- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.041
merhaba arkadaşlar;
geçen hafta 31/07/2014 tarihinde işyerinde oturuken birden adet olacakmışım gibi kasıklarımda bir ağrı hissettim tuvalete gittim bir de baktım kahverengi bir leke gelmiş ama çok minik önce pek önemsemedim fakat içim içimi yiyor hemen doktoruma mesaj attım. Hemen mutlaka hastaneye gitmemi söyledi.. Gider gitmez hemen ultrasonla baktık maalesef bebeğimin kalp atışları yoktu.. eşim ve ben şok olduk çok üzüldük.. ama o anda yapacak bir şey yoktu ertesi sabah hemen kürtaja gittim. tabiki çok kötü bir duygu.. allahım kimseye yaşatmasın..
bebeğimizi patalojiye yolladı doktorumuz ama henüz sonuç gelmedi.. genellikle üniversite hastanelerinde yapılan kan pıhtılaşması testlerini yazdı,ben troid hastasıyım pazartesi günü dokuz eylül üniv. gidicem troit için bu testleri de yapmasını isteyeceğim doktorumdan.
test isimlerini size de yazabilirim isterseniz.. umarım bir daha hiç kimse böyle bir şey yaşamaz.. bir daha ki sefere sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız..
hepinize geçmiş olsun.
geçmiş olsun allah sabır versin canım. bende hipotiroit hastasıyım. Hamile kaldığında ilaç kullanmaya devam etmedin mi. eğer devam ettiysen ilacın dozunu arttırmaları gerekirdi. bende bu hastalığı kürtajdan sonra öğrendim. keşke zamanında bilseydim ilaç kullanırdım bebeğimi kaybetmezdim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)