Kürtaj sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun🌸
Benim 10-15 gün arası sürdü bitti 33.gün gibi de regl olmuştum kontrole gittin mi kürtajdan sonra bi şey dediler mi
Ağrınız oldu mu acaba benim çok yeni ama sadece sağ tarafta ağrım var bebek de sağ taraftaydı acaba tam temizlenmedimi felan diye tedirgin oldum

Merhaba kızlar dün maalesef kürtaj oldum bugün taburcuyum kürtajdan sonra 2 ay cinsel ilişki yasak denmiş eşime 6 ay da korunun demiş bana çok uzun geldi bunlar ilişki için iki hafta bebek için 3 ay diyor çoğu yerde doktorlar ne demişti size yaşayanlar yorum yaparmısınız
Merhaba çok geçmiş olsun. İki hafta cinsel ilişki yasak demişti doktor bize, 3 ay da korunun dedi

Ağrınız oldu mu acaba benim çok yeni ama sadece sağ tarafta ağrım var bebek de sağ taraftaydı acaba tam temizlenmedimi felan diye tedirgin oldum
ben ağrı olduğunu hatırlamıyorum ama vakumlu kürtaj olduysanız temizlenmiştir yeni yöntemler güvenilir oluyor sizinki regl sancısı gibidir inşallah yoktur ama bi sıkıntı varsa ilk kontrolde belli olur zaten🌸

Merhaba kızlar dün maalesef kürtaj oldum bugün taburcuyum kürtajdan sonra 2 ay cinsel ilişki yasak denmiş eşime 6 ay da korunun demiş bana çok uzun geldi bunlar ilişki için iki hafta bebek için 3 ay diyor çoğu yerde doktorlar ne demişti size yaşayanlar yorum yaparmısınız
Bende oldum ama benim ikinciydi 8 hafta ilişki yasak 6 ay korun demişti

Esiniz yanls anlamis sanirim. Iliski yasagi 2 hafta oluyor. Korunma konusu 2 ay yada 3 ay diyorlar genelde

Size de benimle aynı denmiş benim ilk bu ve küçüktü yani kese 5 mm düşük başlamışti zaten birde
Benim ikinciydi ilkinde de bir doktor 6 ay korun kanama bitince ilişki serbest demişti diğeri de korunmana gerek yok demişti ama bence bı sure korunmak daha sağlıkli

Benim ikinciydi ilkinde de bir doktor 6 ay korun kanama bitince ilişki serbest demişti diğeri de korunmana gerek yok demişti ama bence bı sure korunmak daha sağlıkli
Evet zaten hem psikolojik hem fiziksel olarak benim için aşırı zor bir süreçti tekrar yaşarım diye şuan hiç cesaretim yok zamanla geçer bu hisler de ilişki için de iki ay çok geldi çünkü benim kanamam bile yok neredeyse yanlış söyledi diye düşünüyorum yinede tabiki iki üç hafta dinlendirmek gerek vücudu

Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun🌸
Benim 10-15 gün arası sürdü bitti 33.gün gibi de regl olmuştum kontrole gittin mi kürtajdan sonra bi şey dediler mi
Tesekkur ederim
15 gün kadar sonra gitmiştim kanama alanın var tekrar metiler kullan dedi beta değerim sıfırlandı içeride de bisey kalmamış ama ilac bitmesine rağmen kanama bitmedi anlamadim

Merhabalar 08.03.2025 tarihinde kürtaj oldum.
6 hafta 4 günlük gelişimi durmuş ben 10.haftada öğrendim,kürtaj sonrası bebek için 2 ay yasak dedi yani 1 regli dönemi yeterli demişti. 40.gün regli oldum,yarın genetik test vereceğim. Kan pıhtılaşmasına bakılacak. Bence 6 ay fazla.Zaten regli sonrası rahim kendisini yeniliyor. Umarım sağlıklı gebelikler olur. Beta değerinize baktırın bence o sıfırlanınca bebek çalışmalarına doktor kontrollü başlayabilirsiniz ama burada önemli nokta gebeliğin haftalığı.Benim ki çok küçük olduğu için izin verdi doktorum.

Back
X