Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam ben de ocakta kurtaj oldum sonra adetimi gordum bu ay da adetim 4 gün gecikti
Dun gebelik testi silik cikti baya silik zor gozukuyor
Cok umutluydum halbuki canım sıkıldı
1 kimyasalim da vardi zaten olmuyor sanirim gebe kaliyorum ama hicbiri saglikli olmuyor demekki umudum kirildi

Kizlar selam ben de ocakta kurtaj oldum sonra adetimi gordum bu ay da adetim 4 gün gecikti
Dun gebelik testi silik cikti baya silik zor gozukuyor
Cok umutluydum halbuki canım sıkıldı
1 kimyasalim da vardi zaten olmuyor sanirim gebe kaliyorum ama hicbiri saglikli olmuyor demekki umudum kirildi
Geç döllenmedir belki cnm testi bi iki gün sonra tekrar yap bence umutsuz olma

Ya bisey sorucam ayıptır söylemesi :olamaz: Kürtajdan sonra iliskiye girdiğiniz de zorluk yaşadınız mı ? Ben zorlanıyorum şahsen, akıntım olup olmadığını anlayabilmek için baktım ve çok sertlik hissettim değişiklik var böyle değildi , nedeni nedir sizce :KK42:

Kürtajdan sonra derken, ilk iki hafta iliski olmadı zaten o süreç sonrasından bahsediyorum

Bende korkmuştum ama gayet normal oldu canım ben genel olarak kendimi kastigim için sorun olmadı yani bende bugün zaten hem elle hem ultrasyonla baktılar sertlik falan yoktu sadece sol tarafta kist vardı sıkıl testi yaptılar ışte ama nasıl yarın olacak bilmiyorum bide bişey sorucam benim değer 17.70 ya bu 1770mi oluyo ya nokta kafamı karıştırdı

Bende korkmuştum ama gayet normal oldu canım ben genel olarak kendimi kastigim için sorun olmadı yani bende bugün zaten hem elle hem ultrasyonla baktılar sertlik falan yoktu sadece sol tarafta kist vardı sıkıl testi yaptılar ışte ama nasıl yarın olacak bilmiyorum bide bişey sorucam benim değer 17.70 ya bu 1770mi oluyo ya nokta kafamı karıştırdı
Noktasız olduğu zaman farklı bi değer daha yüksek , noktayı dikkate almak gerekir bu durumda daha dusuk beta, yükseldiği zaman nokta olmuyo zaten 348 vs diye yukselir , bu sertliği ben dikkate alıyım mi şimdi ? Normal mi değil mi var midir bi sorun

Noktasız olduğu zaman farklı bi değer daha yüksek , noktayı dikkate almak gerekir bu durumda daha dusuk beta, yükseldiği zaman nokta olmuyo zaten 348 vs diye yukselir , bu sertliği ben dikkate alıyım mi şimdi ? Normal mi değil mi var midir bi sorun
Valla bilmiyorm ki cnm seni çok rahatsız ederse git bence ilk defa oluyorsa

Canim iç taraftami var sertlik tam olarak
Vajina da tam. Sertlik dediğim aslında şişlik gibi de bisey cok afedersiniz ama ben bakmaya çalışırken bile parmakta zorlandım diyim siz anlayın iliskiye girerken zorlanmazdım kürtajdan sonra nolduysa oldu

Canım sen git bi istersen bende öyle birşey olmadı evet tekrar o çatala çıkmak berbat birşey ama sagligizdanda önemli değil hem fenamı kontrol ol bilgi al bizede ver ben çapaya gittim bugün yarında ordayım çok merak ediyorum ne olacak diye

Canım sen git bi istersen bende öyle birşey olmadı evet tekrar o çatala çıkmak berbat birşey ama sagligizdanda önemli değil hem fenamı kontrol ol bilgi al bizede ver ben çapaya gittim bugün yarında ordayım çok merak ediyorum ne olacak diye
Kuzum ben randevu alamıyorum ya ayin 28ine veriyorlar özele gitmek istemiyorum test vs yaptırmak istediğim için

Back