Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen niye umutsuzsun canım? Daha vardır adetine. Çatlama zamanlarımız yakındı. İnşallah bekleyen herkese nasip olur
Adetlerim düzensiz oldu benim ondan umudum yok bu ay o yüzden üstüne düşmedim olmaz diye, sadece takvimin gösterdiği yumurtlama gününde ciddi derecede sağ yumurtalık ağrım oldu agri kesici bile aldım bu ay bebek olmaz diye. Soğan kurunu denemek istiyodum ama Ramazan girdi araya. Nasip kısmet artık sen bat ne zamandı

Adetlerim düzensiz oldu benim ondan umudum yok bu ay o yüzden üstüne düşmedim olmaz diye, sadece takvimin gösterdiği yumurtlama gününde ciddi derecede sağ yumurtalık ağrım oldu agri kesici bile aldım bu ay bebek olmaz diye. Soğan kurunu denemek istiyodum ama Ramazan girdi araya. Nasip kısmet artık sen bat ne zamandı
Hiç belli olmaz hemen kapılma umutsuzluğa. 21 mayıs görünüyor benimde takvimde. Bakalım hayırlısıyla bekliyoruz

kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız ? Kanamam 4. Gün bitti bu normal mi sizce ? Agrim da hiç olmadı, antibiyotik verdi doktor ama kürtajın ikinci günü bir tane aldım ertesi günde içmeyi unuttum sonraki gün de unutup farklı bi saatte içmek zorunda kaldım, bi sorun olur mu ? Kurtajdan hemen sonra hamile kalanlar bi sorunla karşılaştı mi bilgisi olan yazabilir mi
ne kadar oldu kürtaj olalı

Kızlarrr uzun bi zaman girmemiştim buralara yeniden bebiş gelince hemen buraya geldim gene 14 şubatta kürtaj olmuştım 2 ay ara verdik Allah'ın izniyle bu ay hamileyim ama daha önce bebeğimin kalbi durmuştu hemen gitmeli miyim doktora onu bilmiyorum yani şuan beklemeli miyim 4 haftalık olucam yarın
Bugün aklımdan sen geciyordum canim eylül anneleri topiginde midemiz bulansin istiyorduk:) çok sevindim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin

Bugün aklımdan sen geciyordum canim eylül anneleri topiginde midemiz bulansin istiyorduk:) çok sevindim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
Aynen canım ama inatla bulanmamıştı, Eylül annesi olamadık ama rabbim nasip ederse ocak annesi olacağım, inşaallah darısı başına olsun en kısa zamanda mübarek gunlerdeyiz dua kapısı çok açık :dua:

Görür görmez testte hemen randevu almak için aradım önce haftaya var dediler sonra da biri iptal etmiş yarına aldılar beni hemen, daha belki de kese bile görünmeyecek çok erken ama aklımdakileri sorayım diye gidiyorum aslında, benim midem bulanmıyor öncekinde de yoktu mide bulantım, yok ya ben önceki gebeliğimde çok heyecanlıydım yerimden kalkmıyordum neredeyse ben gebeyim diye şimdi öğreneli 3 gün oldu gayet rutin hayatımıza devam ediyoruz eşimle hatta eşim sizi seviyorum falan diyor siz kim ya diyorum unutup :skandal:, ilk gebelikte söyledik bütün sülale duydu sonra hayatımda görmediğim akrabalarım bile aradı geçmiş olsun diye sağır sultan bile duymuş tee köylerden ☺️ Şimdi demiycem hele eşimin ailesi bence doğsa bile bilmemeli :KK48:
Bence de rahat olmak çok daha iyi hayırla sağlıkla gelsin inş saklaman gereken kişileri belirle öyle devam et :)

Back