kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar;
geçen hafta 31/07/2014 tarihinde işyerinde oturuken birden adet olacakmışım gibi kasıklarımda bir ağrı hissettim tuvalete gittim bir de baktım kahverengi bir leke gelmiş ama çok minik önce pek önemsemedim fakat içim içimi yiyor hemen doktoruma mesaj attım. Hemen mutlaka hastaneye gitmemi söyledi.. Gider gitmez hemen ultrasonla baktık maalesef bebeğimin kalp atışları yoktu.. eşim ve ben şok olduk çok üzüldük.. ama o anda yapacak bir şey yoktu ertesi sabah hemen kürtaja gittim. tabiki çok kötü bir duygu.. allahım kimseye yaşatmasın..
bebeğimizi patalojiye yolladı doktorumuz ama henüz sonuç gelmedi.. genellikle üniversite hastanelerinde yapılan kan pıhtılaşması testlerini yazdı,ben troid hastasıyım pazartesi günü dokuz eylül üniv. gidicem troit için bu testleri de yapmasını isteyeceğim doktorumdan.
test isimlerini size de yazabilirim isterseniz.. umarım bir daha hiç kimse böyle bir şey yaşamaz.. bir daha ki sefere sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız..
hepinize geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar;
geçen hafta 31/07/2014 tarihinde işyerinde oturuken birden adet olacakmışım gibi kasıklarımda bir ağrı hissettim tuvalete gittim bir de baktım kahverengi bir leke gelmiş ama çok minik önce pek önemsemedim fakat içim içimi yiyor hemen doktoruma mesaj attım. Hemen mutlaka hastaneye gitmemi söyledi.. Gider gitmez hemen ultrasonla baktık maalesef bebeğimin kalp atışları yoktu.. eşim ve ben şok olduk çok üzüldük.. ama o anda yapacak bir şey yoktu ertesi sabah hemen kürtaja gittim. tabiki çok kötü bir duygu.. allahım kimseye yaşatmasın..
bebeğimizi patalojiye yolladı doktorumuz ama henüz sonuç gelmedi.. genellikle üniversite hastanelerinde yapılan kan pıhtılaşması testlerini yazdı,ben troid hastasıyım pazartesi günü dokuz eylül üniv. gidicem troit için bu testleri de yapmasını isteyeceğim doktorumdan.
test isimlerini size de yazabilirim isterseniz.. umarım bir daha hiç kimse böyle bir şey yaşamaz.. bir daha ki sefere sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız..
hepinize geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar;
hepinize geçmiş olsun.

Mrb...çok çok geçmiş olsun ve Allah birdahada yaşatmasın inş..patoloji sonucunda bişi çıkacağını sanmıyorum en azından Dr lar öyle söylüyor..ama ikinciye hamile kalmadan pıhtılaşma testlerini yaptırmanı tavsiye ederim çok fazla yaygın çünkü..bundan 4 ay önce aynı şey benimde başıma geldi.dr kontrolünden gelince bir iki damla kahve leke geldi Dr aradım önemsemedi kanama olmadığı müddetçe kötü bakmadı.ama ben yinede gittim tekrar kontrole herşeyin yolunda olduğunu ve gayet iyi olduğunu söyledi....ama malesef o an kaybetmek üzereymişim..ve ben bunu bir ay sonra ikili testte öğrendim..dünya resmen başıma yıkıldı...çünkü hiç olumsuz bişi düşünmemiştim..allahıma şükürler olsun şimdi tekrar hamileyim...bunun yanında endişe ve korkuda beraberinde tabiki tekrar aynı şeyleri yaşamak ürkütüyor insanı.dr kontrolüne gitmek istemiyorum kötü bişi söyleyecek diye..henüz çok yeni Pazartesi gidicem inş kalp atışlarını duyarım..

Sagol canım Allah saglıkla sıhhatle hepimize evlatlar nasip etsin, ben 30 gün olurdum ama son 4 aydır 1 hafta geciktiği oldu 12 gün geciktigi oldu ama 12 gün geciken kimyasal gebelikmiş bu ayın ortasında yumurtladıgımı hiissettim akıntı ve agrılarımdan bunun 15 gün sonrasıda pozitifi gördüm yani bu ay 30 oldu,

yani yumurtladıktan 15 gün sonra belli mi oldu canm bende öyle yapayım belki vardırr sivilcelerim çıkmaya başladı adet olucam galibA:50:

İçim sıkılıyor kızlar ya şu adet günü bir gelse sıkıntıdan düşünmekten patlayacağım resmen. sürekli açım sürekli bir şeyler yiyorum ama aslında ne yemek istediğimi bilmediğim için açlık hissim hiç geçmiyor, kilo aldım, aynaya bakınca kendimi çok çirkin hissediyorum. büyük ihtimalle olmadığım gebeliğin belirtilerini yaşıyorum. ayakta biraz uzun durunca arada başım dönüyor, arada çok çok az kasıklarımda ağrı gibi bir şey var, bazen midem bulanacak gibi oluyor, gögüslerimi su dolu balona benzetiyorum ama ne ağrı var ne sızı iki gün öncesine kadar içimde umut vardı bu ay olacak kesin doğum günüm benim diyordum artık o ümit boş geliyor belki öbür ay diyorum psikolojim bozuldu bu ara :43::43::43:

İçim sıkılıyor kızlar ya şu adet günü bir gelse sıkıntıdan düşünmekten patlayacağım resmen. sürekli açım sürekli bir şeyler yiyorum ama aslında ne yemek istediğimi bilmediğim için açlık hissim hiç geçmiyor, kilo aldım, aynaya bakınca kendimi çok çirkin hissediyorum. büyük ihtimalle olmadığım gebeliğin belirtilerini yaşıyorum. ayakta biraz uzun durunca arada başım dönüyor, arada çok çok az kasıklarımda ağrı gibi bir şey var, bazen midem bulanacak gibi oluyor, gögüslerimi su dolu balona benzetiyorum ama ne ağrı var ne sızı iki gün öncesine kadar içimde umut vardı bu ay olacak kesin doğum günüm benim diyordum artık o ümit boş geliyor belki öbür ay diyorum psikolojim bozuldu bu ara :43::43::43:

aynen canım bende öyleyim kendimi çok garip hissediyorum hamile kalamam diye çok korkuyorum bir an önce kalmak istiyorum her yaşadığımı neye yoracağımı şaşırdım bugun 26. gunum akıntılarım var sivilcelerim çıkıyo pof beklemek çok zor :14::14:

aynen canım bende öyleyim kendimi çok garip hissediyorum hamile kalamam diye çok korkuyorum bir an önce kalmak istiyorum her yaşadığımı neye yoracağımı şaşırdım bugun 26. gunum akıntılarım var sivilcelerim çıkıyo pof beklemek çok zor :14::14:

evet ya her şeyi bir belirti sayıyorum resmen adet olsam bir türlü olmasam bir türlü olacak ya gebe değilse diye yedi resen beni sıkıntı bende de adete yakın sivilce çıkar ama bu sefer çıkmadı sadece karın ve göğüs şişliği kıyafetlerim dar geldi tatil için valiz hazırlıyordum sinirim bozuldu keşke sebebi olsa bebiş olsa umrumda değil isterse hepsi dar gelsin ama bu ay için bitti umut bende birazda ona üzülüyorum sanırım. demin su az içiyorum bu ara diye düşündüm önceki gebeliğim sırasında da su az içmeye başlamıştım normalda 3-4 litre içerim yani düşün onu bile belirtimi ki diye düşünüyorum.

evet ya her şeyi bir belirti sayıyorum resmen adet olsam bir türlü olmasam bir türlü olacak ya gebe değilse diye yedi resen beni sıkıntı bende de adete yakın sivilce çıkar ama bu sefer çıkmadı sadece karın ve göğüs şişliği kıyafetlerim dar geldi tatil için valiz hazırlıyordum sinirim bozuldu keşke sebebi olsa bebiş olsa umrumda değil isterse hepsi dar gelsin ama bu ay için bitti umut bende birazda ona üzülüyorum sanırım. demin su az içiyorum bu ara diye düşündüm önceki gebeliğim sırasında da su az içmeye başlamıştım normalda 3-4 litre içerim yani düşün onu bile belirtimi ki diye düşünüyorum.

senn kçıncı günün bugun canım? bende sık tuvalete çıkardım ve çok uykum olurdu belirtim sadece bu ikisi birde her adetten önce afedersin(kabız) oluyordum hamilelik belirtilerimde olmadım..

merhaba arkadaşlar;
hepinize geçmiş olsun.

Çok gemiş olsun canım benim umarım aynı acıyı bir daha yaşamazsın, yeni meleğine çabucak kavuştursun rabbim.

inşallah hemen gelirler gördüğüm rüyaları ona yoruyorum dün gece pembe gömlek gördüm ondan önceki günlerde altın bilezik gördüm bakıyorm evlat diyor kısa zamanda istenilen murada kavuşcaksınız dior çok mutlu oluyorum artık öyle şeylerden bile.. rabbim en yakın zamanda versin inşallah

senn kçıncı günün bugun canım? bende sık tuvalete çıkardım ve çok uykum olurdu belirtim sadece bu ikisi birde her adetten önce afedersin(kabız) oluyordum hamilelik belirtilerimde olmadım..

bende de öyle oluyordu ama bu belirtiler bende adetten sonra çıktı. ben öğretmenim erken saatte kalk okulda çocuklar falan derken yoruluyordum zaten hamilede kalınca yorgunluk direk uykuya çevirdi. araştırdım çalışanlar tatildeyken fark edemeye bilir yazıyor hep dinlenme modunda olunca şu ara birde çok geç kalkınca çok yorgunluk hissetmiyorum arada esnemelerimi de sıkıldığım içindir diye düşünüyorum. Bende normalde kabızlık vardır ama gebelikte düzenli tuvalete çıkmaya başlamıştım şuanda eskiye nazar daha iyi kabızlık durumum ama bunuda yormayayım yoksa gerçekten yalancı gebelik moduna geçecem. okulda ilk gebeliğim için çok espirisini yapmıştım gerçekten yaşanabilecek bir şey gibime geliyor şimdi.

bende de öyle oluyordu ama bu belirtiler bende adetten sonra çıktı. ben öğretmenim erken saatte kalk okulda çocuklar falan derken yoruluyordum zaten hamilede kalınca yorgunluk direk uykuya çevirdi. araştırdım çalışanlar tatildeyken fark edemeye bilir yazıyor hep dinlenme modunda olunca şu ara birde çok geç kalkınca çok yorgunluk hissetmiyorum arada esnemelerimi de sıkıldığım içindir diye düşünüyorum. Bende normalde kabızlık vardır ama gebelikte düzenli tuvalete çıkmaya başlamıştım şuanda eskiye nazar daha iyi kabızlık durumum ama bunuda yormayayım yoksa gerçekten yalancı gebelik moduna geçecem. okulda ilk gebeliğim için çok espirisini yapmıştım gerçekten yaşanabilecek bir şey gibime geliyor şimdi.

canım sen kürtajı ne zamna oldun bugun kaçıncı günün yanii. ilk ay mı

inşallah hemen gelirler gördüğüm rüyaları ona yoruyorum dün gece pembe gömlek gördüm ondan önceki günlerde altın bilezik gördüm bakıyorm evlat diyor kısa zamanda istenilen murada kavuşcaksınız dior çok mutlu oluyorum artık öyle şeylerden bile.. rabbim en yakın zamanda versin inşallah

Bende ikiz bebek gördüm yürüteçte biri aynı babası gibi kokuyor diyordum etraf bembeyazdı, birde dün bir oda dolusu güve kelebeği gördüm ikiside kısmet murat bebek demek hayırlısı isteyen herkese versin rabbim en kısa sürede birde sakarlaştım ben bu ara o da geçen hamileliğimde olmuştu en son.

Bende ikiz bebek gördüm yürüteçte biri aynı babası gibi kokuyor diyordum etraf bembeyazdı, birde dün bir oda dolusu güve kelebeği gördüm ikiside kısmet murat bebek demek hayırlısı isteyen herkese versin rabbim en kısa sürede birde sakarlaştım ben bu ara o da geçen hamileliğimde olmuştu en son.

yok canım 2. ay olacak 16'sında haziran 16 kürtaj tarihim

inşallah bebşin seninledir canım.. peki kürtajdan kaç gün sonra adet oldun . eskiden kaç günde bir oluyordun? ben 33 günde bir oluyordum 33. gün test yapsammı düye dsunuyorum

inşallah bebşin seninledir canım.. peki kürtajdan kaç gün sonra adet oldun . eskiden kaç günde bir oluyordun? ben 33 günde bir oluyordum 33. gün test yapsammı düye dsunuyorum

benim eskiden adetim hiç şaşmaz 30 günde bir olurdum ama kürtajdan sonra 28. günde adet oldum kürtaj kanamamda 14 gün falan sürdü ama son 5 gün ped kullanmama bile gerek yoktu. adetimde normalde 8 gün sürerdi ama 4 gün sürdü 5. gün bir damla falan geldi sanırım fark edemedim çünkü adet bitimi hemen eşimle birlikte olduk ondan da gelmiş olabilir diye düşünüyorum ama normalde benim adetlerim ilk 3 gün çok yoğun sonrasında azalarak sürerdi bunda nasıl desem eskisi gibi değilde az az geldi yani istesem bir pedle 2 gün dolanabilirdim ama hijyen açısından değiştirdim sürekli. ama adetten 2 gün önce 1 tatlı kaşığının yarısı kadar lekelenme gibi geldi hatta buraya yazmıştım saadet o sırada yerleşme kanaması yaşamıştı bende de öylemi acaba diye konuşmuştuk hatta onunla. sonra pek çok sitede üstüne görme ile ilgili yazı okudum acaba az gelmesinin sebebi bu olabilir mi acaba diye ama üstüne düşmedim hayal kırıklığı yaşamayayım diye çünkü hiç belirtim yoktu.

Birde bende eskisi kadar canlı olmasada göğüs damarlarım hala belirgin harita gibi göğüs kısmım ve gögüs çevresindeki halkada hiç küçülmedi ben eski haline döner diye ummuştum hep ama dönmedi göğüslerim eski haline hatta sarktı diyede üzülüyorum.

deme öyle canım vardır bir hayır. belki bu tedavi sayesinde sen hemen hamile kalacan biz hala uğraşıyor olacaz.

aynen canım vardır bir hayır. inşallah bende sizlerde hemen hamile kalırız kimse uğraşmasın rabbim hiç kimseyi evlatsız bırakmasın.

Tatlim uzulme ama herseyin basi psiloji,baska bir doktora daha git bence sogan kurunude kullan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gidicem canım işte küre başladım bir hafta olsun sonra başka doktorada gideceğim.

Canim cok uzuldum durumuna ya ama dua et bitanem bende edcem senin icin insallah bu sekilde bir travma daha yasamazsin rabbim yardimcin olsun bitanem benimde kananmam kesilince tekrardan gidicem dr insallah bir sorun sikinti yasamayiz bana bugun patoloji sonucunu alirken korunma dedi psikolojin duzelince calis dedi :(

teşekkür ederim canım benim eksik olma dua ve soğan kürü başka yapacak bir şey elimden gelmiyor. bencede korunma canım bak ben korundumda ne oldu neler çıktı neler

Back