kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

merhaba arkadaşlar;
geçen hafta 31/07/2014 tarihinde işyerinde oturuken birden adet olacakmışım gibi kasıklarımda bir ağrı hissettim tuvalete gittim bir de baktım kahverengi bir leke gelmiş ama çok minik önce pek önemsemedim fakat içim içimi yiyor hemen doktoruma mesaj attım. Hemen mutlaka hastaneye gitmemi söyledi.. Gider gitmez hemen ultrasonla baktık maalesef bebeğimin kalp atışları yoktu.. eşim ve ben şok olduk çok üzüldük.. ama o anda yapacak bir şey yoktu ertesi sabah hemen kürtaja gittim. tabiki çok kötü bir duygu.. allahım kimseye yaşatmasın..
bebeğimizi patalojiye yolladı doktorumuz ama henüz sonuç gelmedi.. genellikle üniversite hastanelerinde yapılan kan pıhtılaşması testlerini yazdı,ben troid hastasıyım pazartesi günü dokuz eylül üniv. gidicem troit için bu testleri de yapmasını isteyeceğim doktorumdan.
test isimlerini size de yazabilirim isterseniz.. umarım bir daha hiç kimse böyle bir şey yaşamaz.. bir daha ki sefere sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız..
hepinize geçmiş olsun.

geçmiş olsun allah sabır versin canım. bende hipotiroit hastasıyım. Hamile kaldığında ilaç kullanmaya devam etmedin mi. eğer devam ettiysen ilacın dozunu arttırmaları gerekirdi. bende bu hastalığı kürtajdan sonra öğrendim. keşke zamanında bilseydim ilaç kullanırdım bebeğimi kaybetmezdim :(((

himm nasıl bir sonuç çıktı? henüz doktoruma gösteremedim yıllık ızınde oldugu için
sonuç:46,xx yazıyor?
anladıgım kadarıyla bi anormallık yok.
canım cok gec gördum yazını kusura bakma. bende bır suru varkı canım. hangısının sonucu dedıgın gıbı cıktı. senın sadece kromozomuna bakılmıs belkıde. dedıgın 46 xx dogru canım problem yok demek

Kizlar benim bgn 28. Gunum. Dun kahverengi leke geldo ve bgn beyaz ypgun akntm var hamile arkdslr sznde bolemydi

merhaba kızlar maalesef ben de bebeğimi kaybettim dün sabah düşük yaptım ve kürtaj oldum bugun hiç kanamam olmadı fiziken cok iyiyim ama ruhen çok kötüyüm dik durmaya çalışıyorum bebeğim 5 haftalıktı cumartesi kanamam baslayınca doktor hastaneye aldı ve pazar sabah düştü.. doktorum bebeğin rahimde olması gereken yerden asağıda tutunmuş olduğu için düşük tehlikem olduğunu söyledi ve dediği de oldu.. size bebeğin duruşuyla alakalı bi açıklama yapıldı mı ya da düşük nedeni bu olan var mı ? doktorumla henüz görüşmedim bu cuma kontrolüm var konusacağım uzun uzun ama merak ediyourm eşimle ne zaman birlikte olmalıyım bi zararı olur mu yardım edin

merhaba kızlar maalesef ben de bebeğimi kaybettim dün sabah düşük yaptım ve kürtaj oldum bugun hiç kanamam olmadı fiziken cok iyiyim ama ruhen çok kötüyüm dik durmaya çalışıyorum bebeğim 5 haftalıktı cumartesi kanamam baslayınca doktor hastaneye aldı ve pazar sabah düştü.. doktorum bebeğin rahimde olması gereken yerden asağıda tutunmuş olduğu için düşük tehlikem olduğunu söyledi ve dediği de oldu.. size bebeğin duruşuyla alakalı bi açıklama yapıldı mı ya da düşük nedeni bu olan var mı ? doktorumla henüz görüşmedim bu cuma kontrolüm var konusacağım uzun uzun ama merak ediyourm eşimle ne zaman birlikte olmalıyım bi zararı olur mu yardım edin

Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. doktor düşük sonrası 3 hafta diyecektir ondan sonra korunmadık hiçbirimiz zaten rahim iyileşmezse hamile kalamıyorsun. kanaman bitmişse 3 hafta sonra yeniden çalışmalra başlaya bilirsin

Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. doktor düşük sonrası 3 hafta diyecektir ondan sonra korunmadık hiçbirimiz zaten rahim iyileşmezse hamile kalamıyorsun. kanaman bitmişse 3 hafta sonra yeniden çalışmalra başlaya bilirsin
öyle mi dersin canım benm bebeğim kendiliğinden düştü doktor sadece parca kalmış onu aldım dedi kanamam kürtaaj akşamı bitmişti inşallah cok beklememi istemez benden sağol canım

12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bkavarsa rolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.
Canim bende 12 haftalik bebisi
12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.
Canim bende 12 haftalik bebisimin tarama testine gittigimde ogrendim kalbinin durdugunu 3 hafta cansiz durmus karnimda ogun kurtaj oldum bebekte genetik bir hastalik özür varsa
12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.
Canim bende 9 haftalik bebegimin kalbnn durduugunu ogrendim kurtaj oldum kisa kesicem cocukta herhangi bi ozur varsa 3 aya kadar kalbi dururmus benim dr ole soledi yeni bebegide psikolojik olarak iyi oldugumda yapmamı onerdi hamilelikte en tehlikeli sey stresmis 2. Bebekte hemen olunca ay kalbi durdumu ay bisey oldumu diye kendini strese sokarsan gene ayni sei yasayabilirsin o yuzdenkendini hazir hissedince düşün dedi gene herkesin kendi karari bende 31 temmuzda kurtaj oldum 15 gun yasak bitsin hemen yapmayı dusunuyorum Allah nasip ettiyse nolursa olsun saglikli bi sekilde olur bebisimiz doktor 3. Ay 5. Ay dedigine takilmayin umarim herkes hayirlisiyla saglikli bebisini alir kucagina :)
meraba canm çok geçmiş olsun bende ilk hamileliğimde kürtaj oldum bebeğim 2 buçuk aylıktı kalbi durmuştu biz 6 ay korunduk korunmayı bırakınca da 3 ay sonra oldu toplam 9 ay ama çok sağlıklı bir hamilelik geçirdim sende beklemelisin bence direk düşük yapsaydın korunmaya gerek kalmaya bilirdi ama kürtaj olmuşsun taparlanman lazım bu benm görüşüm

Canim bende 9 haftalik bebegimin kalbnn durduugunu ogrendim kurtaj oldum kisa kesicem cocukta herhangi bi ozur varsa 3 aya kadar kalbi dururmus benim dr ole soledi yeni bebegide psikolojik olarak iyi oldugumda yapmamı onerdi hamilelikte en tehlikeli sey stresmis 2. Bebekte hemen olunca ay kalbi durdumu ay bisey oldumu diye kendini strese sokarsan gene ayni sei yasayabilirsin o yuzdenkendini hazir hissedince düşün dedi gene herkesin kendi karari bende 31 temmuzda kurtaj oldum 15 gun yasak bitsin hemen yapmayı dusunuyorum Allah nasip ettiyse nolursa olsun saglikli bi sekilde olur bebisimiz doktor 3. Ay 5. Ay dedigine takilmayin umarim herkes hayirlisiyla saglikli bebisini alir kucagina :)[/QUOTE]

saadet canım ya bnm bgn 29. günümm 2 gn önce kahve leke geldi şmdi gelmiyo normal akıntım devam ediyo ama baya yoğun katı ıslaklık oluyor hep sendede böyle olmuş muydu ve ne zaman testte çıktıı :)

saadet canım ya bnm bgn 29. günümm 2 gn önce kahve leke geldi şmdi gelmiyo normal akıntım devam ediyo ama baya yoğun katı ıslaklık oluyor hep sendede böyle olmuş muydu ve ne zaman testte çıktıı :)
kzlar siteyi anlamadım ya çok kötü olmuş of. kımse bana cevap vrmicekmii:(((

zypost: 36469931 .!.:
Kizlar benim bgn 28. Gunum. Dun kahverengi leke geldo ve bgn beyaz ypgun akntm var hamile arkdslr sznde bolemydi
Cnm benim doktorum kahverengi kirmizi pembe leke akinti vs oldgunda kesinlikle gel demisti bnm bebegmin kalbi durmus 9 haftalikken 3 hafta farketmedik asiri akintim vardi kontrolum oldugu gunde kahverengi akintim geldi tabi herkesde ayni olmaz benim yengemle aramda 2 hafta war onun kanamasi oldu doktora gitti Allaha sukur bebegi saglikli dr.a git bence korkutmak icin soylemiyorum yasadigim icin soyluyorum insallah bişeyin yoktur Allah kucagina almayi nasip etsin

Canim doktorlar 2 3 hafta diyolar ama hemen cocuk istiyorsan 3 hafta cok kurtajdan ortalama 14-25 gun sonra yumurtlama oluyormus ona gore bakarsin doktorlarin kimi 3 hafta kimi 2 kimide kanaman bitince diyolar benim doktorum kanamam ilk gun kesildi diye 1 hafta yasak koydu

ikinc,i adetimide oldum kızlar eylül ayına kaldık inş güzel haberi alırım eylülde artık cuma yumurta takibine baslıyoruz

öyle mi dersin canım benm bebeğim kendiliğinden düştü doktor sadece parca kalmış onu aldım dedi kanamam kürtaaj akşamı bitmişti inşallah cok beklememi istemez benden sağol canım
çok küçüktü demek inşallah istemez öyle durumlarda hemen çalışmalara devam edinde diye biliyorlar kürtaj sonrası ilk 6 ay hamile kalanların bebekleri daha sağlıklı oluyormuş hatta ne kadar erken hamile kalırlarsa o kadar iyiymiş diye okudum bir makalede inşallah dedikleri gibi bir daha ki bebeklerimiz daha sağlıklı olacak canım.

ikinc,i adetimide oldum kızlar eylül ayına kaldık inş güzel haberi alırım eylülde artık cuma yumurta takibine baslıyoruz
bende bekliyorum ayın 15'i gibi sanırım adet olacam bende ama dün akıntım tekrar çoğalmaya başladı ucundan kıyısından acaba olabilir mi bebiş demektende kendimi alamıyorum dua ediyorum hep.

kzlar siteyi anlamadım ya çok kötü olmuş of. kımse bana cevap vrmicekmii:(((
bende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de olmamıştı adete 3 gün var ama benimde akıntım arttı gibi geldi bana normalde kuruluk olması gerekiyor bildiğim kadarıyla kasığımda da ara ara batmalar var.

Canim doktorlar 2 3 hafta diyolar ama hemen cocuk istiyorsan 3 hafta cok kurtajdan ortalama 14-25 gun sonra yumurtlama oluyormus ona gore bakarsin doktorlarin kimi 3 hafta kimi 2 kimide kanaman bitince diyolar benim doktorum kanamam ilk gun kesildi diye 1 hafta yasak koydu
anladım canm sağol bakalım cuma günü doktorum bana ne diyecek

çok küçüktü demek inşallah istemez öyle durumlarda hemen çalışmalara devam edinde diye biliyorlar kürtaj sonrası ilk 6 ay hamile kalanların bebekleri daha sağlıklı oluyormuş hatta ne kadar erken hamile kalırlarsa o kadar iyiymiş diye okudum bir makalede inşallah dedikleri gibi bir daha ki bebeklerimiz daha sağlıklı olacak canım.
inşallah öyle der canım hiç beklemek istemiyorum ama beklemedim diye de yine düşük olursa diye de korkuyorum

Back