• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan sonra sebepsiz infertilite olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılaşma bir sorun evet sorunu bulmuşsunuz inşallah kısa sürede hamile kalırsınız iyi bir doktora gidip takip ettirin muhtemelen iğne verirler...
Şuan hap kullanıyorum transfer zamanı iğneye döneceğim nasipse. Doktorum maşallah pek iyi 😁

Ecopirin kullanıyorum. Kafanıza göre kullanmayın yine de ya

:):) bu koronadan evde bunalınca kafam hep bebek olayı ile meşgul oldu normalde çalışıyordum hiç uğraşmıyordum bu işlerle de ... bu süreçte yalnızlıktan mıdır nedir her şeyi dener oldum bakalım bir kutu bitirdim almam belki de

:):) bu koronadan evde bunalınca kafam hep bebek olayı ile meşgul oldu normalde çalışıyordum hiç uğraşmıyordum bu işlerle de ... bu süreçte yalnızlıktan mıdır nedir her şeyi dener oldum bakalım bir kutu bitirdim almam belki de
Yok yok düşünme düşündükçe gidiyor beyin 😁

Ahhh tam bana hitap eden bir konu☹️
Bende 13 ay önce kürtaj oldum hamile kalamıyorum 9 ay önce hsg de çektirdim. Kızlar ben 3 ay önce yumurta takibi yaptırmıştım doktor şöyle bişey demişti "Rahimde kireçlenme olmuş" kürtajdan dolayıdır dedi ama tüplerin açıksa sorun olmaz dedi ama aklıma takıldı ilk defa duydum bunu o engel olmuyodur inşAllah🥺
Halbuki onun öncesinde farklı doktorlarda bakmışlardı ama öyle bişeyden bahsetmediler. Bu arada çoban çökerten diye bi ot var hem erkeklere hemde kadınlara çok yararlıymış ben yeni aldım sizde kullanın ne kaybederizki ben burda eski konuları okudumda tüp bebek hastaları bile o otla hamile kalmış

Kızlar şu yazıyı okurmusunuz

Çoban çökerten bitkisinin en etkili faydaları arasında şunlar yer almaktadır:

Sporcular fiziksel performansı arttırıcı etkileri nedeniyle çoban çökerten bitkisinden faydalanabilir. Kas gücünü arttırdığı gibi, vücut dayanıklılığı da arttırır.
Kullananlara ruhsal ve duygusal açıdan zindelik verir.
Erkeklerde beyinden hipofiz bezinden salgılanan testosteron hormonunu arttırır, andropozun etkilerini azaltır.
Erkeklerde prostat iltihabını önler ve prostat gelişiminin olmamasını sağlar.
Erkeklerin sperm kalitesini arttırmakta ve sayısının artmasına sebep olmaktadır. Ayrıca ereksiyon sorunlarının giderilmesi için kullanılır.
Afrodizyak etkisiyle cinsel fonksiyonların desteklenmesinde etkisi bulunmaktadır.
Şeker hastalarında, damar tıkanıklığı olanlarda faydalı olur.
Yüksek tansiyon hastalarında dengeleyici olarak kullanılır.
Gözlerdeki bazı sorunlarda çoban çökerten bitkisi tavsiye edilir.
Vücudun direncini arttıran şifalı bir bitkidir.
Damarlarda oluşan plakların giderilmesinde etkilidir. Bu nedenle kalp hastalıklarından koruyucu etkisi bulunmaktadır.
Kadınlarda yumurtlama sorunlarının giderilmesinde ve kısırlık tedavisinde destekleyici olur.
Kolesterolün ve kan yağlarının dengelenmesinde etkilidir.
Böbrek rahatsızlıklarında, böbrek kumu ve taşının düşürülmesinde kullanılır.
İdrar yolları için doğal bir antiseptik özelliğine sahiptir. İdrar kaçırma, idrar yollarında kanama, ağrılı idrar yapma gibi etkileri düzeltir.
Kadınlarda rahmin büyümesini destekler, adet dönemlerindeki ağır kanamaları engeller.
Kadınlardaki hormon dengesinin kurulmasına yardımcı olur. Adet öncesinde ve menopoz döneminde olan sorunların azaltılmasını sağlar. Hamilelik döneminde yaşanabilecek düşüklerin engellenmesinde etkilidir

Ahhh tam bana hitap eden bir konu☹
Bende 13 ay önce kürtaj oldum hamile kalamıyorum 9 ay önce hsg de çektirdim. Kızlar ben 3 ay önce yumurta takibi yaptırmıştım doktor şöyle bişey demişti "Rahimde kireçlenme olmuş" kürtajdan dolayıdır dedi ama tüplerin açıksa sorun olmaz dedi ama aklıma takıldı ilk defa duydum bunu o engel olmuyodur inşAllah🥺
Halbuki onun öncesinde farklı doktorlarda bakmışlardı ama öyle bişeyden bahsetmediler. Bu arada çoban çökerten diye bi ot var hem erkeklere hemde kadınlara çok yararlıymış ben yeni aldım sizde kullanın ne kaybederizki ben burda eski konuları okudumda tüp bebek hastaları bile o otla hamile kalmış

hiç duymamıştım böyle bir şey ama iyi bir profa mı gitseniz acaba?

canım güldürdün beni :) evet biraz takmamak gerekiyor valla
Valla bu ay saldım çayıra mevlam kayıra. Elimden geleni yaptım yapicam ama takdir tabi ki Allah in ben kendimi yirtsam da nasibimde anne olmak yoksa olmayacak biliyorum. O yüzden artık kendimi uzmeyecegim

Valla bu ay saldım çayıra mevlam kayıra. Elimden geleni yaptım yapicam ama takdir tabi ki Allah in ben kendimi yirtsam da nasibimde anne olmak yoksa olmayacak biliyorum. O yüzden artık kendimi uzmeyecegim

Üzmeyin olumlu düşünün zaten bir sebep de bulmuşsunuz tedaviyi yaptırın gerisini salın gitsin...

hiç duymamıştım böyle bir şey ama iyi bir profa mı gitseniz acaba?

Bilmemki şaşırdım bende ama doktor tüpler açık olduktan sonra sorun yok dediği için üstünde durmadım ama kafama takılmadı değil☹️ 1 senedir ovulasyon testi kullanıyorum her ay o kadar pik görüyorum millet ilk kullandığı ayda hamile kalıyor
Demekki bişey var engel olan ama ne....

Bilmemki şaşırdım bende ama doktor tüpler açık olduktan sonra sorun yok dediği için üstünde durmadım ama kafama takılmadı değil☹ 1 senedir ovulasyon testi kullanıyorum her ay o kadar pik görüyorum millet ilk kullandığı ayda hamile kalıyor
Demekki bişey var engel olan ama ne....

Eşinize bakıldı mı?

Back