• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün beyaz akıntım oldu yumurta akı gibi toplu bi şekilde gelmiş :KK70: yeni oldu akıntım belki dediğin gibi başındayim daha bilmiyorum ya test yapmaktan yoruldum bide seyi sorucam gebelik testi gibi hemen saniyesinde ikinci çizgi belirmiyo normal mi bu ? Bir yada iki dakika sonra olusuyo çizgi
İlk başlarda öyle oluyo cnm ama koyu olunca hemen çıkıyo gebelik gibi sen yine gün aşırı çalış bnce nolur nolmaz riske atmamıs olursn bnm hep böyle çıkarken bi anda koyulaştı mesela bi anda da silindi yakalamam mucize olmustu

İlk başlarda öyle oluyo cnm ama koyu olunca hemen çıkıyo gebelik gibi sen yine gün aşırı çalış bnce nolur nolmaz riske atmamıs olursn bnm hep böyle çıkarken bi anda koyulaştı mesela bi anda da silindi yakalamam mucize olmustu
Sen ovulasyon testini kullandığın ay mı hamile kalmıştın

Canım bence başındasın sen benim sanırım zamanları çünkü hemen cikiyo bende dünde bugünde anlamadim bişey bu kadar erkenci yahu
Ben her gün yapmıyorum testi, yapmak istiyorum gerçi ama benim durum da suan karışık ya belki yumurtlama olmaz bi sonraki aya kalsın testler diye düşünüyorum iki gün sonra tekrar yaparim. İnsallah kaçırmam o günü

Ben her gün yapmıyorum testi, yapmak istiyorum gerçi ama benim durum da suan karışık ya belki yumurtlama olmaz bi sonraki aya kalsın testler diye düşünüyorum iki gün sonra tekrar yaparim. İnsallah kaçırmam o günü
Canım bence yap sen adet oldun hergün tekrarla bende yumurtlama günüm değil belirtim yok diye yapmazdım ama bu çizgileri görünce hergün yapmaya karar verdim

Kızlar ya benim yumurtamdami sorun var testtemi ya moralim bozuldu bugün düne göre daha koyuydu sanki şimdi o kadar değil gibi yine yaptim

Screenshot_20180327-211828.png

Aynen canim dun oldu bu gecede oldu:)Ama saat 10.30 gibi yaptım akşam çizgi çıkmadı anlamadim ben şimdi benim zaten dünden öncede çizgi çıkmamıştı bi dun bide bugün çıktı akşam oda gitti ben dünüde bugünü de değerlendirdim hayırlısı inşallah

Aynen canim dun oldu bu gecede oldu:)Ama saat 10.30 gibi yaptım akşam çizgi çıkmadı anlamadim ben şimdi benim zaten dünden öncede çizgi çıkmamıştı bi dun bide bugün çıktı akşam oda gitti ben dünüde bugünü de değerlendirdim hayırlısı inşallah
Çizgi yok olunca çatlamış oluyor canım zaten yani sen en verimli zamanı değerlendirdin suan da Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Çizgi yok olunca çatlamış oluyor canım zaten yani sen en verimli zamanı değerlendirdin suan da Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Canım sabah yaptım çizgi tamamen gitmiş sadece iki gün çizgim çıktı ama dün öğlene doğru çıktı akşam kayboldu ben mecbur gece degerlendirebildim malum adam gündüz işteydi acaba olmusmudur ya adet biter bitmez çizgi oldu buda sabahki hali
Screenshot_20180328-091201.png

Canım sabah yaptım çizgi tamamen gitmiş sadece iki gün çizgim çıktı ama dün öğlene doğru çıktı akşam kayboldu ben mecbur gece degerlendirebildim malum adam gündüz işteydi acaba olmusmudur ya adet biter bitmez çizgi oldu buda sabahki haliEki Görüntüle 2129653
Cnm sen en gzl zamanı değerlendirdin hem yumurtlama gününü hemde çatladığında olms oldu dün gece oldugu için artık 14 gün bekleme zamanı bak ben sadece çift çizgi günü tek ilişki ile kaldım sen suan hem çift çizgi hem çatlama gününü değerlendirmiş oldun her türlü kardasın zaten bugunu de değerlendirebilirsin yumurta 36-48 saat yaşıo galiba int bi araştırsana ama gönlünü ferah tut dogru zamanı değerlendirdin

Back