Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben rüya gördüm ya göğsümden sut fışkırıyordu bildiğin , rüya tabirine baktım istediğin evlat sayısı kadar Allah nasip eder duaların karşılık bulunanına delalet eder falan yazıyordu , ve cuma gunu annem birşey atmıştı bana dua kabulü için zikir falan çektim dua ettim o gece gördüm hamile kaldığım ay da gormuştum ama bu rüya çok etkiledi beni
Hadi cnm inş öyle olur hayır olsun rüyan valla düşünüyorum da ben hamile kalırken tek hatırladığım kafamın rahat olmasıydı hiç olur mu olamaz mı diye düşünmeden hamile kaldım hiç birşey de kullanmadım hamile kalırken kendimi denemek istemiştim olmuştu ama kürtaj sıkıntı olur diye başladım bir sürü şeye ben inanıyorum bu ayın sonunda hepimizi hamile olacağız benim bir daha ki bat Nisan 1 seninle aramızda sanırım bir hafta var

Ya ciddi misin sağol söylediğin için bende var doktorum hamileligimde vermişti kullanmak aklıma gelmedi onu tekrar başlıyım o zaman
Tabi bak bir int görürsün bana ark demişti inanmamıştım geçen araştırdım gerçekten doğru eğer sorunumuz buysa onu ortadan kaldırsın ha onun dışında faydaları anlat anlat bitmez başla sen de varsa ben sipariş verecem 80 tl filan cnm birşey de soracam ovelasyon testi hangi marka alayım sen kullandın mı hiç

gidcem zaten cnm perşembe günü başka Dr ama cumarteside kendi Dr umla randevum var kendi Dr umda bekleyelim biraz daha dedi ama hiç umutlu konusmadı ne düşüneceğimi şaşırdım bende
Benim bebeğim de geriden geliyordu ama dr normal demişti tabi kalbinin durması bununla ilgili değil sanırım ben 6 haftalıkken kalp atışını durmuştum ama daha geri olanlar da vardı hemen duyulmaya bilir biraz bekle inş hiç birşey olmaz bebişine

Evet ben de 70 TL’ye almıştım sanırım, o testi kullanmadım hiç ya gün aşırı iliskiye girildiği zaman teste gerek var mi ki dusuncesindeyim sence gerekli bi test mi

Evet ben de 70 TL’ye almıştım sanırım, o testi kullanmadım hiç ya gün aşırı iliskiye girildiği zaman teste gerek var mi ki dusuncesindeyim sence gerekli bi test mi
Aslın da ben de kullanmadan hamile kaldım şimdi alıp almama konusunda kafam karıştı stres olursam zaten olmaz düşüncesindeyim en iyisi kullanmıyalım ya dediğin gibi takip edelim senin bu hafta olmalı yumurtlama gümlerin ya da haftaya gün aşırı ilişki olursa tutar bence dr haftaya gitsen sana söyler zaten yumurta var büyümüş işte şu gün çatlar diye gerçi dr hemen hamilelik olsun istemediğinden söylemeyebilir sen sor ben de haftaya bitince gidip sorarım

Aslın da ben de kullanmadan hamile kaldım şimdi alıp almama konusunda kafam karıştı stres olursam zaten olmaz düşüncesindeyim en iyisi kullanmıyalım ya dediğin gibi takip edelim senin bu hafta olmalı yumurtlama gümlerin ya da haftaya gün aşırı ilişki olursa tutar bence dr haftaya gitsen sana söyler zaten yumurta var büyümüş işte şu gün çatlar diye gerçi dr hemen hamilelik olsun istemediğinden söylemeyebilir sen sor ben de haftaya bitince gidip sorarım
Eşine keçiboynuzu kürü yap yada pekmezini yesin, sende folikasite devam bu ay insallah tutar çok umutluyum gün aşırı çalışmalara devam :halay:

Eşine keçiboynuzu kürü yap yada pekmezini yesin, sende folikasite devam bu ay insallah tutar çok umutluyum gün aşırı çalışmalara devam :halay:
Eşimin sperm sınıntısı vardı ona takviye başladık yine daha önce de öyle hamile kaldım benim hamileyken d vitamini düşüktü ilaç başlamadan gebelik sonlandı şimdi takviye başladım onun için de en azından gebelik olana kadar yğkselsin diye sen de öyle bşr sorun oldu mu?hadi inş seninle hamile kalırsak aramızda iki hafta olacak sanırım rabbim sesimizi duyuyor sağlıklı gebelik bize nasip etsin

Cnm bu arada ilişki olunca çorap giyinin ayağınıza kan akışını hızlandırıyormuş gebe kalmak için işe yarıyormuş ilişki sonrası yat üstüne sabah uyanınca kalkarsın banyoya gebelik için ilişki tamamen steril olmalı herhangi bir tükürük olmamalı anladın sen:) bakteri olursa gebelik olmuyormuş bunu bana dr demişti bildiklerim şimdilik bu kadar :))

Eşimin sperm sınıntısı vardı ona takviye başladık yine daha önce de öyle hamile kaldım benim hamileyken d vitamini düşüktü ilaç başlamadan gebelik sonlandı şimdi takviye başladım onun için de en azından gebelik olana kadar yğkselsin diye sen de öyle bşr sorun oldu mu?hadi inş seninle hamile kalırsak aramızda iki hafta olacak sanırım rabbim sesimizi duyuyor sağlıklı gebelik bize nasip etsin
Bende şükür bi sorun olmadı 6. Ayda hamile kaldığım için doktora bile gitmemiştik herhangi bi test yapılmadı hamile kaldığım da 6 aylık evliydim gitmeye gerek yok diye düşünmüştük , yine de takviye olarak keçiboynuzu iyi gelir diye düşündüm , amin insallah

Cnm bu arada ilişki olunca çorap giyinin ayağınıza kan akışını hızlandırıyormuş gebe kalmak için işe yarıyormuş ilişki sonrası yat üstüne sabah uyanınca kalkarsın banyoya gebelik için ilişki tamamen steril olmalı herhangi bir tükürük olmamalı anladın sen:) bakteri olursa gebelik olmuyormuş bunu bana dr demişti bildiklerim şimdilik bu kadar :))
Tükürük olayını ilk defa duydum sağol bu bilgi için :D Kağıda besmele yazıp iliskiye girme hakkında ne düşünüyorsun peki ben tereddütteyim ya olur mu olmaz mi diye iliskiye giriyoruz sonuçta o ustumuzdeyken girmek ne kadar doğru bilmiyorum

Tükürük olayını ilk defa duydum sağol bu bilgi için :KK70: Kağıda besmele yazıp iliskiye girme hakkında ne düşünüyorsun peki ben tereddütteyim ya olur mu olmaz mi diye iliskiye giriyoruz sonuçta o ustumuzdeyken girmek ne kadar doğru bilmiyorum
Ana onu ilk kez duydum bilmiyorum ki kız sonra çarpılmayalım:)))))tövbe tövbe valla ben daha önce birşey yapmadım yapmak iyi geliyorsa olur diyecem ama yapan var mı?bu arada hamileyken rutin kan testi istenir sen yapmadın mı tsh şeker d vitamini alt ast bunların bakılması gerekiyor yapmadıysan gidip sağlık ocağında yaptır ben hamileyken dr istedi sağlık ocağında yaptırdım özelde baya pahallı

Ana onu ilk kez duydum bilmiyorum ki kız sonra çarpılmayalım:)))))tövbe tövbe valla ben daha önce birşey yapmadım yapmak iyi geliyorsa olur diyecem ama yapan var mı?bu arada hamileyken rutin kan testi istenir sen yapmadın mı tsh şeker d vitamini alt ast bunların bakılması gerekiyor yapmadıysan gidip sağlık ocağında yaptır ben hamileyken dr istedi sağlık ocağında yaptırdım özelde baya pahallı
Deneyenler varmış bende yaptım zarar gelmez sonuçta besmeleden, 7 kat sardım o şekilde her yere girebiliyormussun öyle yazıyordu , bilmiyorum ya yanlışsa da Allah affetsin deniyorum her yolu

Deneyenler varmış bende yaptım zarar gelmez sonuçta besmeleden, 7 kat sardım o şekilde her yere girebiliyormussun öyle yazıyordu , bilmiyorum ya yanlışsa da Allah affetsin deniyorum her yolu
Yani denemekte fayda var devam et inş olacak

Soğan kürüne de başladım :KK70: bu ay tutmazsa naparim daha bilmiyorum :KK70: :KK70:
Bence amuda kalkmak kalır ona da gerek kalmaz Arık :))) iyi yapmışsın benim kanama baya var ya birşey olmaz dimi dr filan gitmeme gerek var mıdır sence ?bu arada burda biri vardı test yapacaktı sesi çıkmaz oldu hamile mi acaba

Bence amuda kalkmak kalır ona da gerek kalmaz Arık :))) iyi yapmışsın benim kanama baya var ya birşey olmaz dimi dr filan gitmeme gerek var mıdır sence ?bu arada burda biri vardı test yapacaktı sesi çıkmaz oldu hamile mi acaba
Elif yapicakti yapmadı daha, yaparsa da bence pozitif diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık. Doktora gitmene gerek yok bende de çok kanama olmustu ayaktayken özellikle musluk açık kalmış gibiydi :D iki gündü sanırım o kadar sürdü pıhtılı geldiği de oldu sonra az gelmeye başladı araştırdım normalmiş bu 5 gün sürdü adetim çok önemsemedim o yüzden azlığını yada çokluğunu , uzun surmesinden çok korkuyodum

Elif yapicakti yapmadı daha, yaparsa da bence pozitif diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık. Doktora gitmene gerek yok bende de çok kanama olmustu ayaktayken özellikle musluk açık kalmış gibiydi :KK70: iki gündü sanırım o kadar sürdü pıhtılı geldiği de oldu sonra az gelmeye başladı araştırdım normalmiş bu 5 gün sürdü adetim çok önemsemedim o yüzden azlığını yada çokluğunu , uzun surmesinden çok korkuyodum
Valla lekenin geldiği gün 4 Mart iki gündür yoğun iki günde leke bence benim baya sürer ben de ondan korkuyorum ama yapacak birşey yok artık hayıta başlamak istiyorum ben de ama bi bitse sen dr git bu arada dene ne iyi gelirse ona devam ederiz bence de Elif hamile inş öyledir

Valla lekenin geldiği gün 4 Mart iki gündür yoğun iki günde leke bence benim baya sürer ben de ondan korkuyorum ama yapacak birşey yok artık hayıta başlamak istiyorum ben de ama bi bitse sen dr git bu arada dene ne iyi gelirse ona devam ederiz bence de Elif hamile inş öyledir
Bi arkadaşla konuştum bitkisel macunla soğan kurunu kullanmış hamile kalmış , bu yüzden başladım aslında soğana. Herkes olumlu şeyler yazmış soğan kuru yaptığı ay hamile kalmışlar, macunla ikisine devam ediyorum bakalım nolucak. Folikasiti bide o senin dün dediğin şeye başladım omega 3 balık yağlı takviye birseydi , doktorum yazmıştı zaten bunları. Hastaneye de hala randevu alamadım özele gitsem mi diye düşünüyorum kararsızım, bu devlet hastanesini çok merak ediyodum başlangıcı burda yapıp hamile kalırsam da devam ederim diye düşündüm hep özel gibi hastane dediler zar zor randevu alabildim onda da adet oldum gidemedim şans yok :D

Bi arkadaşla konuştum bitkisel macunla soğan kurunu kullanmış hamile kalmış , bu yüzden başladım aslında soğana. Herkes olumlu şeyler yazmış soğan kuru yaptığı ay hamile kalmışlar, macunla ikisine devam ediyorum bakalım nolucak. Folikasiti bide o senin dün dediğin şeye başladım omega 3 balık yağlı takviye birseydi , doktorum yazmıştı zaten bunları. Hastaneye de hala randevu alamadım özele gitsem mi diye düşünüyorum kararsızım, bu devlet hastanesini çok merak ediyodum başlangıcı burda yapıp hamile kalırsam da devam ederim diye düşündüm hep özel gibi hastane dediler zar zor randevu alabildim onda da adet oldum gidemedim şans yok :KK70:
:))) cnm inş inş bu ay sen Nisa’n da ben yazacaz ve bizim gibi son bat bekleyen herkes rabbim nasip etsin hepimize emeklerimizin mükafatı bebişlerle olur:)) valla benim biliyorsun sopan kürünü yapıp yapmamak konusunda çok kararsız kaldım şimdi hayıtta hemen hemen aynı şeyleri yaşatıyor ya olurda kaş yapayım derken göz çıkarmak istemem o nedenle bu ay hayıta devam:) sen özele de gidebilirsin ama dediğin gibiyse devlet oraya git hem herşey ücretsiz hem takip eden bir dr olacak ah keşke ben de bulsam burdakiler yüzümüze bakmıyor ya

Kizlarr ya siz ne zman adet oldunuz kurtajdan sonra ya benim ben ayın 6 6sinda kürtaj olmuştum ya geçen ay daha gelen giden yok gebelik testine para yaptırmaktan artık bıktım ne kadar sürede oldunuz siz ya ben unutuyorum habire soruyorum ama bağışlayın bu arada bayağı dua falan ne hallere kaldık yarabb aratmasin allahım kimselere:dua::KK20:

Back