Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi yaptığım test şu 20 mlu'luk olan birde benim midem bulaniyo ya normalmi bu bu kadar erken olurmu
Screenshot_20180515-074545.png

Kızlar şimdi yaptığım test şu 20 mlu'luk olan birde benim midem bulaniyo ya normalmi bu bu kadar erken olurmuEki Görüntüle 2146501
Cnm hafif bulantı bnde de oluyoe olabilir bence kasıklarım çok ağrıyor bnmde sanki adet olcak gibi bende akşam yapıcam kaset test orucu napcaksın elif ben çok kararsızım ya tutmak istiyorum ama zarar veririm diyede korkuyorum biyandan

Gittim kuzum dedim ya geçen gün hergün dr gidiyoruz die kusmaktan öldüm artık hiç birşey yiyip içemiyorum idrar testim tavan yapmış susuzluktan folik asit ve coraspin kullanamıyorum kusmaktan sadece serumla besleniyorum bildiğin yatalak yatıyorum rabbim her hastaya şifa versin bana da sağlıklı günler nasip etsin ben henüz hamileliği anlamış değilim lekeler geldi başıma gelmeyen kalmadı anlayacağın benim durum vahim ben sizi merak ediyorum kendim için de şükür diyorum rabbimin verdiği herşey için şükür :dua:
Cnm çok geçmiş olsun bebek büyüdükçe mide bulantısı artıyor doğal olarak napcan biraz daha sabretmeye çalıs 12 haftadan sonra baya azalır muhtemelen

Cnm hafif bulantı bnde de oluyoe olabilir bence kasıklarım çok ağrıyor bnmde sanki adet olcak gibi bende akşam yapıcam kaset test orucu napcaksın elif ben çok kararsızım ya tutmak istiyorum ama zarar veririm diyede korkuyorum biyandan
Canım allah nasip ederse ben tutucam oğlumda tutmuştum hemde calisiyodum o zman bebek daha yeni olduğu için senin yediğinden beslenmiyorki

Canım allah nasip ederse ben tutucam oğlumda tutmuştum hemde calisiyodum o zman bebek daha yeni olduğu için senin yediğinden beslenmiyorki
Bende öyle düşünüyorum varsa suan 4 haftalık daha oluşmamış oluyor ama int okuyorum kalp ve beyin gelişimini etkiliyormş ben normalde de çok zorlanıyorum kararsızım bi ik gün denesem mi diyorum bilmiyoeum ya akşam bidaha test yapım bakım ona göre karar vercem

Kuzum hadi gözün aydın vücudun hazırlanınca oldu daha önce de demiştim bazen de boş koyduğunda sağlıkla büyüsün inş
Aynen canım amin test dahada belirginleşti o hemen çekilmiş haliydi 5 dakika sonra daha çok çıktı ayın 22sine randevu aldım bakalım gidicem sence kese görünürmu bana öyle geliyoki ben erken yumurtladım yarın normal adet günüm ama testler gayet net cikiyo çok korkuyorum ya

Aynen canım amin test dahada belirginleşti o hemen çekilmiş haliydi 5 dakika sonra daha çok çıktı ayın 22sine randevu aldım bakalım gidicem sence kese görünürmu bana öyle geliyoki ben erken yumurtladım yarın normal adet günüm ama testler gayet net cikiyo çok korkuyorum ya
Panik olmak yok sakin kese için biraz erken olabilir ama belli de olmaz son sat tarihin ne

16 nisan canım ama dedimya bence erken yumurtladım yoksa 2 gün kala bu kadar net çıkmaz die düşünüyorum zaten 1 hafta sonra gidicem doktora
4 haftalık filandır erken bile dönlense yine karından görünmeye bilir sıkıntı yapma bir kaç gün sonra gidiyorsun Ozamana 5 haftalık olsa görünür tabi aman kız şimdiden stres olma daha bunun kesesi var için de bebeği var mı var kalp atışı var sakin olmakta fayda var yeni topiğe gitmeye başlasak mı ne ?

4 haftalık filandır erken bile dönlense yine karından görünmeye bilir sıkıntı yapma bir kaç gün sonra gidiyorsun Ozamana 5 haftalık olsa görünür tabi aman kız şimdiden stres olma daha bunun kesesi var için de bebeği var mı var kalp atışı var sakin olmakta fayda var yeni topiğe gitmeye başlasak mı ne ?
E elifkbr dende güzel haberler alalım geçeriz inşallah bende bayrama 1 hafta kala memlekete gidicem nasipse uçakla mı gitsem otobüsle mi bilemedim ama ya

E elifkbr dende güzel haberler alalım geçeriz inşallah bende bayrama 1 hafta kala memlekete gidicem nasipse uçakla mı gitsem otobüsle mi bilemedim ama ya
Aynen onu bekliyorum zaten ondan da gelince güzel bi topik yapıp gideriz :)yolculuk için ben gittim bilmeden çok şükür bir sıkıntı olmadı evime de döndüm hem uçakla gittik hem otobüse bindik iki şehre gidince malum dr gidince sor zaten bir sıkıntı olmaz diyecektir tabi sormayı unutma

Canım zaten ayın 22sinde gidecem zaten o zman 5+2oluyo hesaba göre ama bilmiyorum ya valla hep stres hep stres
Kız neyin stresi ben napayım ozmana er kusmam da olmasa da Arada lekeler geliyor hiç beslemiyorum yataktayım gün boyu valla dayaklıksın ha rahat ol birşey yok büyüyecek E elifkbr güzel haber verecek sakin:)

Back