- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.621
Kızlar merhaba.ben ıkı yıllık evlıyım ve evlılıgımın ucuncu ayı gebe kaldım aldırdım bebegı sınra tam bır sene sonra ısteyerek gebe kaldım ve oda rahım agzı gebelıgı yanı bır nevi dıs gebelık gıbı. Hemen kurtajla keseyi aldılar.sonra dort ay sonra gebe kaldım ısteyerek bu kez gebelık kesem dogru yerdeydı bebek gozuktu kalp atısları vardı fakat tam 8haftalıkken kalbı durdu hemen aldılar.bbrgın kalbı durmadan ıkı gun once bende kanama oldu zten dusuk yaptım.ucuncu kez kurtaj oldum;( bebegı genetık ıncelemeye gonderdıler eger bebekte bısı cıkmazsa snrm bızden kan alıcaklar okadar kotuyumkı ılk bebegımı aldırdıgıma pısman oldum;( benım durumumu yasayan varmı.kızlar kocam ve bende sorun olsa gebe kalamayız demı yanı benım cocugumun olmama ımkanı varmıkı?krımozom eksıklıgı olsa hamılr kalamam dımı.gebeyken yapılan kan gahlıllerımın hepsı normaldı oysa.bebekte sorun cıkmazsa yanı genetık arastırmasında bızden ne tahlılı alıp arastırması yapılıyorkı benım durumumu yasayan varmı aranızda lutfen bırı bısı yaZsn cıldırcam