Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz bat tarihin neydi seninBu ay benden umut yok kızlar
Önümüzdeki maçlara bakicam artık![]()
24 Mayıs , ama düzensiz adet oldum hepBelli olmaz bat tarihin neydi senin
Hımmmm daha var senin bu geçtiğimiz hafta yada bu hafta yumurtlama günün olmalı pas geçme madem kendini şartlandırma tabi istediğin zaman olsun oldu oldu olmadı bir daha ki ay hiç sıkma şakın canını rabbim en iyi zamanı biliyor sağlıklı olsun zaman fark etmez24 Mayıs , ama düzensiz adet oldum hep
Öyle tabi bu ay çok üstünde durmadığım icin umut yok zaten pek önemsemedim dinlenme kararı aldım önümüzdeki ay sıkı çalışmalara başlıycamHımmmm daha var senin bu geçtiğimiz hafta yada bu hafta yumurtlama günün olmalı pas geçme madem kendini şartlandırma tabi istediğin zaman olsun oldu oldu olmadı bir daha ki ay hiç sıkma şakın canını rabbim en iyi zamanı biliyor sağlıklı olsun zaman fark etmez
Aynen böyle İnan bana kafaya takınca olmuyor bıraktığında akışına ozaman gerçekleşiyorÖyle tabi bu ay çok üstünde durmadığım icin umut yok zaten pek önemsemedim dinlenme kararı aldım önümüzdeki ay sıkı çalışmalara başlıycampsikolojik olarak bu ay toparlandım
![]()
Aynen cnm bizde aynı durumdayız ben beklicem çünkü o beta düşük yok kese görünmüyor yolk sac yok stresi çekmek istemiyo ru m benimde bat yarın kanı bile hemen vermek istemiyorum çok değişik bi duygu durumu içerisindeyim hayırlısı bakalımKızlarrr uzun bi zaman girmemiştim buralara yeniden bebiş gelince hemen buraya geldim gene 14 şubatta kürtaj olmuştım 2 ay ara verdik Allah'ın izniyle bu ay hamileyim ama daha önce bebeğimin kalbi durmuştu hemen gitmeli miyim doktora onu bilmiyorum yani şuan beklemeli miyim 4 haftalık olucam yarın
Ayyy cnm benim seninle aynı topikteydik aynı zaman da kürtaj olduk nasip aynı zamanda hamileyşz yine burda olan herkese rabbim nasip etsin senin adına çok sevindim gözün aydın kaç haftalık evde mi test yaptın son sat kaçKızlarrr uzun bi zaman girmemiştim buralara yeniden bebiş gelince hemen buraya geldim gene 14 şubatta kürtaj olmuştım 2 ay ara verdik Allah'ın izniyle bu ay hamileyim ama daha önce bebeğimin kalbi durmuştu hemen gitmeli miyim doktora onu bilmiyorum yani şuan beklemeli miyim 4 haftalık olucam yarın
Evet yA hatırlıyorum seni görmüştüm ben geçen ay hamiştin çok sevinmiştimAyyy cnm benim seninle aynı topikteydik aynı zaman da kürtaj olduk nasip aynı zamanda hamileyşz yine burda olan herkese rabbim nasip etsin senin adına çok sevindim gözün aydın kaç haftalık evde mi test yaptın son sat kaç
Evde test yaptım foto yükledim gayet net bebişim benimle hissetmiştim zaten geçenki belirtilerimin aynısı vardı bu kez oyle çok uzerine düşmeyeceğim hatta kimseye söylemedik sadece eşim ve forum biliyor ailelerimize bile Eylül ayında söyleriz dedik bana kalsa Doğuma gidene kadar söylemem de karnım belli olunca mecbur anlarlarAyyy cnm benim seninle aynı topikteydik aynı zaman da kürtaj olduk nasip aynı zamanda hamileyşz yine burda olan herkese rabbim nasip etsin senin adına çok sevindim gözün aydın kaç haftalık evde mi test yaptın son sat kaç
Kuzum ben folik asit be omega 3 kullanıyordum zaten hamile kalınca da kullandım sonra dr sordum coraspin kullanmamın sakıncası var mı diye yok kullan dedi 5 gün kullanamadım kusmalar başladı şuan hiç birşey kullanamıyorum Arada bulantı ilacı hariç serum yiyiyorum hergün lekeler geldi acayip korktum tabi sen de bir sor istersen coraspini bi zararı yok zaten sadece kanaması lekesi olana verilmiyor miniğin büyüsün sağlıkla heyecandan yerinde duramıyorsundur:)Evet yA hatırlıyorum seni görmüştüm ben geçen ay hamiştin çok sevinmiştimİnşaallah herkese nasip olsun gerçekten ama ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, sat 18 nisan daha çok Yen'i benimki yarın 4 hafta olacağız, hemen yarına randevu aldım bi doktora görünmek istiyorum alınacak bi önlem kullanılacak bi ilaç var mı diye yA da sana verdiler mi bişiy
Hahaha kız Eylül’e dünya var iyi saklayabileceksen çok güzel de benim güya sakladık şom ağızlı akrabam yüzünden bütün herkes duydu napalım Allah’a emanetEvde test yaptım foto yükledim gayet net bebişim benimle hissetmiştim zaten geçenki belirtilerimin aynısı vardı bu kez oyle çok uzerine düşmeyeceğim hatta kimseye söylemedik sadece eşim ve forum biliyor ailelerimize bile Eylül ayında söyleriz dedik bana kalsa Doğuma gidene kadar söylemem de karnım belli olunca mecbur anlarlar![]()
Görür görmez testte hemen randevu almak için aradım önce haftaya var dediler sonra da biri iptal etmiş yarına aldılar beni hemen, daha belki de kese bile görünmeyecek çok erken ama aklımdakileri sorayım diye gidiyorum aslında, benim midem bulanmıyor öncekinde de yoktu mide bulantım, yok ya ben önceki gebeliğimde çok heyecanlıydım yerimden kalkmıyordum neredeyse ben gebeyim diye şimdi öğreneli 3 gün oldu gayet rutin hayatımıza devam ediyoruz eşimle hatta eşim sizi seviyorum falan diyor siz kim ya diyorum unutupKuzum ben folik asit be omega 3 kullanıyordum zaten hamile kalınca da kullandım sonra dr sordum coraspin kullanmamın sakıncası var mı diye yok kullan dedi 5 gün kullanamadım kusmalar başladı şuan hiç birşey kullanamıyorum Arada bulantı ilacı hariç serum yiyiyorum hergün lekeler geldi acayip korktum tabi sen de bir sor istersen coraspini bi zararı yok zaten sadece kanaması lekesi olana verilmiyor miniğin büyüsün sağlıkla heyecandan yerinde duramıyorsundur:)
:))))Canım gözün aydın sende günün gelmeden ogrenenlerdensin yani hayırlı olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebislerimizGörür görmez testte hemen randevu almak için aradım önce haftaya var dediler sonra da biri iptal etmiş yarına aldılar beni hemen, daha belki de kese bile görünmeyecek çok erken ama aklımdakileri sorayım diye gidiyorum aslında, benim midem bulanmıyor öncekinde de yoktu mide bulantım, yok ya ben önceki gebeliğimde çok heyecanlıydım yerimden kalkmıyordum neredeyse ben gebeyim diye şimdi öğreneli 3 gün oldu gayet rutin hayatımıza devam ediyoruz eşimle hatta eşim sizi seviyorum falan diyor siz kim ya diyorum unutup, ilk gebelikte söyledik bütün sülale duydu sonra hayatımda görmediğim akrabalarım bile aradı geçmiş olsun diye sağır sultan bile duymuş tee köylerden
Şimdi demiycem hele eşimin ailesi bence doğsa bile bilmemeli
![]()
Aynen canım ben hissediyorum zAten vücudumda değişikliği bu 2. Gebeliğim bi kaybım oldu hemen hissettim gene regl günüm gelmeden, insallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz:))))Canım gözün aydın sende günün gelmeden ogrenenlerdensin yani hayırlı olsun inşallah sağlıcakla gelsin bebislerimiz
Bende yapmak için sabırsızlanıyorumTeyzeleri baksananiz benim guzellerimeEki Görüntüle 2146615
Yap canım ya normal bi testBende yapmak için sabırsızlanıyorum