kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

P
Canim kurtajdan sonra bazen hcg hemen dusmeyebiliyormus siteden de bir kac arkadas yazmisti. Yada parca kalmis olabilir cok buyuk parcalar dusuyor mu ve surekli kanaman varsa parca kalmis olabilir
Parça falan gelmedi hiç normal adet oldum tam tamına 6 gün sürdü.adetliyken garip geldi...daha önce aşılama yaptırdığım sene test günümde böyle 3 küsürlü bir değer çıkmıştı...negatif dedilerdi adet oldum ama ertesi ay tam 1.5 aylık gebe çıkmıştım.aklıma o zamanım geldi...aynı şey olmasın diye..üzerine adetlenme olurmuş ya o bende olmuştu.

Olurolur 7 tane felan 1 su bardagiyla yada 1.5 su bardayiyla 8 dk kaynat sonra sabah aksam ic canim yumurtlama zamaninda insallah senden gusel haberler aliriz benim bu ay olmadi 2 gun kahverengi lekem geldi bugunde adet oldum ama bayagi koyu geliyo bende bugun corek otu bal tarcina basliycam Allah izin verirse
tamam canım inşallah faydası olur yaa birbirimize dua edelim.. yarın doktora gidicem bakalım yumurtalar ne durumda büyümüş ise başlıcam incir yemeye:) incire havucta atılıormu? çatlaması için havucta atın dior saraçoğğlu

Olurolur 7 tane felan 1 su bardagiyla yada 1.5 su bardayiyla 8 dk kaynat sonra sabah aksam ic canim yumurtlama zamaninda insallah senden gusel haberler aliriz benim bu ay olmadi 2 gun kahverengi lekem geldi bugunde adet oldum ama bayagi koyu geliyo bende bugun corek otu bal tarcina basliycam Allah izin verirse
canm benm bugun 13. günüm.. incir suyuna başlıyım mıı ya?? ya yumurtam yeterince büyümemişse ay çok panik oldum:))

Fatma canim bu ay insallah guzel haberleri yazacagiz. Benim bat 21eylul 24ude dogum gunum insallah dogum gunu hediyesi gibi gelir yavrum. 4,5cmlik cikolata kistim var doktor ameliyat olmadan hamile kalman imkansiz dedi bekliyorum bir umut hamilelerin dualarini bekliyorum kizlar lutfen :KK43:(((
inşallah canım bakalım rabbim hayırlısını versin hepimize ezan da okunuyor dua niyetine olur inşallah çabucak kavuşuruz bebeklerimize. ağustos ayında aynı senin gibi bekledim ama nasip olmadı bana inşallah senin doğum gününde yavrun yanında olur.

inşallah canım bakalım rabbim hayırlısını versin hepimize ezan da okunuyor dua niyetine olur inşallah çabucak kavuşuruz bebeklerimize. ağustos ayında aynı senin gibi bekledim ama nasip olmadı bana inşallah senin doğum gününde yavrun yanında olur.

inşallah arkadaşım bu ay peş peşe güzel haberlerimizi yazalım

canm bgn 3. günüm incir suyunu sabah ac karna içiyorum kaç gün daha yapıyım

bugun adetimin 15. günü adetim resmen 10 11 gün sürdü kızlarrr.. yumurtlamam ne zaman olcak çok merak ediyorum ateş ölçme takibi yapıyorum bakalım

ben kürtajdan 25 gün sonra adet oldum 8 gün sürdü ama az az geldi yarın da yumurtam çatlamaya hazır hale gelecek inşallah :)

canm valla doktoruma bişey demedim ben 1 ay sonra adet olursun demişti 5 gün erken geldi sadece diye .. erken olması bi sorun muymuş doktorun sana bişey mi dedi yoksa
Yoo demedi ama çabuk toparlamışısız desene...çoğu bayan daha geç adet görüyo ya...benim normaldede 28 gündür döngülerim...

Yoo demedi ama çabuk toparlamışısız desene...çoğu bayan daha geç adet görüyo ya...benim normaldede 28 gündür döngülerim...
:) evet tatlım çabuk toparlanmışız kürtajım basarılı geçmiş doktorum içerde 2 parca vardı sadece onları aldım ağır bi işlem olmadı dedi kontrole gittiğimde de çok iyisin yumurtalıkların ve rahmin çok iyi durumda demişti benm de 28 gündür döngülerim canm ovulasyon testi yapıyorum ben sen yapıyor musun..

:) evet tatlım çabuk toparlanmışız kürtajım basarılı geçmiş doktorum içerde 2 parca vardı sadece onları aldım ağır bi işlem olmadı dedi kontrole gittiğimde de çok iyisin yumurtalıkların ve rahmin çok iyi durumda demişti benm de 28 gündür döngülerim canm ovulasyon testi yapıyorum ben sen yapıyor musun..
Yok yapmıyorum canım...ben akışına bıraktım...

mrb arkadaşlar..sorum olacaktı...kan pıhtılaşması için tathlileri yaptırmanın doğru zamanı ne zamandır..doktorum bi adet döneminden sonra dedi.sıkıntılı dönemde soramadım doktora daha doğrusu insanın aklına gelmiyor sorular.....adet dönemim yaklaşıyor benim.adetli ikenmi gidiliyor yoksa adet bittikten sonramı testler yapılıyor...bide yaptıranlar ayrıntılı olarak hangi tahlilleri yaptırdınız...son soru korunma sürecini nezamn bıraktınız...

mrb arkadaşlar..sorum olacaktı...kan pıhtılaşması için tathlileri yaptırmanın doğru zamanı ne zamandır..doktorum bi adet döneminden sonra dedi.sıkıntılı dönemde soramadım doktora daha doğrusu insanın aklına gelmiyor sorular.....adet dönemim yaklaşıyor benim.adetli ikenmi gidiliyor yoksa adet bittikten sonramı testler yapılıyor...bide yaptıranlar ayrıntılı olarak hangi tahlilleri yaptırdınız...son soru korunma sürecini nezamn bıraktınız...
Ben hiç korunmadım canım...5 li trombofoli paneli diyolar bu teste tıbbi genetik bölümünde yapılıyo...kromozomlarımızada bakmışlar..bende bağışıklık testi yaptırmak istiyorum...bağışıklık yüksekse vücut bebeği kabul etmiyormuş sanırım...hematoloğa gidicem kısmetse kadın doğumcunun iğne yazmaması sonucu kaybettim bebeği mi...

Back