- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
- 83
- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.581
Ca
canim benimde 17 haftaliktim bebegimin kalbi durdu.pataloji ve genetiğe yollayalım araştırılsın dedi.sonuclar 1 ayda çıkıyormuş cok yeni daha benim 1 hafta oldu dusuk yapalı oyle zormuski atlatmaya çalışıyorum bir araştırma hastanesine yaptir testlerini niye biliyormusun bende cmv ıgg ve ıgm enfeksiyonu cikti o bile sakatlıklara yol açabilirmiş ilk Dr hic yapmadı test araştırma hastanesine gittiğimde cikti hersey. Ins Allah'ın izniyle bebislerimizi alicaz sadece süreç biraz insanı yoruyor ins atlaticax Buda bizlerin sinaviymisArkadaşlar merhaba benimdebebeğim 9 haftalıkiken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu söylediler inanmadım 2 doktora daha gittim sonuç aynı cumagünü öğrenmiştik geçen hafta ptsi günü aldılar bebeğimi benden çok kötüyüm bebek ve hamile görünce ağlıyorum bilmeyenler bebeğimi soruyor ağlıyorumağlıyorum sanırım bebeğim olmadanbu acı hafifkemeyecek kürtaj ile aldılar meleğimi benden ve doktorum ne zaman adet olurum bebek için ne kadar beklemeliyim bişi demedi ayrıca araştırma yapılmasını istedim ilk bebekte yorulmaz dedi özel hastanede bir doktordu bu devlete gittim oda yorulmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum şimdi test yaptırmadan tekrar bebek çalışmasına başlasakmı ya da bu testleri yaotırayımmı nerde yaptırabilirim bu testleri ne zaman yapılması gerekiyor adet olmak gerekiyormu bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum