- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
-
senin adına cok ama cok sev,ndim kendım o anı yasamıs kadar oldum diyebilirim. rabbim bu mutlulugunu kucagına alarak taclandırsın ins bol bol dua edelim. bende pazrtesi doktora gidicem sonra korunmayı bırakıcam ins bi akslık yoksa :) bebiş fotolarını ultrason goruntulerimizide paylasalım en kısa surede ins :))))Merhaba, baştan beri konunuzu takip ediyorum 29.02.2016 tarihinde 8 haftalık bebeğimin gelişimi 6+1de kalmıştı ve atan kalbi durmuştu... ve o günden sonra ilk adetim çok az ve aşırı derecede koyu ve pıhtılı olmuştu (adet olduğuna bin şahil gerek) adet bitti sandım yine başladı kanamalarım... 2 ay boyunca pedte o lekeleri gördükçe sinir krizleri geçirdim... taaa ki 27.04.2016 tarihinde kırmızı kanı görünceye kadar... kürtajdan sonraki iki ayda yumurtalarım kistte dönüştü... normal kırmızı adetten sonra testlerle ateş ölçme yöntemiyle yumurtladığımı tespit ettim 12 mayısta yumurtladım bu ay ve bu cumartesi 21 mayısta evde bulunan erken gebelik testi ile bi bakıyim dedim öylesine, umudum sıfırdı... hatta testi yaptım ve yere attım... sonrasında bi süre sonra elime aldım... artık testlerle o kadar uğraşıyordum ki plastik kabını çıkardım öylesine ve hafiften 2. Çizgiyi görür gibi oldum ve o an şoka girdim, inanamadım... gittikçe koyulaştı... erken gebelik testi olmayan bir test daha yaptım ardından o negatifti, sonrasında bi hastaneye gidip test yaptırdım ve yumurtlama sonrası 9. Günde değerim 18,95 çıktı... iki gün sonra tekrarladım yani dün 65 çıktı... perşembe ya da en geç cumaya adet olmalıyım... kimyasal gebelikte olsa üzülmücem çünkü kürtaj sonrası acaba yapışıklık oldumu diye kendimi yiyip bitirmiştim ... şükürler olsun Allahım bana bunu gösterdi... ben bir daha ikinci çizgiyi göremem diye ilk hamilelik testimi bile atmamıştım...
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, inşallah tüm isteyenlerin yüzünü Rabbim güldürsün... belki size biraz umut olur diye yıllardır kullanmadığım üyeliğime bugün tekrar giriş yapmış oldum :)
senin adına cok ama cok sev,ndim kendım o anı yasamıs kadar oldum diyebilirim. rabbim bu mutlulugunu kucagına alarak taclandırsın ins bol bol dua edelim. bende pazrtesi doktora gidicem sonra korunmayı bırakıcam ins bi akslık yoksa :) bebiş fotolarını ultrason goruntulerimizide paylasalım en kısa surede ins :))))
ins olumlu dusunel,m canım. iyi haberlerini yaz bize :)Amin inşallah :) tabiki paylaşırız... ben sadece burda okuyucuydum ve bizim gibi bebeğini kaybetmiş ve konu açmış oraya yazmış şu an 2-3 çocuk doğuranlar var... inşallah bize de nasip olacak... çok erken öğrendiğim için bugün 4. haftaya girdim, aslında bugün ya da yarın adet olmalıydım... belkide olurum bilmiyorum... eğer olmaz isem haftaya pazartesi doktora gidicem keseyi görmek için... dün yaptırdığım kan testinde değerim 180 çıktı... yaklaşık 3 kat artıyor bende... ona göre hesapladım pazartesi günü 1500 değerinin üstünde olmalı... 1500 değer üstünde kese görünürmüş...
şu an ilk önce 8. haftayı büyük bir heyecan ve korku ile beklicem (23.06.2016), o engeli aşarsak eğer bu seferde 12 haftayı atlatmak var... ilkini 8. haftada kaybettiğim için çok korkuyorum... 2. çizgiyi beraat kandilinde aldım, inşallah o gün bana hayırlara versile olur diye kendimi teselli ediyorum ya da etmeye çalışıyorum
Şimdi okuyunca tüylerim ürperdi allahım sana sabır versin çok üzüldüm senin acını anlayabiliyorum bende yaşadım ama birbkez oda 3 ay önceydi. İnşallah şuan ki bebeğin sağlıklı bir şekildekarninda kalbi pıt pıt atıyordur inşallah iyidir canım sakın kötü düşünme yasin oku ve okurken elini karnına koy o onu duyar. Allahım inşallah sana bebeğini sağlıklı bir şekilde bağışlarMerhaba aranıza yeni katıldım. 3 senelik evliyim. ilk bebeğimi 22 haftalık kesede su kalmaması üzerine kaybettim. Tıbbi doğum yaptım. 10 ay sonra tekrar hamile kaldım. Boş gebelik6 ay sonra tekrar kaldım buda boş gebelik yine kürtaj ondan bi 5 ay sonra tekrar kaldım bu sefer bebek gelişmedi yine hüsran yine kürtaj. 6 ay geçti şimdi yine hamileyim. 6 hafta 4 günlük. 6 hafta 1 günlük gittiğimde bebek görülmedi. yarın yine gidicem çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan. Mart ayı gibi Genetik testleri yaptırdım. kan pıhtılaşması çıktı. şimdi clexan kullanıyorum. ama yine yeterli gelmedi heralde bebek yok sanırım. çok çok mutsuzum. nasıl toparlanıcam yine nasıl kaldırıcam bunları bilemiyorum. Allah isteyen herkese versin inşallah.
Şimdi okuyunca tüylerim ürperdi allahım sana sabır versin çok üzüldüm senin acını anlayabiliyorum bende yaşadım ama birbkez oda 3 ay önceydi. İnşallah şuan ki bebeğin sağlıklı bir şekildekarninda kalbi pıt pıt atıyordur inşallah iyidir canım sakın kötü düşünme yasin oku ve okurken elini karnına koy o onu duyar. Allahım inşallah sana bebeğini sağlıklı bir şekilde bağışlar
Amin inşallah canım benim acılarla dahada güçlü ve herşeyin üstesinden gelmeyide sabretmeyi şükreteyi dahada iyi öğreniyorsun. Çok zor günlerdi benim icinde tek eşim ailem vardı hep yanımda, inşallah en yakın zamanda tekrar hamile oluruz sağlıklı hamilelikler ve saglikli evlatlarımiz olsun inşallah çok aratmasınallahıminşallah canım benim. Bunlar başına gelmeden bilmiyor insan ama benim gibi bir sürü insan varmış, bi şekilde bebeklerini kucaklarına almışlar. Allah'ım bize de nasip eder inşallah.
Böyle guzel haber ben çok ama çok seviniyorum inşallah sağlıklıca alacaksın kucağına hep dua ile hepimizin vakti gelince olacağına inanıyorum allah ol derse olur. Kün_Fe_Yekun allahım bebisini korusun inşallahKızlar merhaba,
30 martta kürtaj oldum 8 haftalık kalp atışı alamamıştık
Bugün güzel haberimi yeniden aldım henüz çok yeni ama paylaşmak istedim.
İlk zamanlar hep burdan umut arıyordum kendime. Hepimize umut olsun diye yazıyorum. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
2. Aşılamamdı bu, ikiside tuttu. İnşallah bu sefer kavuşurum.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum pıhtılaşma çıkmıştı.
anıkömBöyle guzel haber ben çok ama çok seviniyorum inşallah sağlıklıca alacaksın kucağına hep dua ile hepimizin vakti gelince olacağına inanıyorum allah ol derse olur. Kün_Fe_Yekun allahım bebisini korusun inşallah
Amin inşallah ♡♡♡Canımmmm çok sağol aminn hep güzel haberlerimizi alalım hepimizin inşallah
anıköm
ben de 6 haftalık bebeğimi kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için kürtaj oldum 1 aralıkta ben de sizin gibi gün sayıyorum geçmek bilmiyor doktor üç ay korunun dedi. simdi tekrar hamilesiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize umut oluyorsunuzBu arada günler geçiyor..ama hiçbir zaman günlerin bu kadar hızlı geçmesini istememiştim. Bekleyenler için çok zor. Kendime bir takvim yaptım hergün çiziyorum. Allah güzel günler göstersin sağlıkla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?