- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
Teşekkür ederim cnm dikkat edin kendinize aman aman olmayın allah korusunKullanırsın cnm o hemen rahatlatıyor kaşıntı olmaması büyük nimet berbat oluyor çünkü kaşıntı olunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm dikkat edin kendinize aman aman olmayın allah korusunKullanırsın cnm o hemen rahatlatıyor kaşıntı olmaması büyük nimet berbat oluyor çünkü kaşıntı olunca
Cnm benim sanırım başlangıç kaşıntı belki ondan yok yanma çok fazla dün ilişkiden sonra acayip yanıyordu şuan da yanıyor alttan bakıldığı için travazol ve 3 taneli bir fitil verdi dediğini yapacam çok saolun kızlar dünde dediğim gibi burası bana hem çok iyi geldi hemde manyak etti :))) sürekli araştırır olduk eşim kızıyor sürekli araştırıyorsun moralini bozuyorsun diyo ama ben sizinlede teselli buldum yoksa bu kadar kişinin aynı şeyleri yaşadığını bilemezdim tecrübeler çok en önemlisi aynı şeyi bekliyoruz ve bunun için bir birbirimize destek oluyoruz iyi ki varsınız :)Aynen öyle ya o kaşıntı birde tatlı tatlı kaşınıyor sonrası berbat tabiki benim kanıyordu travazol krem kaşıntıya çok iyi geliyodu bende valla fitide sabaha akıtıyor iltihabı yatmadan koy ayakların bi müddet havada kalsın
Aynen canım valla katılıyorum sana insan özelini paylaşamıyor birde seninle aynı durumda olmayanlara anlatamıyorsun burası gerçekten güzel birbirimizi görmeden tanımadan bilmeden ilaç oluyoruz aynı dediğin gibi burası hastayı iyi iyi olanı hasta ederCnm benim sanırım başlangıç kaşıntı belki ondan yok yanma çok fazla dün ilişkiden sonra acayip yanıyordu şuan da yanıyor alttan bakıldığı için travazol ve 3 taneli bir fitil verdi dediğini yapacam çok saolun kızlar dünde dediğim gibi burası bana hem çok iyi geldi hemde manyak etti :))) sürekli araştırır olduk eşim kızıyor sürekli araştırıyorsun moralini bozuyorsun diyo ama ben sizinlede teselli buldum yoksa bu kadar kişinin aynı şeyleri yaşadığını bilemezdim tecrübeler çok en önemlisi aynı şeyi bekliyoruz ve bunun için bir birbirimize destek oluyoruz iyi ki varsınız :)
Cnm baya koyu görünüyor bence başla bi kaç güne çift çizgiyi görürsün muhtemelenKızlar çalışmalara baslayayimmi sizce 10.gun bugun
Aynen durmak yok başlıyorum inşallah hayırlısı olur bu zamanları değerlendirmeliyim degilmiCnm baya koyu görünüyor bence başla bi kaç güne çift çizgiyi görürsün muhtemelen
Bnve gün aşırı 18. Güne kdr degerlendir zaten 5 kez fln oluyo bi gün olup bi gün olmadıgındaAynen durmak yok başlıyorum inşallah hayırlısı olur bu zamanları değerlendirmeliyim degilmi
Yorucu bakalım hayirlisiBnve gün aşırı 18. Güne kdr degerlendir zaten 5 kez fln oluyo bi gün olup bi gün olmadıgında
Adama bari fındık fıstık yedir bol bol ben hamile kaldığım ay öyle yapmıştım yazık adamlar tükeniyor :))) bu koyu çizgiyi gördüğün gün iki kere yap sabah akşam hadi kolay gelsin umarım güzel haberler verirsin bize bu ay:)Yorucu bakalım hayirlisi
Olur cnn mKızlar ilk idrarı 8 de yaptım ovulasyonu saat 11 de yapsam olur dimi
Sabah aksammi:)adamda tükenir bende testi yapayım tekrardan bakalım ne çıkacak atarim sizeAdama bari fındık fıstık yedir bol bol ben hamile kaldığım ay öyle yapmıştım yazık adamlar tükeniyor :))) bu koyu çizgiyi gördüğün gün iki kere yap sabah akşam hadi kolay gelsin umarım güzel haberler verirsin bize bu ay:)
Sen nerelerdesin acaba göremiyoruz seni bak sen bak biz hergün burdayizKızlar ilk idrarı 8 de yaptım ovulasyonu saat 11 de yapsam olur dimi
Cnm daha koyulaşmamış dün olduysa bence ara ver bugun spermler ztn 3 gün yaşıyorKızlar az önce yaptım bu geceyide degerlendireyimmi
Cnm daha koyulaşmamış dün olduysa bence ara ver bugun spermler ztn 3 gün yaşıyor
Eki Görüntüle 2129213 [/QUOTsanki 10 dakika içinde bir tık daha koyu oldu