Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar siz ilk adetten sonra mı başladınız denemelere ben sanırm 2 adet beklicm ya çünkü korkuorum vucut toparlanmanın olur yine sıkıntı çıkar diye:KK43:
Valla biz başladık rabbim yardımcımız olsun ben kendimi iyi hissetmiyorum beklemek istemdim zaten gidecem bir ay yokum en azından bu ay denemiş olurum diye düşündüm sen ne zaman hazır olursan ozaman başla ilk adet bitti çalışmalar başladı ben ve Elif’te

Anladım canlar bnm çok yeni ya belkide ondan zaman herşeyin ilacı bakalım nasip 2 Dr um var biri direk başla ara vermene grk yok dedi 10 haftadan küçük oldugu için ama operasyonu oldugum Dr um daha temkinli davranıyor her konuda o muhtemelen bekleyelim bi kaç ay dicek bakalım artık

Öyle valla şuan umudum kalmadığından herhalde hiç heves yok tutmadı gibi hissediyorum stres falan gitti hepsi yada bu ay olası var da ondan mı bu ruh halim bilemedim :KK48: Bu ay olmazsa da evliliğimin tadını çıkarırım havalar da güzel gidiyorken bol bol gezerim ramazan ayı da geldi cok şükür
Yine olumsuz yazmış bu kız kırk kere dedim negatifi çekmeyin diye olacak belki de olmuştur bile :) hem bu ay olmadı dünyanın sonu değil bşr daha ki ay var hamdolsun sağlıklı olduğumuz sürece umut vardır

Anladım canlar bnm çok yeni ya belkide ondan zaman herşeyin ilacı bakalım nasip 2 Dr um var biri direk başla ara vermene grk yok dedi 10 haftadan küçük oldugu için ama operasyonu oldugum Dr um daha temkinli davranıyor her konuda o muhtemelen bekleyelim bi kaç ay dicek bakalım artık
Sen sanırım bir hafta bile olmadı kürtaj olalı öyle okudum sanki Eminin şuan çok üzgünsündür biz de ilk günler öyleydik rabbim sabrını veriyor İnan hala üzülüyoruz takip ediyoruz kaç haftalık olurdu diye sonra geçiyor napalım elimizde olsa keşke sen dinlen bu ay kendini toparla bir uğraş bul kendine biz öyle yaptık ve unuttuk gibi yada kendimizi kandırdık bilmiyorum ama inş daha sağlıklı bebişler olacak sonrakiler

Hadi bakım kızlar göreyim sizi ben yine nanay siz verin iyi haberler bende adet haberimi veririm size ahh bu tstlere verdiğim paralar ahhh yine uğraşacağım sanırım durum onu gösteriyor gibi neyseki rahimde sorun yok o bari temiz ya doktorda kürtaj sonrası degerin düşmemiş demedi bana testte yaptı alttanda bayağı bi kurcaladı amannn beynim yandı beee

Ya bide sizlerle çok sıkı arkadaş olduk valla hepinizin yüzlerini merak ediyorum artik;)

Hadi bakım kızlar göreyim sizi ben yine nanay siz verin iyi haberler bende adet haberimi veririm size ahh bu tstlere verdiğim paralar ahhh yine uğraşacağım sanırım durum onu gösteriyor gibi neyseki rahimde sorun yok o bari temiz ya doktorda kürtaj sonrası degerin düşmemiş demedi bana testte yaptı alttanda bayağı bi kurcaladı amannn beynim yandı beee
Nisa’n ayında herkes güzel haber versin diye dua ediyorum sen kafana takma bekle bir dediğini yap dr ama kimyasal gebelik bu kadar erken fark ediliyor mu aman inş değildir ya hiç olmaması bundan daha iyi biz bir yola çıktık rabbim yüzümüze baksın İnan herkes için kendim için hep dua ediyorum bu ay oldu oldu olmadı yine deneriz başka sıkıntılar olmasın da tek gayemiz bu sen de üzülme belki yarın çok güzel haberler verirsin

Nisa’n ayında herkes güzel haber versin diye dua ediyorum sen kafana takma bekle bir dediğini yap dr ama kimyasal gebelik bu kadar erken fark ediliyor mu aman inş değildir ya hiç olmaması bundan daha iyi biz bir yola çıktık rabbim yüzümüze baksın İnan herkes için kendim için hep dua ediyorum bu ay oldu oldu olmadı yine deneriz başka sıkıntılar olmasın da tek gayemiz bu sen de üzülme belki yarın çok güzel haberler verirsin
Yok yavrum ya üzülmüyorum valla rabbim hayırlısını nasip etsin valla korunmayı hiç düşünmüyorum tekrar kaldığım yerden devam tuttugu yere kadar nasip herşey bakalim

Aranızda en küçük beniiimmmmmm :halay: Canim falan diyorum genelde yazarken ama kusura bakmayın yoksa yaşça küçüğüm sanırım hepinizden :KK200:

Ben zaten bir buluşma ayarlayacam Elif burda sen burdasın bir yerde toplanıp görüşelim
Yanlız ben istanbulun yabancısıyım kısa süreliğine burdayım aslen memleketim samsun 1 senedir burdayım 1 sene içerisinde dönecem geri valla ya fotolariniz falan yokmu

Aranızda en küçük beniiimmmmmm :halay: Canim falan diyorum genelde yazarken ama kusura bakmayın yoksa yaşça küçüğüm sanırım hepinizden :KK200:
De de sıkıntı değil gidip geleyim de bir birleşme yapalım sen karşıdasın iki kişi bu tarafta artık sen gelirsin ortak bir yerde buluşuruz mesela Beşiktaş ta

19 olmuşum, alışamadım :63: 8 aylık evliyim
Anammm kız baya küçüksün be çok erken evlenmişsin ben ise geç kendim istemedim okul iş derken yaş geçti tabi erken anne olmanın dışında bir pişmanlığım yok çok şükür yine dünyaya gelsem yine 30 evlenirim ama erken evlenenlere de tabi ki saygım var doğru insanı bulduktan sonra sıkıntı yok sen ist yaşıyordun hep ben yeniyim burda ve hiç sevmiyorum

Back