• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

ca
inşallah hamilesindir hayırlı olsun...bende ağustosun 7 sinde düşük yaptım ertesi gün kalanları kürtaj yaptılar...1 eylülde kürtajın 24. günü adet oldum...ama bu aralara olmam lazımdı olmadım bende hemen hemen 2 gün geçti...korkudan testte yapmıyorum beklicem biraz daha...dayanamazsam hala adette olmazsa pazartesi doktora giderim sanırım...
canım inşallah sende hamilesindir böyle haberler almak insanı mutlu ediyor hakkında hayırlısı olsun ...bişi sorcam ama doktorun ne kadar süre verdi kürtajdan sonra bana 1 ay dedi de bazıları 3 ay diyor beilmedim bende

Kizlar ben kan testi yaptirdim ve tum belirtiler husran kanda negatifi gordum artik onumuzdeki aya kaldi umudum :(

adetten sonra hormon testimi yapılması gerekiyor canım
Evet canim adetin 3.gunu gidiyosun hormon testleri yapiyolar bazi hormonlarin dusuklugu yada yuksekligi gebelige engen simdi bende kurtaj oldum belki hormonlr duzensizdir diye gidicem ilk hamileligimdede yaptirmistim sonra yumurta takibi yapmisti dr ve hamile kalmistim :(

ca

canım inşallah sende hamilesindir böyle haberler almak insanı mutlu ediyor hakkında hayırlısı olsun ...bişi sorcam ama doktorun ne kadar süre verdi kürtajdan sonra bana 1 ay dedi de bazıları 3 ay diyor beilmedim bende
bana bişey denmedi ama bir adet dönemim geçti canım..

Evet canim adetin 3.gunu gidiyosun hormon testleri yapiyolar bazi hormonlarin dusuklugu yada yuksekligi gebelige engen simdi bende kurtaj oldum belki hormonlr duzensizdir diye gidicem ilk hamileligimdede yaptirmistim sonra yumurta takibi yapmisti dr ve hamile kalmistim :KK43:
benim bunlardan haberim yok bişi demedi doktorum

ben adet oldum 25 gün sonra adet oldum bayagı erken geldi pazartesi bana dr yolu gözüktü kızlarrr :( bana şans dileyin bi aksilik olmasın yaaa :(

ne güzel canım ya en azından çvernde güvenebileceğin doktorlar vr benim ddşük riskim vardı birçok doktora gittik birir istirahat et dedi ilaç vewrdi diğeri gerek yok ilaçların yan etkisi var düşecekse zaten düşer sağlıksızdır dedi. diğeri istirahat etme ama ilaçları al dedi hepsi farklı konuştu bende o yüzden hep doktor değiştirdim son gittim doktor bir süre sonra ilacı bıraktırdı riskin yok artık dedi iğnem vardı onu da 10 günde yaptır dedi .. artı bana coraspin verdi neden dedim ilerde tansiyon riskin olmasın diye dedi 3 gün kullandım sonra korktum bebğe zarar veriri diye tansiyon sorunumolmadan vermesi saçma geldi daha 6 haftalıkken balık yağı hapı verdi ama işte bebeğimin kalbi durdu 9 haftalıkken ve şimdi dktorum 1 ay sonra beebk ayapabilirsin diyor kürtaj oldu benim fakat netten baınca en az 3 ay bekle diyorlar bilemiyorum şimdi ne kadar bekleyeceğimi

Gecmis olsun tatlim. Olacagina variyor aslinda bak.. Benim de dokuz aylikken kalbi durdu oluyor boyle seyler. Bu arada balik yagi bebegin zekasi icin. Onun zaten dusuge bir faydasi olmazdi..

Bana doktorum üc adet donemi gecsin dedi. Fakat onu disinda coklu dusuk yapan insanlarin hepsi altı ay dedi. Ben de altı ay bekledim. Acelem yok artık, saglıklı olsun istedim. Ama kısmet.

Benim sana tavsiyem en az iki adet donemi gecsin.. Bir ay cok az. Kurtaj oldun sonucta, rahminin toparlanması lazim..

Allah en kısa zamanda bebişli göbişler nasip etsin..

Gecmis olsun tatlim. Olacagina variyor aslinda bak.. Benim de dokuz aylikken kalbi durdu oluyor boyle seyler. Bu arada balik yagi bebegin zekasi icin. Onun zaten dusuge bir faydasi olmazdi..

Bana doktorum üc adet donemi gecsin dedi. Fakat onu disinda coklu dusuk yapan insanlarin hepsi altı ay dedi. Ben de altı ay bekledim. Acelem yok artık, saglıklı olsun istedim. Ama kısmet.

Benim sana tavsiyem en az iki adet donemi gecsin.. Bir ay cok az. Kurtaj oldun sonucta, rahminin toparlanması lazim..

Allah en kısa zamanda bebişli göbişler nasip etsin..

Ay 9 aylık degil dokuz haftalıkken demek istedim töbetöbe =D

Canim senin bebeklerin pihtilasma yuzundenmi dusuyo ? Benimkiler tek yumurta ikiziydi biri gelisiyodu digeri gelisemedi kalpleri o yuzden dustu bildigim bu acikcasi dr aciklamasi bu sekildeydi belki vardir bilmiyorum ama o testleri her dr yapmiyomus dogrumu?

Canim iki dusukten sonra diyorlar ama benim esimin arkadaslariydi hemen yaptirdik. Ikincide de bebegi incelemeye yollattık. Ben anlamiyorum niye yapmasinlar.. Ozelde illa yaparlar ama masraf olur. Devlette yapmiyor olabilirler evet..

Ha dersen ki yaptin da ne oldu? Hicbir sey, ayni durumdayiz seninle. O yuzden yapmiyorlar diye kafana takma.
Bu arada pihtilasma problemimim yokmus benim. Yine de ilac kullandim iste. Testten sonra en fazla kan sulandirici veriyorlar zaten. Gecmis olsun cnm, uzucu olmus seninki de. Ama bir bakmissin hamilesin..derdin tasan kalmaz merak etme.

nerde yaptırdın bu testleri bana araştırma hastanesinde yapılıyor dediler ama ilk bebkten sonra yapmazlar dediler ücertli olarak istresem yaptırabilirmişim benim bulunduğum şehirde zaten yokmuş kan alınıp dışarıya gönderiliyormuş .birde adet olmayı beklemek gerekiyormu doktorum bişi demedi yapılacak test listesini verdi bana ama zaman vermedi

cnm ben kucuk bir ozelde ucretli yaptirdim. istanbuldayim burada hersey daha kolay tabi..

Canim iki dusukten sonra diyorlar ama benim esimin arkadaslariydi hemen yaptirdik. Ikincide de bebegi incelemeye yollattık. Ben anlamiyorum niye yapmasinlar.. Ozelde illa yaparlar ama masraf olur. Devlette yapmiyor olabilirler evet..

Ha dersen ki yaptin da ne oldu? Hicbir sey, ayni durumdayiz seninle. O yuzden yapmiyorlar diye kafana takma.
Bu arada pihtilasma problemimim yokmus benim. Yine de ilac kullandim iste. Testten sonra en fazla kan sulandirici veriyorlar zaten. Gecmis olsun cnm, uzucu olmus seninki de. Ama bir bakmissin hamilesin..derdin tasan kalmaz merak etme.
insallah benim ya bakalim zaman herseyin ilaci olur insallah tekrardan bebislerimiz :)

arkadaşlar başak bir sayfada gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama benim 2,7 cm lik myomum var birde ama doktorlar zararlı bir yerde değil bebeği etkilemez demişlerdi bilmiyorum artık ama bi sayfada soğan kürü vardı işte bebk ssahibi olmayı düşünenlere artı kisti myomu olanlara iyi geliyormuş küçültüyormuş bu kğistleri myomları bilgisi olan varmı birde benim küğrtaj oldu bu zararlı olurmu hemen yapsam ben öncelikel myom küçülmesi için yapmak istiyorum ama doktora sorsam hayır der kesinn çünkü daha önce ilaçla tedavisi yokmu dedim yok dedi sadece ameliyat oluyor ama seninki önemsiz bir yerde ve küçük etkilemez demişti ama ben yinde de küçülme olacaksa bu kürü yapmak istiyorum ama bilmiyorum

Back