYaa ciddimisin değerin yeni mi sifirlandi acaba diycem ama bilemedim kimyasal olunca adetle birlikte atılmıyor mu öyle biliyorum adet olmadın daha
Çok garip değil mi ya erken gebelik testinde silik çıkmıştı bir deZaten biraz düşüktü adet gününe yakın değer.Normalde daha yüksek oluyor olsun hayırlısı olsun cnm vardır bunda da bir hayır üzme kendini rabbim neylerse güzel eyler
Evet belki o zaman değer yüksekti çünkü çizgi baya görünüyordu sonradan düştü herhaldeÇok garip değil mi ya erken gebelik testinde silik çıkmıştı bir de![]()
Sen kendi Dr una git bidaha istrrsen canım olmazsan eğerNe değermiş ve bitmek bilmedi anlamadım ne olduğunu adeti bekleyecem mecbur
Hayırlısı olsun hakkımız da kürtaj dengeleri alt üst etti resmenEvet belki o zaman değer yüksekti çünkü çizgi baya görünüyordu sonradan düştü herhalde
Bende bi kan yaptırsam mı diyorum değer sıfırlanmış mı böle gördükçe tereddütte kalıyorum sen beklicekmisn bi kaç gün dahaHayırlısı olsun hakkımız da kürtaj dengeleri alt üst etti resmen
Birşey anlamadim benÇok garip değil mi ya erken gebelik testinde silik çıkmıştı bir de![]()