kürtajdan sonra yeni umutlarla birbirimize destek olalım

Kizlar doktorunuz kurtajdan sonra sizede dogum kontrol hapi baslattimi
Pazartesi randevum vallahi nediyecek merakla bekliyorum ama bence ne gerek varki hapa korunmak zorundaysam bile hap istemiyorum ben. Ama egerki biseye faydaliysa rahim için ozaman bişey diyemem herhalde kullanırdım

Pazartesi randevum vallahi nediyecek merakla bekliyorum ama bence ne gerek varki hapa korunmak zorundaysam bile hap istemiyorum ben. Ama egerki biseye faydaliysa rahim için ozaman bişey diyemem herhalde kullanırdım
Canim zaten bizimki tup bebekti normal yoldan gebe kalmam cok cok dusuk bir ihtimal %10-15ihtimal.benimde kafami bu karstrdi bizimki normalden olmuyorki dedim oda ama ihtimal var ya olursa 3ay yasak cocuk kullanacksin dedi ve rahimede faydali bu hap dedi

Bunu daha önce duymamıştım rahime faydası konusunda.. Bende pıhtılaşma problemi olduğu için hap kullanmam yasak ama zor hamile kaldığım için zaten doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. Bence bir doktorla kalmayın sizde, doktorumuza güvensek bile ikinci doktora danışmamız faydalı. Bana pıhtılaşma testi konusunda ısrar eden kendi doktorum değildi.

Canım bı kaç kişiden duydum kullanıp birakanlarda ikiz olma şansı yüksek olabilirmiş diye ama doğrumu bilmiyorum düzene sokuyormus adeti ya bence iyice araştır başka doktora da bi git bence

Slm kızlar bugün doktora gittim 6 ay korun senin için iyi olur dedi. Birdaha düşükle sonuçlanmasın diye süreyi uzun tutmak iyidir diyor ama rahım iyi yumurtaliklar iyi toparlanmis dedi. Ama ben beklemek istemiyorum dedim en az 5 ay ozaman bekle dedi. Neyse artık bende biraz bekleyeyim adetlerime bakayım nasıl olucak düzenli geleceklermi herşeyin hayırlısını versin allahım inşallah

Merhaba canım bugün hep girdim foruma senden haber var mı diye.. Doktorlar arasında ne kadar farklılık var hepsinin doğruları farklı tabiki. Ben bir ay korunmuş olucam bu durumda. Aslında araya zaman girmesi iyi belkide. Toparlanmana sevindim Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Pıhtılaşma için bir şey dedi mi? Bende iki hafta sonra gün aldım pıhtılaşmayla ilgili bir de Hematoloji bölümüyle görüşmek istiyorum. Adetimin gelmesine yaklaşık 10 gün var tahminimce.

Kizlar bizde kan uyusmazligi var ilk cocukta dusuge sebep olmaz dye biliyorum birde kucuktu zaten 8haftalikti ama yinede aklimda sizce bu yuzden olabilirmi ?

Kizlar bizde kan uyusmazligi var ilk cocukta dusuge sebep olmaz dye biliyorum birde kucuktu zaten 8haftalikti ama yinede aklimda sizce bu yuzden olabilirmi ?
Canım çok kafana takma herşeyi,üzme kendini. Ben bilmiyorum kan uyusmazligi sebeb olurmu bilmiyorum ama normalde hap veriyorlar diye biliyorum öyle uyuşmazlık olduğunda. Meleklerimizin kısmeti yokmuş bu dünyada... cennete göreceğiz onları inşallah. Ama hiç umidinizi kaybetmeyelim canlarım herşey yoluna girer en kısa zamanda yine hamile oluruz inşallah. Banada 5 6 ay korun dedi inşallah vakit çabuk geçer

Bende ilaç veriliyor diye biliyorum. Başka sebep baktırdınız mı? Genelde ilk düşükten sonra sağlıklı hamilelik geçiren çok duyuyorum çevremde inşallah bizlerin de öyle olacak. Doktorunuz bir şey dedi mi kan uyuşmazlığı ile ilgili?

Bu arada günler geçiyor..ama hiçbir zaman günlerin bu kadar hızlı geçmesini istememiştim. Bekleyenler için çok zor. Kendime bir takvim yaptım hergün çiziyorum. Allah güzel günler göstersin sağlıkla inşallah.

Kan uyusmazligi 8haftalik bebegi etkilemez ondan dusmemistir dedi canim

Kan uyusmazligi 8haftalik bebegi etkilemez ondan dusmemistir dedi canim

Anladım..Doktorlar sebep aramamak gerek diyorlar ilk düşük diye ama ayrıntılı olarak baktırmakta fayda var. Doktorum pıhtılaşmayı öğrenmeseydin ikincide düşükle sonuçlanırdı kesin diyor. Bunu söylemesi kolay ama yaşayan bilir o hormonun 8 haftada bile vücudumuzda yükselmesi ile duygular tavan yapıyor. Kürtajdan sonra kendimize gelmemiz bir ayımızı aldı ki zor hamile kalıp kavuşanlar için çok zor. Allah bir daha göstermesin.

Amin canim ben zor hamile kalmistim iste..

Kızlar selam nasılsınız? Sesiniz çıkmıyor herkes iyidir inşallah. Hepinize hayırlı kandilller.

Ben bazen iyi bazen kötü karışık duygular içindeyim.

Bugün kürtaj olalı 34.gün hala adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum bekledikçe gelmiyor sanki herhangi bir belirti yok geleceğine dair. Ben kısmetse bu ay çalışmalara başlıycam. Rabbim hayırlısını versin .

merhaba arkadaşlar rabbim tekrarını göstermesin geçmiş olsun hepinize.bende 22 nisanda kalbi durduğu için kürtajla aldırdım bebeğimi .patolaji sonucum çıktı sizin biliginiz var mı?

Merhaba sizede çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin. Ben patolojiye göndermedim sonucumu ama anladğım kadarıyla problem yok gibi görünüyor yine de bu konuda daha deneyimli arkadaşların fikirlerini almak lazım. Başka test yapıldı mı ilk düşüğünüz mü? Tekrar geçmiş olsun.

ilk evet arkadaşım raporu yarın göstereceğim .başka test yapılmadı ama kan uyuşmalığına baktıracağim ve diğerlerine.çok teşekkür ederim.

ilk evet arkadaşım raporu yarın göstereceğim .başka test yapılmadı ama kan uyuşmalığına baktıracağim ve diğerlerine.çok teşekkür ederim.
Kanda pıhtılaşmaya mutlaka baktırın trombofili. Bende ihtimal vermedik ama o çıktı hemen ilaca başladım.

Kizlar merhaba 8 nisan da bebegimin gelisimi durdugu icin kurtaj oldum 25 gun sonra da ilk adetimi gordum ama inanilmaz kanamam var ve parcali rahmim temiz parca kalmadi kontrollere gore ama yine de tedirgin oldum sizin de ilk adetleriniz böyle miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…