Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi yap canım eğer yumurtladiysaniyi geceler arkadaşlar. ben 29 ocakta düşük sonrası kürtaj oldum. ilk adetim 36 gün sonra geldi. ikinci adetim ise henüz olmadı. bugün 43.gün. adetten 14 gün sonra yumurtladım bundan eminim. adetim neden gecikmiş olabilir böyle bir şey tecrübe eden var mı?
Kuzum yap bi test ya evde al allah allah illa kocanmi alacak git 5 dakika eczaneye varsa zaten belirginleşir iyice yoksada yokturBen adet olmadım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim hamile değilsem de günümde olaydım keşke![]()
Ben burayı bilmiyorum ki bi marketleri ögrendim bir de kaynana eviniKuzum yap bi test ya evde al allah allah illa kocanmi alacak git 5 dakika eczaneye varsa zaten belirginleşir iyice yoksada yoktur
Hadi insallahGünaydın canlar bugun belim ve karnım fena inş olurum
Can bak internete google amca gösterir sana mrak ediyorum ya bende anca sokuldum yaBen burayı bilmiyorum ki bi marketleri ögrendim bir de kaynana eviniBilsem eczaneyi koşa koşa giderim
Her yere arabayla gittik eczanayede birlikte gittik ama arabayla ve her defasında farklı nöbetçi uzak eczaneler o yüzden hic bilmiyorum
İnternetim yok dışarı çıkarsam yine bulamamCan bak internete google amca gösterir sana mrak ediyorum ya bende anca sokuldum ya
Valla canim gecen dedimya kasiklarim ağrıyo diye mesela benim göğüslerim şiserdi ama şimdi bisey yok cuma gidecem doktora isteİnternetim yok dışarı çıkarsam yine bulamamSeninde çok adet sancın olmadı
Bende de bi belirti yok kasıktan baska , adet olursam yine düzensiz anlaşılan
Ayni bende de öyle göğüsler de tık yok olduğu gibi duruyolar sertlik bile yok cuma kaçta randevun ? Benim o gün misafirlerim var bir de annemde olucak evi onlara bırakıp öyle gidicem hastaneye mecburValla canim gecen dedimya kasiklarim ağrıyo diye mesela benim göğüslerim şiserdi ama şimdi bisey yok cuma gidecem doktora iste
Benim 4te canım randevum kafama eserse gitmem belli olmaz bana pekAyni bende de öyle göğüsler de tık yok olduğu gibi duruyolar sertlik bile yok cuma kaçta randevun ? Benim o gün misafirlerim var bir de annemde olucak evi onlara bırakıp öyle gidicem hastaneye mecbur![]()
Git sen yine de yumurta takibi yapar belki eger yaparsa gun belirliycek adetin bittikten sonra çağırabilir adetken git senBenim 4te canım randevum kafama eserse gitmem belli olmaz bana pek
Hadi inşallah senden umutluyumBende gelen giden yok hâlâ![]()
Tam oldum diyorum bakıyorum yok![]()
Bende ikiye bölünmüş durumdayımHadi inşallah senden umutluyum![]()
Senin ovülasyon testin hangi gün koyu çıkmıştı hatırlıyormusun onun üstüne 14 gün ekle işde bence var sende hayırlısı artık zaten gün aşırı olduysa ihtimal yüksek bayaBende ikiye bölünmüş durumdayımHem diyorum bu 3. ay ve 3. Adet , ve 3 aydır korunmuyorum ilk gebeliğimde de gun aşırı olanın ikinci ayı tutmuştu , ama adetim düzensiz oldu belki bu da geç gelebilir diye de düşünüyorum çok karışık
Adet günüme 7 gun kala çıkmıştı ama net koyu değildi sadece digerlerine göre baya koyuydu , test bittigi icin diğer günler yapamamıştım en koyuyu cuma günü gördüm pazar günü akıntım ciddi derece de yoğunlaştı her ayağa kalkmamda fazla fazla aktı musluktan akar gibiSenin ovülasyon testin hangi gün koyu çıkmıştı hatırlıyormusun onun üstüne 14 gün ekle işde bence var sende hayırlısı artık zaten gün aşırı olduysa ihtimal yüksek baya
O zamna biraz daha beklemen lazım batın 16 sı olmayabilir.hayırlı haberlerle gelirsin inşallahAdet günüme 7 gun kala çıkmıştı ama net koyu değildi sadece digerlerine göre baya koyuydu , test bittigi icin diğer günler yapamamıştım en koyuyu cuma günü gördüm pazar günü akıntım ciddi derece de yoğunlaştı her ayağa kalkmamda fazla fazla aktı musluktan akar gibio günü değerlendirdim sali gününe kadar akıntım oldu Salı’yı da değerlendirdim ertesi gun bi anda kesildi akıntım o ara olduysa oldu