- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun.bende ilk gebeliğimde boş kese nedeniyle kürtaj oldum 4 ay önce.6 hafta 3 günlüktü ama bebk yoktu.dr kromozom bozukluğundan kaynaklanabileceğini söyledi o anki kalitesiz yumurtadan veya spermden olurmuş.tekrarlamaz dedi hatta dr un ilk gebeliğide bu şekilde olmuş şimdi 2 tane sağlıklı kızım var dedi.patoloji raporum normal düşük olarak geldi.gelişseydi bile sakat bi bebek olacaktı dedi.ilerleyen aylarda yine kaybedecektin ve senin için daha zor olacaktı dedi.ben şükrediyorumki ne bebeği nede kalp atışını görmedim ozaman daha zor olurdubenden giden sadece bom boş bir keseydi.dr um pıhtılaşma sorunu boş gebeliğe neden olmaz dediği için tahlil yaptırmadım ama içimde hala bir korku var
şimdi kürtaj sonrası 2.denememiz temmuzun 6 sına kadar hastalanmam lazım inşallah bebiş gelmiştir.Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısını versin başa gelince anlıyor insan evlat sahibi olmak çok büyük bir nimetmiş meğerse
![]()
Dr kontrolunde hamile kalmayi dene tatlim yumurta takibi yaptir canim insallah olucaksin anne ve gercektende anne olmak cok buyuk bir lutuf gercektende onu gorup kalp seslerini duyduktan sonra inan daha zor canim pihtilasma testi yaptir cnim iste eger oyle bir sorunun oldugunu dusunuyosan ikinci gebeliginde ihmal etme
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi