Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O xaman sen riske atma akşam saat 6-7 gibi testi tekrar et eğer böyle koyu yada daha koyu olursa değerlendirirsin

Canım bugün dur yarın devammı diyosun anlamadığım benim erken belirdi sanki bu gidişle bir iki güne koyulaşır heralde

Akşam 10,11 gibi yaparım testi hastaneye gidicem şimdi yada orda yaparım yanıma alayimda

Canım bugün dur yarın devammı diyosun anlamadığım benim erken belirdi sanki bu gidişle bir iki güne koyulaşır heralde
Evet yumurtlama erken olcak senin sanırım bnm hep silik silikti birden koyulaştı mesela ertesi günde yok oldu ben hemen yumurtluyorum hemen de çatlıo çok uzun sürmüyo yumurtlama süreci bnm ağrım oluyor zaten anlıyorm hemen

Aslında benimde ağrım falan oluyodu ama anlamadim bişey valla akintim bile yok öyle abartılı çok hafif var acaba diyorum hayıt suyumu fayda etti bana

Sen nerelerdesin acaba göremiyoruz seni bak sen bak biz hergün burdayiz
Pazar dügün vardı dün de benim adamın Doğum günüydü yogun geçti bi iki kere buraya girdim ama bildirim yoktu çıktım hemen, sen yumurtluyorsun hadi gözün aydın az kaldı baya koyulaşmış gün aşırı devam

Inşallah canım inşallah bu ay hayırlı haberler veririz birbirimize

Cano sen boş geçme geliyo yumurtlama saatle bile kaçırabilirsin bugunu değerlendir yarın silik çıkabilir
Aynen bu akşamı da değerlendireyim ben boş durani allah sevmezmiş adam yaşadı dün akşam çok komikti ya abdest alalım güzelce namaz kılıp niyet edelim dedi valla öyle yaptık çok güldürdü beni çok yasayasica

Maşallah ama ne güzel düşünmüş yer gök dua değil mi Allah gönlüne göre versin cnn inşallah gzl haberlerini alırız

Maşallah ama ne güzel düşünmüş yer gök dua değil mi Allah gönlüne göre versin cnn inşallah gzl haberlerini alırız
Inşallah canım ya o kadar emek veriyoruz inşallah rabbim mükafatını sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlarla verir bizlere

Alttaki az önce yaptığım test, silik mi digerlerine göre baksanıza bi

Eklentiler

• E7312A01-F816-45D6-B71F-E2528277C206.jpeg
    14,7 KB · Görüntüleme: 27
Burda daha net sanki, birinci test daha silikti bekledikten sonra kendi çizgisi oluştu diğeri tamamen gölge gibi

Eklentiler

• F35B5471-F012-459D-B7AF-94D92FF9DCDF.jpeg
    17,6 KB · Görüntüleme: 24
Burda daha net sanki, birinci test daha silikti bekledikten sonra kendi çizgisi oluştu diğeri tamamen gölge gibi
Cnm bnce sende daha başındasın sonradan koyulaşvak gibi geldi bana sen o kanamayı adet olarak sayıp o şekilde devam et bence adetken yumurtlama olabiliyor ama çok nadir

Cnm bnce sende daha başındasın sonradan koyulaşvak gibi geldi bana sen o kanamayı adet olarak sayıp o şekilde devam et bence adetken yumurtlama olabiliyor ama çok nadir
Bugün beyaz akıntım oldu yumurta akı gibi toplu bi şekilde gelmiş yeni oldu akıntım belki dediğin gibi başındayim daha bilmiyorum ya test yapmaktan yoruldum bide seyi sorucam gebelik testi gibi hemen saniyesinde ikinci çizgi belirmiyo normal mi bu ? Bir yada iki dakika sonra olusuyo çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…