- 18 Şubat 2019
- 3.935
- 4.854
- 133
- Konu Sahibi Zumrafatime
-
Ben araştırdım canım bu kobalaminin yani b12'nin 4 tane çeşidi var piyasada en bilindik ucuz olan b12'ler malesef siyanokobalamin sentetikmiş vücuda zararı varmış. Vücutta en iyi emileni metilkobalamin, bide hidroksokobalamin var onunda emilimi iyi benim şuan kullandığım hidroksokobalamin birinin tavsiyesiyle almıştım. Bak bu yazıdaki açıklamayı oku, yazı uzun aslında ama bi kısmını yolluyorum doktorlar bile insan sağlığını düşünmeden veriyolar
Bu arada sen adet oldunmu canım?
Eki Görüntüle 2653520
Eki Görüntüle 2653521
Teşekkür ederim canım yani sen hangi markayı aldın peki?? Evet adet oldum zaten erken gebelik negatif çıkmıştı..Önümüzdeki maçlara bakacağım :)
Rica ederim canım nbt life aldım hidroksokobalamin bu
İnşAllah temmuzda yüzümüz güler
Eki Görüntüle 2653593
Ben ilk kaybımdan sonra 1 yıl gebe kalamadım 2 ay omepa ve takviye kullanarak hamile kaldım o da 7 haftalıkken öldü nasip olmayınca olmuyorCanım doktor bana yumurta kalitesini arttıran bir takviye vermişti 3 ay onu kullandım ismi OmePa-Q10 çok kaliteli ödüllü bir takviye. İnternetten aldım eczanede daha pahalıydı
Omega 3+ koenzim Q10 içeriyor
Onun dışında c life macun kullanmıştım 2 ay
Şuan sadece b12 kullanıyorum
Benim b12'im biraz düşüktü burdan bir arkadaş başka bir marka önerdi kendisi kullanmış hemen yükseltmiş
Bu ay çoban çökerten'i kullanıcaz çok olumlu şeyler duydum hem erkeklere hemde kadınlara çok faydası varmış
Ben ilk kaybımdan sonra 1 yıl gebe kalamadım 2 ay omepa ve takviye kullanarak hamile kaldım o da 7 haftalıkken öldü nasip olmayınca olmuyor
kSağol canım ilk kaybım 22 ocak 2019 Du 2020 mayısta ancak hamile kaldım yeni kaybettim işte onu da. Omepayla ne kadar ilgili bilmiyorum ama kafa rahatlığı çok önemli onu anladım ne zaman ilkinin acısı azaldı ben olursa olur olmazsa olmaz rahatlığına geldim o zaman hamile kaldım o da nasip işteBaşın sağolsun canım aynı duyguları yaşıyoruzbende kürtaj sonrası 14.aya giriyorum daha hamile kalamadınmı peki?
Omepayı bende 3 ay kullandım ama nasip dediğin gibi ancak Allah dileyince olacak
Başın sağolsun canım aynı duyguları yaşıyoruzbende kürtaj sonrası 14.aya giriyorum daha hamile kalamadınmı peki?
Omepayı bende 3 ay kullandım ama nasip dediğin gibi ancak Allah dileyince olacak
nerelerdesiniz kızlar??
Merhaba canım ben girmiyorum birkaç gündür giresim yok sende ne var ne yok?
Bozma moralini kuzum yaaa bende ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlama görünmüyor şimdi de yumurtlamıyor muyum acaba diye strese girdim Noldu sana böyle neden moralin düşük? Anlatınca rahatlarsın..
Canım benim sağol Allah razı olsun ♥
Bugün kaçıncı günün? Görürsün inşAllah...
Ateşini ölçüyomusun peki sabahları
Benim durumum genel bi keyifsizlik tek bir nedeni yok birkaç şey
Senin son testin nasıldı
Sıkma canına her şeye diyeceğim ama malesef her şey can sıkıcı oluyor bu süreçte ve evlilikte de ...yine de üzülme kendimize değer vermeliyiz her zaman kendi kendimize yeteriz ...benim 16. gün bugün galiba bu ay geç olgunlaşacak belki de hep geçti ben yanlış değerlendiriyordum..ateş ölçmüyorum onu pek bilmiyorum onu nasıl yapıyorsun??
Çok teşekkür ederim kuzum çok haklısın evet her evlilikte mutlaka problemler oluyor benimde eşimle zaman zaman oluyor elbet 5 parmağın 5'i bir değil illaki bunlarda olacak ruh eşi diye bişey de yok bana göre çünkü herkes farklı karakterde yaratılmış
Rabbim herşeyin beterinden korusun bizi
İnşaAllah artık meleklerimize kavuşuruzda o dünyamıza baharı getirir
Benim geçen ay 18.günümde biraz koyuluk olmuştu tam pik değildi 35.günde adet oldum yumurtlama geciktikçe adetde ona göre geliyor sen hergün badem ceviz ve yumurta ye mutlaka bide 1-2 tane incir ye eğer prolaktinin yüksek değilse. Bunlar yumurtayı geliştirir ben bu ay bide nar suyu içiyorum demiş miydim...ateş takibini eskiden yapardım sonra bıraktım ama bu ay tekrar başladım her sabah yataktan kalkmadan dilaltından ölçüyosun adet olduğun günden itibaren hepsini kaydediyosun gün gün değerlerini görüyosun yumurtlamadan önce ateşte düşüş oluyor ve yumurta çatladıktan sonra yükselmeye başlıyor adet gününe kadar yükselerek devam ediyor eğer adet gelecekse tekrar düşüyor ama yükseklik devam ediyorsa muhtemelen gebelikten oluyo
Bu denenmiş bişey genel kural böyle belki istisnalar olabilir ama
Öncelikle geçmiş olsun canım ilk gebeligim doğal yolla süprz oldu arayı çok actim kızm 6 yasindayken artk 2. Gebeligi düsünüyordum ama kilolu oldugum için olmuyodu sanırım zayıfladım hamile kaldım ama dış gebelik oldu degerlerm artmadı kürtaj oldum kürtaj olduktan sonra 3 ay bebek düsunmeyin dedi doktor rahim toparlansın diye 3 ay gecti artik cocuk ıstiyoruz surekli testler yapiyorum kan tahlilleri sonuç negatf ben uzuldugum icin esim hp teselli ediyordu ama bu arada ben yine kilo aldm kilo aldıgmda yumurtalarım yaglanıyormuş kadın dogumcum demisti. Yine kilo verme serüvenine basladm ama hep testler negatif en sonunda aman olmazsa olmaz diye bıraktm hc kafaya bile takmadim esim test alalm bi bak ddi bende hic umudum yok diyerek istemsizce test yaptim cift cizgi gördum ama o an afalladm tek mi ciftmi gebelikti dyeMerhaba,ben araniza yeni katıldım. Uzun zamandır takip ettiğin halde yazmaya cesaret edemiyordum ama artık yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 3 yıldır evliyim. Evlendikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Fakat bebegimin kalbi durdu ve kürtajla alındı. Ardindan 4 ay korunduk. Tekrar denemeye başladığımda ben hemen hamile kalırım diye rahattım fakat olmadı. Bütün hormon testlerini yaptırdım rahim filmi çektirdim eşim de testlerini yaptırdı her şey normaldi. Çok düzenli adet oluyorum günü şaşmaz. Yine de yumurtalık takibi yaptırdım 3 ay fakat olumsuz sonuçlandı. Doktorum her ay bu defa olacak diye beni eve uğurladı hüsranla adet günüme uyandım. Yaklaşık 6 aydır tedavileri bıraktım. Psikolojik destek de aldım ama sonuç aynı.
Ne yapacagimi bilmiyorum bir bebek kaybettikten sonra zor cocuk sahibi olan var mi? Lütfen bana umut olun. Kotu senaryolar duymaktan çok yoruldum.
valla canım ben bu yumurtlama olayını çözemedim adama odaklanmaktan kendimi unutmuşum belki de bende de yumurtlama problemi var ..dr lar her şey iyi sorun yok diyince bilemiyordum bu ay yumurtlamayı hala göremedim stres oldum olmayacak mı diye dediğin gibi yapayım bir de ateş ölçme işini de bir kafa yorayım ateş ölçerin fotosunu atayım bir bak o oluyor mu diye akşama atarım ama ....olmadı inofolic alayım ya
olumsuzluklara odaklanma sakın geçen gün arkadaşlarla muhabbet ediyorduk aile içi geçmişte yaşanmış sorunlardan geçmiş gi,tmiş ama konuşunca depreşti bi kötü hissetmeye başladım sonra durdum napıyorum ben dedim ana odaklandım depresyona sokuyor olumlu şeylere odaklan hep...sağlıklıyız şükredelim...melekler için savaşıyoruz bu güce sahibiz şükredelim..olumlu şeyleri çağır hayatına bebeklerimiz olacak inş :)
Merhaba yumurtlamada sorun olabilir. Yumurtlama olmayınca progesteron yeterince yükselmiyor ve rahim kalınlaşmıyor. Reglin 21. günü progesteron tahlili üçün üzerinde olması gerekir. Erken ya da geç yumurtlama olabilir diye bu tahlil ilk yapıldığında 7. 14. 21. Gün yapılıyor. Bir kez doğal olarak hamile kalınsa bile yumurtlama bozukluğu nedeniyle gebe kalamıyor olabilirsiniz.Benim gördü. Tek bir işlem yetebiliyor. Siz şanslı kesimdensiniz.
Yumurtlama açısından sorunum yok, kürtajdan hasar görmüş bir rahmim var. 4 defa başarısız tüp bebek denemem var.Merhaba yumurtlamada sorun olabilir. Yumurtlama olmayınca progesteron yeterince yükselmiyor ve rahim kalınlaşmıyor. Reglin 21. günü progesteron tahlili üçün üzerinde olması gerekir. Erken ya da geç yumurtlama olabilir diye bu tahlil ilk yapıldığında 7. 14. 21. Gün yapılıyor. Bir kez doğal olarak hamile kalınsa bile yumurtlama bozukluğu nedeniyle gebe kalamıyor olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?