kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Ben hiç korunmadım canım...5 li trombofoli paneli diyolar bu teste tıbbi genetik bölümünde yapılıyo...kromozomlarımızada bakmışlar..bende bağışıklık testi yaptırmak istiyorum...bağışıklık yüksekse vücut bebeği kabul etmiyormuş sanırım...hematoloğa gidicem kısmetse kadın doğumcunun iğne yazmaması sonucu kaybettim bebeği mi...
umut ya beynimi kemiriryor nedenler...ondanmı oldu şundanmı vs....gerçi hepsi birer sebepte biran önce araştırıp öğrenmek istiyorum..gebelik için tedaviye gittiğim doktor prof.tu..hamile kaldıktan sonra normal özel bi hastaneye gittim..okadar pişmanımki eski doktoruma devam etmediğime...muhtemelen ona gidecem, oda yönlendirir beni..bağışıklık testini ilk senden duydum...yaptırdığında sonucunu mutlaka yaz..

umut ya beynimi kemiriryor nedenler...ondanmı oldu şundanmı vs....gerçi hepsi birer sebepte biran önce araştırıp öğrenmek istiyorum..gebelik için tedaviye gittiğim doktor prof.tu..hamile kaldıktan sonra normal özel bi hastaneye gittim..okadar pişmanımki eski doktoruma devam etmediğime...muhtemelen ona gidecem, oda yönlendirir beni..bağışıklık testini ilk senden duydum...yaptırdığında sonucunu mutlaka yaz..
Olumsuz tüp bebek tedavilerinde yapılıyomuş csnım.bende araştırırken duydum baba adayının kanından iğne hazırlanıyomuş 3 adet sanırım gebelik öncesi ve gebelikte vuruluyomuş ki anne vücudu bebeği hastalık sanıp atmasın diye...

kızlar ben 10 ağustosta kürtaj oldum 4 eylülde yani 25 gün sonra adetim geldi 8 gün sürdü bitti korunmadım bugun yine basladı kanamam böyle bişey yasayan var mı korkuyorum korunmadım yumurta döllenip de bişey mi oldu diye :KK42:

Doktoruna haber verdin mi...kanaman çok mu adet gibi mi ki...kanda gebelik baktır istersen belki yerleşme kanamasıdır...

Doktoruna haber verdin mi...kanaman çok mu adet gibi mi ki...kanda gebelik baktır istersen belki yerleşme kanamasıdır...
canm 4 gün önce yumurtladım daha kanda bişey cıkmaz varsa da.. yerleşme kanaması koyu kırmızı olur mu.. dün pembeydi bugun kırmızıya döndü damla damla geliyo gibi peçeteye sildikçe geliyo..

canm 4 gün önce yumurtladım daha kanda bişey cıkmaz varsa da.. yerleşme kanaması koyu kırmızı olur mu.. dün pembeydi bugun kırmızıya döndü damla damla geliyo gibi peçeteye sildikçe geliyo..
Bilmiyorum ki..ben ilk gebeliğimde normal adet oldum ertesi ay 1.5 aylık gebe çıktım mesela canım...

Canım durumun nasıl.diktora gittin mi...

Son düzenleme:
doktorumla görüştüm canm adet olduğumu sanıyodum ama ara kanamaymış 15 gün önceki. asıl kanama şimdikiymiş anormal bi durum yok kanama uzarsa korkalım dedi canm iyiyim :)
Tam bende sana acaba ara kanama olmasın mı dicektim...çünkü dün senin 40 gün falan oluyodu canım...ama sen yumurtladım dedin o nasıl oldu peki...

Tam bende sana acaba ara kanama olmasın mı dicektim...çünkü dün senin 40 gün falan oluyodu canım...ama sen yumurtladım dedin o nasıl oldu peki...
canm ovulasyon testi kullandım ben adet oldum nasılsa diye testim 4 gün once pozitif oldu ordan anladım inşallah döllenme falan olmamıştır sıkı çalışma yaptıydım bi de :KK17:

kızlar ben 10 ağustosta kürtaj oldum 4 eylülde yani 25 gün sonra adetim geldi 8 gün sürdü bitti korunmadım bugun yine basladı kanamam böyle bişey yasayan var mı korkuyorum korunmadım yumurta döllenip de bişey mi oldu diye :KK42:
Eveet cnim benmde oldu 6 agustost regli oldum sonra 20 agustosta khverengi kanamlarim oldu dr yumurtlama dedi sonra tekrar 3 eylulde adet oldum ama bu ay hersey normale dondu stres yapma herseyi akisina birak tatlim

A afrodit26 nasıl oldun canım...benim de iki gün sonra ikinci adet olcak eğer yine 24 ünde olursa döngüm...bekliyorum bakalım..
canm iyiyim adet devam ediyo 2 gündür yoğun geliyo 2 ekimde bi test yapıcam 12 gün doluyo yumurtlamadan sonra inşallah bişi yoktur varsa da bişi olmamıştır :KK17:

doktoruna dedin mi ben ovulasyon testi yaptım diye adet değilse o kanaman nasıl oluyo da tam zamanlarda yumurlama oluyo ki..valla biz kadın milletinin işi zor...

Merhaba kızlar, tamamını okuyamadım, orjinal konuya cevaben yazıyorum. Ben de bir kimyasal gebelik, bir de kalp durmasindan sebeple kurtaj yasadim maalesef. Doktorum altı ay korunma verdi, ben de prikolojik olarak kendimi hazır hissetmedigim icin korundum zaten. Daha bu ay bitti yasak. Onemli gunlerde bir iliskimiz oldu =D Bir taneyle olur mu bilmiyorum ama bekliyorum bakalim. Bugun daha ovulasyonun ertesi gunu inanilmaz kasik agrim fln vardi.. Psikolojim rahatsiz etmeye başladı beni yine.

Bayramin ilk gunu adet bekliyorum. İnşallah olmaz. Aslinda benim çok şükür şimdiye kadar hamile kalmakta problemim olmadı. Problem bebişler atlayıp kaçıyo =( bakalım bu sefer nasıl olacak. İyi dilek, dua, ufuruk fln yollayin. Tesekkurler.

ne güzel doktorum da onaylamıştı bu ay, hemde ultrasyondan bakmıştı yumurtalar olgunlaşmış çalışın büyük ihtimal hamile kalırsın demişti ama adet oldum gene. düşükten sonraki 3. adetim benim ama sanki bu adet dönemim hamile kalmadan önceki adet dönemime daha çok benziyor geçen iki adetimde daha koyu kan geliyordu ve 5 günde bitiyordu. 3 ay normale dönmez rahim derken doğru diyormuş gibi geldi şimdi doktorum. bakalım yeni dönem çalışmalarımda tam bayrama denk gelecek nasip bu sefer olur inşallah.

ne güzel doktorum da onaylamıştı bu ay, hemde ultrasyondan bakmıştı yumurtalar olgunlaşmış çalışın büyük ihtimal hamile kalırsın demişti ama adet oldum gene. düşükten sonraki 3. adetim benim ama sanki bu adet dönemim hamile kalmadan önceki adet dönemime daha çok benziyor geçen iki adetimde daha koyu kan geliyordu ve 5 günde bitiyordu. 3 ay normale dönmez rahim derken doğru diyormuş gibi geldi şimdi doktorum. bakalım yeni dönem çalışmalarımda tam bayrama denk gelecek nasip bu sefer olur inşallah.
bnce o kişiden kişiye değişiyor bnm çevremde tam 6 kişi var ilk gebeliği düşükle sonuçlanan kimi adet beklemeden düşük kanaması ardına hamile kaldı kimiside bir adet döneminden hemen snra bnmde ilk gebeliğim düşük oldu ağustosta doktorum bir adet dönemimin geçmesinin yeterli oluğunu söledi ki alanında oturduğum ilde isim yapmış bir doktor kendisi bnce allah ne zmn nasip ederse o zmn olur bnde bu ay adetme 5 gün var bakalım var mı bişiler allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın kayıp kötü birşey

Merhaba kızlar, tamamını okuyamadım, orjinal konuya cevaben yazıyorum. Ben de bir kimyasal gebelik, bir de kalp durmasindan sebeple kurtaj yasadim maalesef. Doktorum altı ay korunma verdi, ben de prikolojik olarak kendimi hazır hissetmedigim icin korundum zaten. Daha bu ay bitti yasak. Onemli gunlerde bir iliskimiz oldu =D Bir taneyle olur mu bilmiyorum ama bekliyorum bakalim. Bugun daha ovulasyonun ertesi gunu inanilmaz kasik agrim fln vardi.. Psikolojim rahatsiz etmeye başladı beni yine.

Bayramin ilk gunu adet bekliyorum. İnşallah olmaz. Aslinda benim çok şükür şimdiye kadar hamile kalmakta problemim olmadı. Problem bebişler atlayıp kaçıyo =( bakalım bu sefer nasıl olacak. İyi dilek, dua, ufuruk fln yollayin. Tesekkurler.
tatlım o zmn bir genetik test yaptır pıhtılaşma problemin olabilir

mrb arkadaşlar..sorum olacaktı...kan pıhtılaşması için tathlileri yaptırmanın doğru zamanı ne zamandır..doktorum bi adet döneminden sonra dedi.sıkıntılı dönemde soramadım doktora daha doğrusu insanın aklına gelmiyor sorular.....adet dönemim yaklaşıyor benim.adetli ikenmi gidiliyor yoksa adet bittikten sonramı testler yapılıyor...bide yaptıranlar ayrıntılı olarak hangi tahlilleri yaptırdınız...son soru korunma sürecini nezamn bıraktınız...
ben yaptırdım cnm normalde 3 düşükten snra diolar ama bn yaptırdım tanıdık doktor aracılığı ile araştırma hastahanesinde trompofili paneli testi ztn 5 yada 7 değere bakılıyor iyiki yaptırmışım ki kan pıhtılaşması çıktı ilk bebeğim bndan karnımda 6 haftadan 4. haftaya gerilemişti şimdi hamile kalırsam coraspin ve hergn 9 ay coyunca iğne vurulacağım kendi kendime karından bnce imkanın varsa yaptır önmli bir test

Back