- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
- 83
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.581
canim benimde 17 haftaliktim bebegimin kalbi durdu.pataloji ve genetiğe yollayalım araştırılsın dedi.sonuclar 1 ayda çıkıyormuş cok yeni daha benim 1 hafta oldu dusuk yapalı oyle zormuski atlatmaya çalışıyorum bir araştırma hastanesine yaptir testlerini niye biliyormusun bende cmv ıgg ve ıgm enfeksiyonu cikti o bile sakatlıklara yol açabilirmiş ilk Dr hic yapmadı test araştırma hastanesine gittiğimde cikti hersey. Ins Allah'ın izniyle bebislerimizi alicaz sadece süreç biraz insanı yoruyor ins atlaticax Buda bizlerin sinaviymisArkadaşlar merhaba benimdebebeğim 9 haftalıkiken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu söylediler inanmadım 2 doktora daha gittim sonuç aynı cumagünü öğrenmiştik geçen hafta ptsi günü aldılar bebeğimi benden çok kötüyüm bebek ve hamile görünce ağlıyorum bilmeyenler bebeğimi soruyor ağlıyorumağlıyorum sanırım bebeğim olmadanbu acı hafifkemeyecek kürtaj ile aldılar meleğimi benden ve doktorum ne zaman adet olurum bebek için ne kadar beklemeliyim bişi demedi ayrıca araştırma yapılmasını istedim ilk bebekte yorulmaz dedi özel hastanede bir doktordu bu devlete gittim oda yorulmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum şimdi test yaptırmadan tekrar bebek çalışmasına başlasakmı ya da bu testleri yaotırayımmı nerde yaptırabilirim bu testleri ne zaman yapılması gerekiyor adet olmak gerekiyormu bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
canım sağol sana da geçmiş olsun tatlım herşeyin hayırlısı bende en az 2 ay beklemek istiyorum ama baxende hemen bebeğim olsun istiyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olurGecmis olsun tatlim. Olacagina variyor aslinda bak.. Benim de dokuz aylikken kalbi durdu oluyor boyle seyler. Bu arada balik yagi bebegin zekasi icin. Onun zaten dusuge bir faydasi olmazdi..
Bana doktorum üc adet donemi gecsin dedi. Fakat onu disinda coklu dusuk yapan insanlarin hepsi altı ay dedi. Ben de altı ay bekledim. Acelem yok artık, saglıklı olsun istedim. Ama kısmet.
Benim sana tavsiyem en az iki adet donemi gecsin.. Bir ay cok az. Kurtaj oldun sonucta, rahminin toparlanması lazim..
Allah en kısa zamanda bebişli göbişler nasip etsin..
Canım çok geçmişolsun Allah sabır versin benim o enfeksiyon testlerim hamilelikten önce yapılmıştı toksoplazma geçirmemişim ben o doktor çiğ et iyi yıkanmamış sebze meyve yeme demişti hatta kedi köpek dokunma hamileliktem sonra başka doktorlara gittim birçok doktora düşük riskin olduğu için onlardan birine sordum toksoplazmayı önemli değil bebeğe zarar vermez önemli olan kızamık dedi bende sonra çok dikkat etmedim başka bir doktora sordum o önemli çiğ yeme dedi korktum gittim bu testleri hamile iken tekrar yaptırdım bişey çıkmadı sonradan çok dikkat ettim herşeye bana burdaki 2 doktorda testlerin ilk çocuktan sonra yapılmadığını söyledi peki sen araştırma hastanesinde kadın doğum bölümünde mi yaptırdın bu testleri ve sorduklarmı kaç bebek diyeCa
canim benimde 17 haftaliktim bebegimin kalbi durdu.pataloji ve genetiğe yollayalım araştırılsın dedi.sonuclar 1 ayda çıkıyormuş cok yeni daha benim 1 hafta oldu dusuk yapalı oyle zormuski atlatmaya çalışıyorum bir araştırma hastanesine yaptir testlerini niye biliyormusun bende cmv ıgg ve ıgm enfeksiyonu cikti o bile sakatlıklara yol açabilirmiş ilk Dr hic yapmadı test araştırma hastanesine gittiğimde cikti hersey. Ins Allah'ın izniyle bebislerimizi alicaz sadece süreç biraz insanı yoruyor ins atlaticax Buda bizlerin sinaviymis
olur olur hiç kafanı yorma rabbime kalmış kim bilir ne zaman alacağız bebişlerimizi kucağımıza sonuçta en azından bebeğimiz oluyor onu gördük allah başka dert vermesn
canım inşallah hamilesindir ama çok isteyince insan kendinde psikolojik olarakta o belirtileri yarataniliyor. düşükten sonraki iki ay bende de vardı o belirtiler ama sonuç hep negatif artık umut etmemeye çalışıyorum bu ay daha rahattı en azından eskisi kadar hayal kırıklığı yaşamadım. rabbim hayırlı bulduğu zaman verecektir zaten. kendini dinlemeyi bırak düşünmek sadece seni yıpratıyor çünküOf beklemek cok zor. Dune kadar ufak tefek belirtilerim vardı ama bugun hissetmiyorum bu belirtileri. Mesela goguslerimde hassaslik ve buyume, kasiklrimda agri vardi. Dun sabah 5te midem bulanarak uyandim asiri tukuruk salgilayarak fln. Baktim hem yabanci hem Turk kaynaklarda hamilelik belirtisi diyordu. Ama bugun bu belirtilerin hicbirini hissetmiyorum =( goguslerim biraz agriyo o kadar. Kocisimi de hamileyim diye heyecanlandiridim. Ya simdi negatif sonuc alirsam. of zaman da ne guzel gecmiyor =( armudun sapi uzumun copu diye bagirarak aglayasim gelio =(
Ya hadi ınş cnm darısı bizlere hem rabbim o kaybettiklerimizin mükafatını veriramin canım bugün kuaförümle konuşuyorduk onunda hem kuzeni hemde kendi eşi düşük yapmış ama şimdi ikisininde çocuğu var aynı şeyi dedi. olmaması üzülmen için sebep kendini boşuna ypratırsın bizde geçtik o yollardan şimdi allaha şükür çocuğumuz var takıla dedi.
Okuyunca garip oldum simdi canim benimde ilk korunmayi biraktigimda hemen olmustu bebgim ama oldu kurtaj oldum 2 ay bekledim bu ay ya da bi dahaki ay denemeye basliycam ya benimde olursa die korktum simdiAramıza yeni katılan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyorum. sormuşunuz kürtajdan sonra ne kadar bekleyelim diye bana kalırsa bir ay bile beklemeyin. ilk adet çok tehlikeli ilk adetten sonra polip miyom kist gibi şeyler oluşabiliyor ki bende öyle oldu ve bu ay 3. ayım hala hamile kalamadım. kürtajdan önce hiç bir şeyim yoktu ve korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım. bence korunmayın kendi haline bırakın rahim toparlanmışsa zaten hamile kalırsınız. ha yok hala bi problem varsa hamile kalamazsınız. benden size arkadaş tavsiyesi.
fatma canım sen ne yaptın adet oldun mu yok mu bu ay müjdeli haberler? benim bu ay adetim 7 gün geçti hala tık yok her gün idrar testi yapıyorum ve hep hüsran((
Okuyunca garip oldum simdi canim benimde ilk korunmayi biraktigimda hemen olmustu bebgim ama oldu kurtaj oldum 2 ay bekledim bu ay ya da bi dahaki ay denemeye basliycam ya benimde olursa die korktum simdi?
canimm gecer insallah ya kistle hamile kalan cok kisi var duzelir bence zamanla ne diyim ya hersey insan basina dedigin gibi sinavimiz bu bizim olsun da tup bebek olsun bencebiz daha korunmayı bırakmadan doktora gittik doktor baktı hiç bi problem yok hamile kalabilirsin dedi ve gerçektende öyle oldu hemen hamile kaldım. kürtaj oldum bi hafta sonra kontrole gittim doktor parça falan hiç bir şey yok kist miyom polipte yok ter temiz dedi. ilk adetimi oldum temizlendim tekrar doktora gittim hooop doktor rahimde 1.8mmlik miyom, sol overda 1.5cmlik sağda 4.9cmlik çikolata kisti olduğunu söyledi. direk ameliyat dedi. başka doktora gittim ameliyat dedi ama ameliyat yumurta rezervini bozar direk tüp bebek yaptır dedi. şok üzerine şok yaşadım dünyam başıma yıkıldı. başka bi doktora daha gittim o da kisti küçültmek için 2 ay doğum kontrol hapı iç belki küçülür dedi ben bu kadar çok bebek isterken 2 ay doğum kontrol hapı içeçek hapı bıraktıktan sonra 2 ayda korunacakmışım düşünnn ne kadar zor bir şey. bu ayda stresten adetim gelmiyor tam 7 gün geçti hamileyim diye umutlandım ama bütün testler malesef negatif. rabbim kimseye yaşatmasın. sınav üzerine sınavdan geçiyorum. benim dilim çokk yandı o yüzden sakınnnn kürtajdan sonra korunmayın. ( bu arada kistler için de soğan kürü uyguladım bir işe yaramadı malesef)
canimm gecer insallah ya kistle hamile kalan cok kisi var duzelir bence zamanla ne diyim ya hersey insan basina dedigin gibi sinavimiz bu bizim olsun da tup bebek olsun bence
canimm sacmalama ya bizden ne kadar kotu durumda olanlar var kist her kadinda oluyor nie bu kadar korkuttular ki seni daha 3 ay olmus zaten senelerce deneyen insanlar var keske dogum kontrol hapini kullansaydin ameliyattan iyidir bence seni cok iyi anliyorum hemen olsun istiyor insan ama caresi olmayan dert degil ki seninkisi sacma kuruntularla uzme kendini en olmadi tup bebek denersin olmaz mi?bir daha hiçç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor çok korkuyorum canım(((
canimm sacmalama ya bizden ne kadar kotu durumda olanlar var kist her kadinda oluyor nie bu kadar korkuttular ki seni daha 3 ay olmus zaten senelerce deneyen insanlar var keske dogum kontrol hapini kullansaydin ameliyattan iyidir bence seni cok iyi anliyorum hemen olsun istiyor insan ama caresi olmayan dert degil ki seninkisi sacma kuruntularla uzme kendini en olmadi tup bebek denersin olmaz mi?
haklisin canim ben olsam bende oyle isterim cikolata kistiyle ilgili bi bilgim yok ama tedavisi var die biliyorum daha yasin cok kucuk evet ama seni o kadar iyi anliyorum ki insan hemen olsun bebegi istiyor bikac ay dene ben e kafana takmadan tedavisi neymis ki tam olarak yani napman gerekli?tüp bebek dediler bide çikolata kisti olanları okuyunca iyice içim karardı. tüp bebekte zor bi işlem canım ya eşim diyorki daha yaşın 24 elbet olur gerek yok tüp bebeğe güzelce tedavini ol diyor ama ben evladımın boşluğu bir an önce dolsun istşiyorum((
haklisin canim ben olsam bende oyle isterim cikolata kistiyle ilgili bi bilgim yok ama tedavisi var die biliyorum daha yasin cok kucuk evet ama seni o kadar iyi anliyorum ki insan hemen olsun bebegi istiyor bikac ay dene ben e kafana takmadan tedavisi neymis ki tam olarak yani napman gerekli?
anladim canim bence iyice arastir hangi sehirdesin bilmiyorum ama duydugun en iyi doktora git ve ona guven esinle de guzelce konus bence ameliyat sonrasi daha külfetli ve yipratici olabilir sizin icin bi karar ver bence ve onun arkasinda ilerle ben olsam oyle yapardim hic uzme kendini inan herseyin caresi var bi bakarsin cikar gelir bebisin RAbbim verdikten sonra gercekten gerisi teferruatcanım tek tedavisi ameliyat ameliyatla kistlerin içini boşaltıyorlar ama bu seferde yumurtladığın zaman yumurtalarında düşüş oluyor yani hamile kalman iyice zorlaşıyor. iki ucu keskin değnek anlayacağın.
anladim canim bence iyice arastir hangi sehirdesin bilmiyorum ama duydugun en iyi doktora git ve ona guven esinle de guzelce konus bence ameliyat sonrasi daha külfetli ve yipratici olabilir sizin icin bi karar ver bence ve onun arkasinda ilerle ben olsam oyle yapardim hic uzme kendini inan herseyin caresi var bi bakarsin cikar gelir bebisin RAbbim verdikten sonra gercekten gerisi teferruat
İdrarda cift cizgi cikti kanda baktirdim 0.40 cikti ebe dediki gebelik hormonu var ama daha cok yeni degr dusük dedi bir kac gün sonra tekrat yaptir dedi kafam karıstı
Obeta hcg de
0.10 gebelik yok demekmis daha yukarsı gebelik hormonlarının habervisiymis anlamadım bilgisi olan varmı
canım yer yer kanmalarım oluyor, genel olarak sıkıntılı.. ama bebeğim çok sağlıklı maaşallah.. Kızımız olacakmış canımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?