• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Kizlar hamile kaldiginizdaki erken belirtileriniz nelerdi ? Benim bu ay biraz umudum vr gibi 7 gun gecmek bilmio akinti artisi ve gogus hassasiyetim cok var bide kasik sertlesme ve kramp girmesi sizde nsildi?

Kizlar hamile kaldiginizdaki erken belirtileriniz nelerdi ? Benim bu ay biraz umudum vr gibi 7 gun gecmek bilmio akinti artisi ve gogus hassasiyetim cok var bide kasik sertlesme ve kramp girmesi sizde nsildi?
valla bnde aynı dertten muzdaribim sol kasık ve bacak ağrım bugn fazla arttı bnmde 5 gün var inş bnmde umudum var ama kısmet :)

valla bnde aynı dertten muzdaribim sol kasık ve bacak ağrım bugn fazla arttı bnmde 5 gün var inş bnmde umudum var ama kısmet :)
bende coook umutlnmak istemiyorum gibi ama icim icime sigmiyo bembeyz akintim olmustu ilk hamileligimde simdide ogle olunca bayagi umutlandim goguslerim yumurtlamadn beri hassas bugun asiri hassaslasti insallah hakkimizda hayirlisi olur 27 eylulde test yapicam insallah iyi sonuc aliriz :(

bende coook umutlnmak istemiyorum gibi ama icim icime sigmiyo bembeyz akintim olmustu ilk hamileligimde simdide ogle olunca bayagi umutlandim goguslerim yumurtlamadn beri hassas bugun asiri hassaslasti insallah hakkimizda hayirlisi olur 27 eylulde test yapicam insallah iyi sonuc aliriz :KK43:
bnmde aynen valla çok umutlanmakta istemiyorum ama içimden bir ses hamilesn dio hayırlısı bnde o aralar öğrenirim anca inş ii haber alırız

cnm bnm ağus 5 te oldu düşük doktor bir adet dönemi snra düşünebileceğimi söled, bu ayın 8nden beri korunmuyoruz bir adet dönemim geçti senin nasıl oldu
Benim 27 haziranda kalpleri durdugu icin kurtaj oldum :( 2 adet donemi gecirdim bende acikcasi bu ay pek calisamadik pek yumurtlamami takip etmedim ama onceki belirtiileri gorunce umutlandim :( bu kez saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallahhh

Benim 27 haziranda kalpleri durdugu icin kurtaj oldum :KK43: 2 adet donemi gecirdim bende acikcasi bu ay pek calisamadik pek yumurtlamami takip etmedim ama onceki belirtiileri gorunce umutlandim :KK43: bu kez saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallahhh
inş cnm bnmde gelişimi gerilemiş 6. haftadan 4 e hiç kalp atışı duymadım kendiliğinden düştü bak sana birsey diyim boşver yumurtlamayı falan ona can veren allah eğer varsa bu dünyada yiyecek ekmeği allah hiç ummadığın anda veriri onun için tevekkül şart ilkinde kötü birşey yaşadık die 2. aynı olacak değil inş güzel şeyler olur ;)

bnce o kişiden kişiye değişiyor bnm çevremde tam 6 kişi var ilk gebeliği düşükle sonuçlanan kimi adet beklemeden düşük kanaması ardına hamile kaldı kimiside bir adet döneminden hemen snra bnmde ilk gebeliğim düşük oldu ağustosta doktorum bir adet dönemimin geçmesinin yeterli oluğunu söledi ki alanında oturduğum ilde isim yapmış bir doktor kendisi bnce allah ne zmn nasip ederse o zmn olur bnde bu ay adetme 5 gün var bakalım var mı bişiler allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın kayıp kötü birşey
tabiki öyle allah nasip ettiği zaman olacak. benimde doktoru korunmana gerek yok dedi nasılsa hazır değilsem hamile kalamazmışım. ama çevremdeki çoğu kişi 3. ayında hamile kalmış düşükten sonra benimde 3. ayım belki bu sefer olur bakalım ya nasip.

tabiki öyle allah nasip ettiği zaman olacak. benimde doktoru korunmana gerek yok dedi nasılsa hazır değilsem hamile kalamazmışım. ama çevremdeki çoğu kişi 3. ayında hamile kalmış düşükten sonra benimde 3. ayım belki bu sefer olur bakalım ya nasip.
olur olur hiç kafanı yorma rabbime kalmış kim bilir ne zaman alacağız bebişlerimizi kucağımıza sonuçta en azından bebeğimiz oluyor onu gördük allah başka dert vermesn ;)

inş cnm bnmde gelişimi gerilemiş 6. haftadan 4 e hiç kalp atışı duymadım kendiliğinden düştü bak sana birsey diyim boşver yumurtlamayı falan ona can veren allah eğer varsa bu dünyada yiyecek ekmeği allah hiç ummadığın anda veriri onun için tevekkül şart ilkinde kötü birşey yaşadık die 2. aynı olacak değil inş güzel şeyler olur ;)
Eveet dr da oyle dedi ikincisi daha saglikli olacak dedi insallah hayirlisi tabiki Allahim hayirlisini verdi sagliksiz olacaklardi yuksek ihtimal boyle sonuclanmasi hayirlisi olmus tek yumurta ikizlerinin yasama sanslari cok dusuk oluyomus :(

Eveet dr da oyle dedi ikincisi daha saglikli olacak dedi insallah hayirlisi tabiki Allahim hayirlisini verdi sagliksiz olacaklardi yuksek ihtimal boyle sonuclanmasi hayirlisi olmus tek yumurta ikizlerinin yasama sanslari cok dusuk oluyomus :KK43:
inş rabbim gönlüne göre verir tekrar hiç üzülme çevremde çok düşük yapan sağlıklı çocukları olan snra bnde idrar testi yaptım negatif çıktı sanırım birazda erken yaptım daha şüpheli ilişknn üstünden 17 gün geçmiş erken oldu sabırsızlıktan hayırlısı yarın bir kan vereceğim ama

Arkadaşlar merhaba benimdebebeğim 9 haftalıkiken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu söylediler inanmadım 2 doktora daha gittim sonuç aynı cumagünü öğrenmiştik geçen hafta ptsi günü aldılar bebeğimi benden çok kötüyüm bebek ve hamile görünce ağlıyorum bilmeyenler bebeğimi soruyor ağlıyorumağlıyorum sanırım bebeğim olmadanbu acı hafifkemeyecek kürtaj ile aldılar meleğimi benden ve doktorum ne zaman adet olurum bebek için ne kadar beklemeliyim bişi demedi ayrıca araştırma yapılmasını istedim ilk bebekte yorulmaz dedi özel hastanede bir doktordu bu devlete gittim oda yorulmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum şimdi test yaptırmadan tekrar bebek çalışmasına başlasakmı ya da bu testleri yaotırayımmı nerde yaptırabilirim bu testleri ne zaman yapılması gerekiyor adet olmak gerekiyormu bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

inş rabbim gönlüne göre verir tekrar hiç üzülme çevremde çok düşük yapan sağlıklı çocukları olan snra bnde idrar testi yaptım negatif çıktı sanırım birazda erken yaptım daha şüpheli ilişknn üstünden 17 gün geçmiş erken oldu sabırsızlıktan hayırlısı yarın bir kan vereceğim ama
Evet erken olmus ya kan testide hemen sonuc vermeyebilir acele etme gec dollenme felan olabilir ve idrar testini sabah ve su erken gebelik testiyle yap sahsen ben oyle yapmayi planliyorum Allah hepimizin gonlune gore versin canim

Arkadaşlar merhaba benimdebebeğim 9 haftalıkiken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu söylediler inanmadım 2 doktora daha gittim sonuç aynı cumagünü öğrenmiştik geçen hafta ptsi günü aldılar bebeğimi benden çok kötüyüm bebek ve hamile görünce ağlıyorum bilmeyenler bebeğimi soruyor ağlıyorumağlıyorum sanırım bebeğim olmadanbu acı hafifkemeyecek kürtaj ile aldılar meleğimi benden ve doktorum ne zaman adet olurum bebek için ne kadar beklemeliyim bişi demedi ayrıca araştırma yapılmasını istedim ilk bebekte yorulmaz dedi özel hastanede bir doktordu bu devlete gittim oda yorulmaz dedi ne yapacağımı bilmiyorum şimdi test yaptırmadan tekrar bebek çalışmasına başlasakmı ya da bu testleri yaotırayımmı nerde yaptırabilirim bu testleri ne zaman yapılması gerekiyor adet olmak gerekiyormu bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Canim iyi geceler oncelikle sakin ol zamanla insan alisiyo bende senin gibi olmustum uzuluyosun agliyosun cogu kisinin hayirlisi buymus demesi agrina gidiyo ya kucagina alip kaybetseydin gibi teselliler insani daha cok yipratiyo ilk dusukte hicbir test yapmiyolar canim oncelikle detayli arastirmiyorlar anlayacagin ..... Bence once sen psikolojik olarak kendini toprlamalisin bu psikolojide hamile kalman acaba bisi olurmu yine bebegime diye kendini yorucaksin once sen unut Allahim verir Allahim alir bunu sorgulayamayiz sadece kendine iyi bakican ilk adetini ol rahmin toparlansin enfeksiyona felan dikkat et ilk adetinden sonra korunmayi birak ama akisina birakmani tavsiye ederim arkadasim cok dua et bu sekilde acilar hafifliyo bende kaybettim meleklerimi onlari dusundukce dua okuyup rahatliyorum tavsiye ederim kendine cok iyi bak rabbim seni korusun

Back