Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra sebepsiz infertilite olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben bir topic okuyorum oradaki insanlar 2018 yılında öyle azimle bu işe devam etmişler ki zamanla çoğu hamile kaldı olumlu düşünerek bu topiği hamileler diyarına çevirelim ne dersiniz :)

Bazı doktorlar takviye falan veriyor ben arısütü mü alsam acaba diyorum hem kendim hem eşime siz herhangi bir şey klullanıyor musunuz?
Ben kullanmıyorum ya doktorum kanıtlanmış bir ispatı yok takviyelerin dedi. Ben şimdi sana şunu kullan derim hamile kalırsın cevrendekilere bak ben bunu kullandım hamile kaldım diye tavsiye edersin başkaları için hayal kırıklığı olabilir bu durum dedi mantıklı geldi acikcasi

Bazı doktorlar takviye falan veriyor ben arısütü mü alsam acaba diyorum hem kendim hem eşime siz herhangi bir şey klullanıyor musunuz?

Canım doktor bana yumurta kalitesini arttıran bir takviye vermişti 3 ay onu kullandım ismi OmePa-Q10 çok kaliteli ödüllü bir takviye. İnternetten aldım eczanede daha pahalıydı
Omega 3+ koenzim Q10 içeriyor
Onun dışında c life macun kullanmıştım 2 ay
Şuan sadece b12 kullanıyorum
Benim b12'im biraz düşüktü burdan bir arkadaş başka bir marka önerdi kendisi kullanmış hemen yükseltmiş
Bu ay çoban çökerten'i kullanıcaz çok olumlu şeyler duydum hem erkeklere hemde kadınlara çok faydası varmış

Canım sen kafana takma bunları rahat ol tedavini yaptırıyorsun zaten..

Evet ben de antioksidanların işe yaradığını okuyorum ben de omepa alacaktım bu ay teatrio yu da çok yazmışlar ben de içeriğine baktım o da güzel tabi omepadan fazla yumurta kalitesi için kullanmayı ben de düşünüyorum...
c life ben de aldım ama acaip kasık ağrıları oldu inşallah yumurtaları geliştiriyordur kist yapmamıştır..bu ay adet olacağım erken gebelik negatif çıktı
D vitaminine baktırdın mı?

kızlar ben bir topic okuyorum oradaki insanlar 2018 yılında öyle azimle bu işe devam etmişler ki zamanla çoğu hamile kaldı olumlu düşünerek bu topiği hamileler diyarına çevirelim ne dersiniz :)

Ay inşallah ya sonra bu günleri konuşup ne kadar boş yere stres yaptığımıza gülelim. 2020 bizim yilimiz olsun

Içeriği baya dolu fakat ben böyle kür ya da otlara karşı biraz uzağım. Mesela benim rahim duvarı kalınlığı çok ideal eğer bir otun rahim duvarı kalinlastirici veya inceltici etkisi olursa iyi olanı bozmuş olurum diye korkuyorum. Hiç kür vs kullanmadım o yüzden ama bir yanım denesem mi diye aklımı kurcaliyor

Anlıyorum bende aslında çekingenim çakşır mesela çok bilindik olmasına rağmen onu içmeye cesaretim olmadı soğan suyunu bile içmedim ama bu ot bana güven verdi saraçoğlunun tavsiyesi bide ben zaten sadece adet bitince yumurtlamaya kadar içip bırakıcam eşime 1 ay içircem Saraçoğlu hamile kalmak isteyen hanımlar diye de belirtince aklıma yattı yan etkisi olsa belirtirdi bunun en önemli kuralı günde 1 bardak 1 ay içilip bırakılacak erkekler için
Dozunda kuralına göre uygulandığı müddetçe bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Karar senin tabiki:)

Benimde bugün adet günümdü olmadım ama yumurtlamam geç olduğu için olmayı beklemiyodum zaten testimde negatif inşallah temmuzda yüzümüz güler
D vitaminime en son birkaç ay önce baktırmıştım 22'ydi damla kullandım bi süre sonra 2 tane ampul içtim dahada baktırmadım pandemi yüzünden gidemedim ama bu ay adetimde hormonlarıma baktırıcam inşallah uzun zamandır baktırmadım . Sağlık ocağında önceden d vitaminine bakıyolardı ne güzel onu da kaldırdılar senin kan değerlerin ne durumda?

Son düzenleme:

Ben bi dahaki ay keçiboynuzu kürü yapacaktım eşim icin ikisi birlikte ağır olur herhalde. Bu ota bakayım önce bunu bi deneyelim şifa olsun deneyen herkese inşallah. Çok teşekkür ederim bu ay zaten bi umudum yok adeti bekliyorum 6 gun kaldi. diğer ay güzel haberler verelim inşallah

Amin canım rica ederim hepimize vesile olsun inşAllah benimde dün adet günümdü olmadım ama testim yine negatif bir an önce gelsede bari şu stresten kurtulsam bu ay yumurtlamam geç oldu zaten o yüzden adetin gecikmesi normal. Rabbim temmuzda yüzümüzü güldürsün amin

Amin insallah ama belki geç yumurtlama olduğu için çıkmamıştır testte yine de ümitsizliğe kapılmayın. Ben bu aya kadar hep olmayacakmış gibi hissediyordum hem de bir kez hamile kalmış olmama rağmen. Ama artık olacak diyorum kendime bu duyguyu benimsetiyorum her şey kafada bitiyor bunu anladim

tatlım ben geçen sene sakatlık geçirmiştim D düşüktü 18 ocean d3k2 damla kullandım 60 çıkmıştı tavsiye ederim.. ben de ferritin düşüktü onun için de venatura demir ester C aldım hala kullanıyorum

Çok geçmiş olsun canım
benim şuan d vitaminim ne alemde bilmiyorum 2 tane ampul içmiştim onun öncesinde de ocean d vitamini damla kullandım senin bahsettiğin k vitamini d ile beraber mi oceanın ikisi bir arada yani
Şuan sadece b12 kullanıyorum ama onunda çeşitleri varmış her B12 vücut tarafından emilmiyomuş

evet canım damlanın kendisi d3k2 şeklinde d vitamini k vitamini ile kullanılır zaten diğer türlü damarlarda kalsiyum birikmesi yapıyormuş..Ben geçen yıl b12 benexol kullanmıştım dr vermişti iyi mi bilmiyorum

Ben araştırdım canım bu kobalaminin yani b12'nin 4 tane çeşidi var piyasada en bilindik ucuz olan b12'ler malesef siyanokobalamin sentetikmiş vücuda zararı varmış. Vücutta en iyi emileni metilkobalamin, bide hidroksokobalamin var onunda emilimi iyi benim şuan kullandığım hidroksokobalamin birinin tavsiyesiyle almıştım. Bak bu yazıdaki açıklamayı oku, yazı uzun aslında ama bi kısmını yolluyorum doktorlar bile insan sağlığını düşünmeden veriyolar
Bu arada sen adet oldunmu canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…