• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

evet canım :) yaparız yalnız şu ovulasyon testi olayı çok gıcık 3 saat susuz kalmak idrara sıkışmak tam bir eziyet geliyo bana açıkcası :D
olsun sonucu güzel olacaksa katlanırız inş işe yarar birçok kişide yaramış :)

evet canım ya haklısın ebende artık bir an önce anne olmak istiyorum ama kısmet tabi rabbim ne zamn isterse artık sağlıklı olsunlarda başka bişi istemiyorum artık
canım sen elinden geleni yap yani bundan kastım kontrollerdir özel çalışmalardır gerisi duayla Rabbime kalmış olucak inşallah sen psikolojık olarak önce kendini bi toplaki vücudunda kendini toplası tatlım

olsun sonucu güzel olacaksa katlanırız inş işe yarar birçok kişide yaramış :)
evet yarıyo bende kullandım arkadasımda kullandı hamiş kaldı doğurucak inşallah :) bizdede işe yarayacak inşallah ama ben bu kez çalışmaları riske atmayım bir var bir yok çalışmaya başlıycam yumurtlama felan öle hesaplamadan belli olmaz düzensiz adetim diye

evet yarıyo bende kullandım arkadasımda kullandı hamiş kaldı doğurucak inşallah :) bizdede işe yarayacak inşallah ama ben bu kez çalışmaları riske atmayım bir var bir yok çalışmaya başlıycam yumurtlama felan öle hesaplamadan belli olmaz düzensiz adetim diye
evet o belli ediyor işte bizde o günler çalışmalara hız veririz :D allahta izin verirse olur :)

cnm yumurtlama dönemini gösteriyor aynı gebelik testi gibi çift koyu çizgi çıktığında çalışmalara başlıyorsun ve bu şeklde hamile kalan çok insan var :)
ok canım ben bilmiyordum bunu iyimiş ya eczanedenmi alıyoruz o testi de
bu arada ovulasyon testi ne kızlar ben bilmiyorum bunu
Ok canım iyimiş peki bu testi eczaneden mi alıyoruz

Ya telden girdim nete mesajı yazdım hata verdi hep bende defalarca yazdım hepside gitmiş aslında sağol canım

Hayırlı cumalar kızlar test yaptım cift cizgi cıktı acaba hamilemiyim bugün kan testi yaptırmaya gidicem dua edin lütfen
hadi inş cnm hamişsindir rabbim diğerinn acısını hafifletmek için vermiştir sana ;) bekliyorum sonucu çift çizgi çıktıysa kesn hamilesn bnce :)

Hayırlı cumalar kızlar test yaptım cift cizgi cıktı acaba hamilemiyim bugün kan testi yaptırmaya gidicem dua edin lütfen
inşallah hamilesindir hayırlı olsun...bende ağustosun 7 sinde düşük yaptım ertesi gün kalanları kürtaj yaptılar...1 eylülde kürtajın 24. günü adet oldum...ama bu aralara olmam lazımdı olmadım bende hemen hemen 2 gün geçti...korkudan testte yapmıyorum beklicem biraz daha...dayanamazsam hala adette olmazsa pazartesi doktora giderim sanırım...

ayyy canım çok sevindim dün demiştim sana hemilesindir belkidiye ay hadi inşallah hayırlısıyla sağlıklı sağ salim bir şekilde kucağına alırsın bebeğini tatlım çok tebrik ederim

Back