Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2016 eşimde kaldı 4 te 1 yapınca 2017 bende kaldı 3te 1 yapınca oğlum 2012 doğumlu tamda eşimde kaldı ayy gerçekmi bu acaba
Bilmem artık ben iki arkadaşımla ayni ay hamile kalmıştım onlarda cinsiyet kız çıkmıştı sonra öğrendiler ki cinsiyeti kızmış bende de öyle kız çıkmıştı, kasım da hamile kaldım kasım öncesi erkek gösteriyordu bu sene yine kız gösteriyor.
Ama eğer bi ameliyat geçirme durumu varsa hesapta yanlışlık olabilirmiş böyle okumuştum bi yerde

Bu teoriye göre bende tam 2018 oluyor o zaman kız mı diyoruz:) hayırlısı olsun ben inanmıyorum şaka bi yana da rüyamda hep erkek görüyorum bakalım ne olacak

Bi tane daha var onda doğruluk payı çok çok yüksekti %90 diyebilirim bi forumda konuşmuştuk ve fazla yorum geldi denendi doğruydu hepsi. Yaşınla hamile kaldığın ayı topluyorsun çıkan sayıdan da 9 çıkarıyorsun , çıkan sayı tek ise erkek çift ise kız

Bi tane daha var onda doğruluk payı çok çok yüksekti %90 diyebilirim bi forumda konuşmuştuk ve fazla yorum geldi denendi doğruydu hepsi. Yaşınla hamile kaldığın ayı topluyorsun çıkan sayıdan da 9 çıkarıyorsun , çıkan sayı tek ise erkek çift ise kız
Bunda da erkek çıkıyor aman boşverin kızlar sağlıkla gelsinlerde hayırlısıyla inşallah bunlar sonraki heyecanlar

Acaba ben nisandami hamile kaldım mayıstami bilmiyorumki

Bi ben kaldım şimdi :anneadayı: Bu ay değil ama önümüzdeki ay bende güzel haberler veririm inşallah
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz ya varis ya musavvir oku sana tavsiyem manevi olarak çok önemli zikirler ben bu ay bol bol okudum faydası oldugunu fa düşünüyorum ramazana giriyoruz zaten inşallah senden de gzl haberler duyuczz inanıyorum

İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz ya varis ya musavvir oku sana tavsiyem manevi olarak çok önemli zikirler ben bu ay bol bol okudum faydası oldugunu fa düşünüyorum ramazana giriyoruz zaten inşallah senden de gzl haberler duyuczz inanıyorum
313 ayetel kursi okudum onun öncesinde namaz kılmıştım, sürekli zikir çektim bol bol dua ettim , sonra baktim rahatlıyorum neden namaz kılmıyorum ben hep erteliyorum diye düşündüm ve namaza başladım elhamdulillah , eşim de işinden dolayı kılamasa da her akşam benimle birlikte kılıyor yemek yerken bile düşün hadi hadi çabuk ye abdest alcaz daha diye hemen yiyip kalkıyoruz , bunlar dışında da hiç birşey denemedim hiç birşey içmedim iliskilere dikkat etmedim adetim zaten 9 gün sürdü bu yüzden umudum yok takvimde gösterilen yumurtlama günü ilk iliski oldu ve sağ yumurtalığımda çok fazla agri oldu başka da birşey yok hiç bi belirti yok oldu oldu olmadı napiyim bu ay Allah’a yöneldim iste namaz kılmama vesile oldu hayırlısı artık

313 ayetel kursi okudum onun öncesinde namaz kılmıştım, sürekli zikir çektim bol bol dua ettim , sonra baktim rahatlıyorum neden namaz kılmıyorum ben hep erteliyorum diye düşündüm ve namaza başladım elhamdulillah , eşim de işinden dolayı kılamasa da her akşam benimle birlikte kılıyor yemek yerken bile düşün hadi hadi çabuk ye abdest alcaz daha diye hemen yiyip kalkıyoruz , bunlar dışında da hiç birşey denemedim hiç birşey içmedim iliskilere dikkat etmedim adetim zaten 9 gün sürdü bu yüzden umudum yok takvimde gösterilen yumurtlama günü ilk iliski oldu ve sağ yumurtalığımda çok fazla agri oldu başka da birşey yok hiç bi belirti yok oldu oldu olmadı napiyim bu ay Allah’a yöneldim iste namaz kılmama vesile oldu hayırlısı artık
İnş cnm hayırlısı olsun sağlıklı olsun önemli olan o

Canım allaha yöneldiysen allahın izniyle herşey olur dua en güzel kapı açıcıdır sen dualarını içten ettikten sonra rabbim en güzeliyle mükafatlandırır inşallah namaz çok güzel birşey çok şükür namazımızda sorun yok

Canım allaha yöneldiysen allahın izniyle herşey olur dua en güzel kapı açıcıdır sen dualarını içten ettikten sonra rabbim en güzeliyle mükafatlandırır inşallah namaz çok güzel birşey çok şükür namazımızda sorun yok
Ne yalan soyliyim bende vardı daha önce kılardım bir iki ay sonra bırakırdım kuranı Kerim her cuma okurdum ama şu bi iki senedir hepsini unuttum insanın içinden gelmesi önemli hep dua ettim rabbim o sevgiyi istegi içime ver ibadetlerimi yapabiliyim kolaylaştır diye , şükür başladım seytanin vesveselerinden kurtulabilirsem daim olur insallah

Ayyy valla müthiş olur yeni bir topik bizi bekler kuzum sen naptin doktora gittin mi nekadarlik oldu şimdi bebiş kalp atışları falan
Gittim kuzum dedim ya geçen gün hergün dr gidiyoruz die kusmaktan öldüm artık hiç birşey yiyip içemiyorum idrar testim tavan yapmış susuzluktan folik asit ve coraspin kullanamıyorum kusmaktan sadece serumla besleniyorum bildiğin yatalak yatıyorum rabbim her hastaya şifa versin bana da sağlıklı günler nasip etsin ben henüz hamileliği anlamış değilim lekeler geldi başıma gelmeyen kalmadı anlayacağın benim durum vahim ben sizi merak ediyorum kendim için de şükür diyorum rabbimin verdiği herşey için şükür :dua:

Gittim kuzum dedim ya geçen gün hergün dr gidiyoruz die kusmaktan öldüm artık hiç birşey yiyip içemiyorum idrar testim tavan yapmış susuzluktan folik asit ve coraspin kullanamıyorum kusmaktan sadece serumla besleniyorum bildiğin yatalak yatıyorum rabbim her hastaya şifa versin bana da sağlıklı günler nasip etsin ben henüz hamileliği anlamış değilim lekeler geldi başıma gelmeyen kalmadı anlayacağın benim durum vahim ben sizi merak ediyorum kendim için de şükür diyorum rabbimin verdiği herşey için şükür :dua:
Canım ya çok geçmiş olsun ben genelde rahat hamilelik geçiriyorum ama bilemem eğer hamileysem nasıl olurum allah yardimcin olsun ya inşallah tez vakitte duzelirsin

Canım ya çok geçmiş olsun ben genelde rahat hamilelik geçiriyorum ama bilemem eğer hamileysem nasıl olurum allah yardimcin olsun ya inşallah tez vakitte duzelirsin
Amin bana dua edin ne olur gerçekten zor günler geçiriyorum lekeler geldiğinde ağlamaktan mahvoldum kabus gibi birşey diğer gebelikte birşey yoktu bunda inanılmaz birşey ya yine de şükür diyorum geçer elbet diyip kendimi teselli ediyorum ama dualarınıza ihtiyacım var Çünkü kusmalar yüzünden basınç oluyor leke geliyor lütfen dua edin düzeleyim artık :(

Amin bana dua edin ne olur gerçekten zor günler geçiriyorum lekeler geldiğinde ağlamaktan mahvoldum kabus gibi birşey diğer gebelikte birşey yoktu bunda inanılmaz birşey ya yine de şükür diyorum geçer elbet diyip kendimi teselli ediyorum ama dualarınıza ihtiyacım var Çünkü kusmalar yüzünden basınç oluyor leke geliyor lütfen dua edin düzeleyim artık :KK43:
Canım benim allah yardımcın olsun inşallah tez vakitte duzelirsin

Back