Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum şubatta doğal yolla hamile kaldım bir daha tedavi düşünmüyorum olursa doğal yolla olur nasipte varsa yoksa hiç önemli değil
Aynen öyle kafan rahat olunca İnan bana ozmaan oluyor ben öyle hamile kalmıştım bu ay çok stres oldum adamla sürekli kavga ettim durdum yumurtlama zamanı geldi inadımdan yapmadım ne oldu yine biz kendimize ediyoruz başka birşey değil

onu bende yapmıştım aslınd büyük tartışma olmadığı sürece yatakta bitecek tartışma sonra uzuyor cn sıkıyor . ben vageçmiştim zaten istemiyorum diyordum oldu gerçekten etkiliyor
Materyal hem patalojiye gitti hem genetik teste
sonuç ne zaman çıkıyor

Aslında fırsat bulursa insanlar tatile gitmeli kafa dağıtmak için ozmaan da olan çok var kafa rahat gezme derdine giriyor takmıyor ilişki olmuş olmamışı Benim ark öyle kaldı hamile baya denediler sonra tatile çıkınca kalmıştı hatta tekneden atladım baya yükseklerden atladım iyi düşmemiş dedi yani olacağı varsa oluyor yeterki stres olmasın

Kizlarrrr çok halsizim ben ya sabah mide bulantimda vardı acaba yumurtlama olabilirmi yeniden suanda müthiş ter basiyo beni

biz her sene 2 günlükte olsa çıkıyoruz tatile yani bir denize gitmek bile bize iyi geliyor . ama bize dktor yumrta donasynu ile bile sen hamile kalamazsın demişti biz hiç inanmadık olacağına . beyine gönderilen kodlamalar çok önemli aslında
Kizlarrrr çok halsizim ben ya sabah mide bulantimda vardı acaba yumurtlama olabilirmi yeniden suanda müthiş ter basiyo beni
yumurtlama dönemini hesapladın mı peki ?

Cnm senin adet tarihin belli mi? Yumurta büyüdüğünde öyle olduğunu biliyorum bende de olurdu hep sanırım bu hafta çatlatacak hadi inş tutar
Ama ben yumurtladım canım ya i test pozitifti geçen hafta ve ben degerlendirmistim anlamadimki ya şubat 6da kürtaj olmuştum 17 mart falanda yani 40 gün sonra adet olmuştum yinemi yumurtlicam şimdi ben

Ama ben yumurtladım canım ya i test pozitifti geçen hafta ve ben degerlendirmistim anlamadimki ya şubat 6da kürtaj olmuştum 17 mart falanda yani 40 gün sonra adet olmuştum yinemi yumurtlicam şimdi ben
Valla ben de anlamadım bu işten birşey bir ayda iki defa yumurtlamak mümkün tabi imkansız yada mucızevı bir durum değil olası birşey belki de dönlenmiş o nedenle şişmiştir ben hamile kaldığımda sürekli bir kasık ağrısı vardı şiş miydi onu pek hatırlamıyorum ama patlatacak gibi hissediyordum umarım hamilesindir inş rabbim sağlıklı bebiş nasip etsin

Patoloji 1 hafta sonra , genetik 1 ay sonra

Bana hayırlı uğurlu olsun yeniden yumurtluyorum sanırım yarım saat önce yapmıştım testi

Gece 12den sonra degerlendirsem olurmu acabaa kocamın dizisi var hayatta gözü görmez bide dün akşam beraberlik olmuştu bunlar içerde degilmidir ya
Dün akşam olmuşsa 24 saat yaşıyordur tabi içerdeyse olsun ya gece de gir hatta sabaha karşı spermlerin en kalıteli olduğu saatlerdir öylede deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…