- Konu Sahibi _WhitePearl_
Sonuçta Hamile Kalabiliyosun Tatlim Yani Yine Olur. çokca Duyuyorum Boş Gebelik Olayini ..bir Sonra Yine Tekrarliyacak Diye Bişi Yok Tabiki .. Ben 5+6 Yken Klap Atişlarini Duymuştum Ama 8 Hafta 5 Günlükken Durmuş , Kontrolde öğrendik. Gebelik Kesemin ölçüleri 6 Hafta 6 Günle Uyumluydu , Bebeğin Uzunluğuda 8 Hafta 5 Günle .doktorum Bir Sonraki Gebelikte Tekrarlayabilir Dedi Bana .bilmiyorum Allah Büyüktür Canim.
canım senin yaşadıkların da çok acı. kalp atışlarını duyup da kaybetmek bizimkine göre daha zor tabi. Allah hiçbirimiz birdaha böyle acılar yaşatmasın inşallah. umarım tekrar hamile kalırız ve hayırlısıyla sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. sen üzme kendini bir sonraki gebelikte niye tekrarlıyormuş ki Allah bilir onu senin gibi erken dönemde bebeğini kaybedip sonra tekrar sorunsuz olarak hamile kalıp doğuran çok kişi var. tekrarlaması için ne sebep varmış. yani önemli bir sorunun mu var ki. şu doktorlar da çok garip yani. o durumdaki bir kişiye söylenecek söz mü bu şimdi. zaten insanların canı yanıyor. teselli vereceğine tekrarlar demesi ne garip. sen doktorunu değiştir istersen canım. tabi memnunsan bişey diyemem ama böyle negatif bir doktorla senin psikolojin daha da bozulur yani ama yine de sen bilirsin. üzme kendini.