- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
Çok yakın olmasa da en azından karşıya göre yakınız gerçi sen kalıcı değilsin sanırım çok kalacak mısın daha burdaAaaaa bende avcilar canim
Amin canım aminn geçen aktarla konustum kocalar için bi bitki suyu var dedi spermleri çok kuvvetlendiriyomus onu deneyecem kocama dedim ben çaba gosteriyosam sende göstereceksin adam sen aldinda ben icmedimmi dedi sustum onu alayım bari başlasın içmeye oğluma haziranda hamile kalmıştım belki yine öyle olur be umut fakirin ekmegi:)Valla Elif abla az toparla kendini moralini yüksek tut benim ilk bebişti ben onu kaybettim kız senin yedekte var birde Allah ona hayırlı uzun ömür versin daha çok yeniyiz psikolojik olarak kendimizi hazır hissetsekte yeni toparlanıyoruz
Kocam getirsin seni bu tarafa artıkAmaaann gidin be ikinizde uzaksınız bana
Bitki suyundan benim kocaya da lazimAmin canım aminn geçen aktarla konustum kocalar için bi bitki suyu var dedi spermleri çok kuvvetlendiriyomus onu deneyecem kocama dedim ben çaba gosteriyosam sende göstereceksin adam sen aldinda ben icmedimmi dedi sustum onu alayım bari başlasın içmeye oğluma haziranda hamile kalmıştım belki yine öyle olur be umut fakirin ekmegi:)
Canım daha belli değil o bana kalsa yarın giderim ama kocama bağlı malesef belki 1 sene belki 6 ay kız yakınız hemde bayağı birÇok yakın olmasa da en azından karşıya göre yakınız gerçi sen kalıcı değilsin sanırım çok kalacak mısın daha burda
Aynen cnm yakınız inş gitmeden karşılaşırızCanım daha belli değil o bana kalsa yarın giderim ama kocama bağlı malesef belki 1 sene belki 6 ay kız yakınız hemde bayağı bir
Test yaptın mı tekrar bi at bakalımBeni heyecan bastı durup dururkenadet belirtilerim başladı yavaş yavaş, buna seviniyorum manyakmiyim neyim gebelik belirtisi de , adetle aynı. Teste bakıyorum ama kafam çok karışık emin olamıyorum
Yok ya yapmadım test yok adama al diyorum bekle diyo almadı başka o sana attığım test varya ona bakıyorum var gibi de yok gibi deTest yaptın mı tekrar bi at bakalım
Valla bu eskidi yenisi lazım anlamak için yani bir kaç kere tekrarlamakta fayda var net sonuç almak için bat günün ne zamandı ?
BugünValla bu eskidi yenisi lazım anlamak için yani bir kaç kere tekrarlamakta fayda var net sonuç almak için bat günün ne zamandı ?
IYok ya yapmadım test yok adama al diyorum bekle diyo almadı başka o sana attığım test varya ona bakıyorum var gibi de yok gibi de
Pazar günü yaptımNe zman yapmistinki onu
I
IYok ya yapmadım test yok adama al diyorum bekle diyo almadı başka o sana attığım test varya ona bakıyorum var gibi de yok gibi de
Kuzum var ya ben artık testlere inanmıyorum ya en iyisi adetin geçsin oyle yapPazar günü yaptım
İnsallahKız yaptirda test ya merak ediyorum bende adet olayım kontrole gidecem eşimide goturcem adam hevesli gitmek istiyo üzüldü oda hamile degilim deyince şimdi aktardan bitki alacam ona bi suydu adını unuttum ben hayıt icecem inşallah bundan sonraki süreçler iyi geçer benim icin
İnancımız kalmadıKuzum var ya ben artık testlere inanmıyorum ya en iyisi adetin geçsin oyle yap
Inşallah kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah banada en kısa sürede nasip eder sağlıklı sihhatliİnancımız kalmadıCuma günü gelse de gitsem kan versem ya heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?