Evet yumurtlama erken olcak senin sanırım bnm hep silik silikti birden koyulaştı mesela ertesi günde yok oldu ben hemen yumurtluyorum hemen de çatlıo çok uzun sürmüyo yumurtlama süreci bnm ağrım oluyor zaten anlıyorm hemenCanım bugün dur yarın devammı diyosun anlamadığım benim erken belirdi sanki bu gidişle bir iki güne koyulaşır heralde
Aslında benimde ağrım falan oluyodu ama anlamadim bişey valla akintim bile yok öyle abartılı çok hafif var acaba diyorum hayıt suyumu fayda etti banaEvet yumurtlama erken olcak senin sanırım bnm hep silik silikti birden koyulaştı mesela ertesi günde yok oldu ben hemen yumurtluyorum hemen de çatlıo çok uzun sürmüyo yumurtlama süreci bnm ağrım oluyor zaten anlıyorm hemen
Pazar dügün vardı dün de benim adamın Doğum günüydü yogun geçti bi iki kere buraya girdim ama bildirim yoktu çıktım hemen, sen yumurtluyorsun hadi gözün aydın az kaldıSen nerelerdesin acaba göremiyoruz seni bak sen bak biz hergün burdayiz
Inşallah canım inşallah bu ay hayırlı haberler veririz birbirimizePazar dügün vardı dün de benim adamın Doğum günüydü yogun geçti bi iki kere buraya girdim ama bildirim yoktu çıktım hemen, sen yumurtluyorsun hadi gözün aydın az kaldıbaya koyulaşmış gün aşırı devam
Cano sen boş geçme geliyo yumurtlama saatle bile kaçırabilirsin bugunu değerlendir yarın silik çıkabilirBak dün akşam ve bu sabaha ait iki resim
Aynen bu akşamı da değerlendireyim ben boş durani allah sevmezmiş adam yaşadı dün akşam çok komikti ya abdest alalım güzelce namaz kılıp niyet edelim dedi valla öyle yaptık çok güldürdü beni çok yasayasicaCano sen boş geçme geliyo yumurtlama saatle bile kaçırabilirsin bugunu değerlendir yarın silik çıkabilir
Maşallah ama ne güzel düşünmüş yer gök dua değil mi Allah gönlüne göre versin cnn inşallah gzl haberlerini alırızAynen bu akşamı da değerlendireyim ben boş durani allah sevmezmiş adam yaşadı dün akşam çok komikti ya abdest alalım güzelce namaz kılıp niyet edelim dedi valla öyle yaptık çok güldürdü beni çok yasayasica
Inşallah canım ya o kadar emek veriyoruz inşallah rabbim mükafatını sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlarla verir bizlereMaşallah ama ne güzel düşünmüş yer gök dua değil mi Allah gönlüne göre versin cnn inşallah gzl haberlerini alırız
Cnm bnce sende daha başındasın sonradan koyulaşvak gibi geldi bana sen o kanamayı adet olarak sayıp o şekilde devam et bence adetken yumurtlama olabiliyor ama çok nadirBurda daha net sanki, birinci test daha silikti bekledikten sonra kendi çizgisi oluştu diğeri tamamen gölge gibi
Bugün beyaz akıntım oldu yumurta akı gibi toplu bi şekilde gelmişCnm bnce sende daha başındasın sonradan koyulaşvak gibi geldi bana sen o kanamayı adet olarak sayıp o şekilde devam et bence adetken yumurtlama olabiliyor ama çok nadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?