Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm benim sanırım başlangıç kaşıntı belki ondan yok yanma çok fazla dün ilişkiden sonra acayip yanıyordu şuan da yanıyor alttan bakıldığı için travazol ve 3 taneli bir fitil verdi dediğini yapacam çok saolun kızlar dünde dediğim gibi burası bana hem çok iyi geldi hemde manyak etti :))) sürekli araştırır olduk eşim kızıyor sürekli araştırıyorsun moralini bozuyorsun diyo ama ben sizinlede teselli buldum yoksa bu kadar kişinin aynı şeyleri yaşadığını bilemezdim tecrübeler çok en önemlisi aynı şeyi bekliyoruz ve bunun için bir birbirimize destek oluyoruz iyi ki varsınız :)

Aynen canım valla katılıyorum sana insan özelini paylaşamıyor birde seninle aynı durumda olmayanlara anlatamıyorsun burası gerçekten güzel birbirimizi görmeden tanımadan bilmeden ilaç oluyoruz aynı dediğin gibi burası hastayı iyi iyi olanı hasta eder

Yorucu bakalım hayirlisi
Adama bari fındık fıstık yedir bol bol ben hamile kaldığım ay öyle yapmıştım yazık adamlar tükeniyor :))) bu koyu çizgiyi gördüğün gün iki kere yap sabah akşam hadi kolay gelsin umarım güzel haberler verirsin bize bu ay:)

Yaaa neler kaçırmışım Bildirim gelmedi, merakımdan girdim tam buraya yazıyordum bi gelişme var mı diye , Elif’in testini gördüm Sana kolay gelsin :) Bu ay güzel haberlerini bekliyoruz

Sabah aksammi:)adamda tükenir bende testi yapayım tekrardan bakalım ne çıkacak atarim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…