kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Kızlar :) kalp atisimiz duyuldu :)) büyümüş bebisimiz :) kan değerlerim idrarim temiz cıktı :) bu doktorum benim gözümü korkutmustu. Beklememissin belki diger bebegini kaninda olan bi mikrop zehirlemistir bekleseydin temizlenirdi kanin demisti, kanim temizmis zaten :) tatli bayanlar burdan size diyeceğim sey su ki hazirsaniz beklemeyinn baslayin calismalara :) rabbim bi yoluna koyuyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozunaydinnn canim :)

Kızlar ben kürtajdan tam bir ay sonra yani 23 temmuzda adet olmuştum adetim bir türlü bitmek bilmedi diye dün doktora gittim halada kahverengi akıntılarım var rahim temizleniyor diyordum ki hop sağ yumurtalığımda 5 cm bütüklüğünde kist oluşmuş doktor ameliyat dedi. birde rahimde et beni oluşmuş o da 0.6cm. doktor onuda kürtajda almalıyız bu şartlar altında hamile kalırsan düşük riskin olur dedi dünyam başıma yıkıldı. keşke bende saadet gibi hiç adeti beklemeseydim bekledim adet yüzünden kist ve et beni oluştu moralim alt üst aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hele yeni bir kürtaj asla olmak istemiyorum. ameliyathanede olmak bile bende tramva yaratıyor ne yapacağımı şaştım şuan soğan kürüne başladım ve allahıma sığındım korunmayıda bıraktım inşallah işe yarar ve bu ay hamileyim haberini verebilirim dualarınıza ihtiyacım var.:25:

Canim gercekten çok üzüldüm :( allah yardimcin olsun.. canim benim et beni konusunda bilgim yok ama sogan kuru sayesinde ameliyattan kurtulan kac kisi okudum. Allahim senin yardimcin olsun sifa versin sana. Yipratma kendini sakin biraz akisina birak canim.. dualarimdasin sen de bol bol dua et canim..

Canim coraspirin i kan pihtilasma sorunu yasayanlara veriyorlar sanirim. Ben tedbir amacli kullanmak istedim ama doktor izin vermedi. Test yaptirmadan kullanamazsin ilac dedi. Suan sadece polic1 isimli ilaci kullaniyorum gunde 1 tane. Hamile kalmadan once folbiolle baslamistim gunde 1 tane megersem o gunde yarim iciliyormus. onun disinda kanda degerlerim cok normal oldugu icin extra vitamin vermedi doktor. Dualarim sizlerle canimm

hadi ya banada folbiol vermişti doktor ve her ihtimale karşı coraspirin de içmiştim her doktor farklı işte anlamadım gitti :44: benimde 25. günüm sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar ben kürtajdan tam bir ay sonra yani 23 temmuzda adet olmuştum adetim bir türlü bitmek bilmedi diye dün doktora gittim halada kahverengi akıntılarım var rahim temizleniyor diyordum ki hop sağ yumurtalığımda 5 cm bütüklüğünde kist oluşmuş doktor ameliyat dedi. birde rahimde et beni oluşmuş o da 0.6cm. doktor onuda kürtajda almalıyız bu şartlar altında hamile kalırsan düşük riskin olur dedi dünyam başıma yıkıldı. keşke bende saadet gibi hiç adeti beklemeseydim bekledim adet yüzünden kist ve et beni oluştu moralim alt üst aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hele yeni bir kürtaj asla olmak istemiyorum. ameliyathanede olmak bile bende tramva yaratıyor ne yapacağımı şaştım şuan soğan kürüne başladım ve allahıma sığındım korunmayıda bıraktım inşallah işe yarar ve bu ay hamileyim haberini verebilirim dualarınıza ihtiyacım var.:25:

Canım ya ben bu yorumunu görmemişim. Çok üzüldüm allah yardımcın olsun bitanem. Bak kötü düşünerek moralini bozma ya hamile kalıp bu sebepten tekrar bir düşük yaşasaydın o zaman daha kötü üzülecektin hem kendin için hemde bebek için. allahın izniyle iyileş, bebişin hemen gelecek. Dua edece sana sağlığına hemencecik kavuş diye.

bende ağrı falan yok canım hem ben doktora gitmiştim baksa görürdü herhalde 4 hafta önce anlamadım düne kadar fark etmedim hepte kontrol ediyorum oysaki

canım o zaman sana şunu söyleyeyim bilmiyorum hatırlıyor musun ben iki doktora birden gidiyorum biri kürtajı yapan doktorum diğeri kürtajdan sonra bulduğum yeni doktorum. kürtajı yapan doktoruma tam bir ay oldu diye adet kanamam başlıyor lavotiron ile etkileşmeyen ağrı kesici yazdırmak için 24 temmuzda gittim baktım rahim yumurtalıklar ter temiz adetinde başlamış dedi. adet bitti dün yani 7 ağustosta yeni doktoruma gittim rahimde et beni ve 5cmlik kist gördü. hangi arada derede çıktı nasıl oluştu bende şok oldum elim ayağım boşaldı ve sinirlerim o kadar bozulmuş ki doktorun yanında ağlamaya başladım.

Canim gercekten çok üzüldüm :( allah yardimcin olsun.. canim benim et beni konusunda bilgim yok ama sogan kuru sayesinde ameliyattan kurtulan kac kisi okudum. Allahim senin yardimcin olsun sifa versin sana. Yipratma kendini sakin biraz akisina birak canim.. dualarimdasin sen de bol bol dua et canim..

amin canım benim amin ne olur bana dua edin karnımdaki bu boşluk gün geçtikçe büyüyor ve ben hiç dolmayacak diye çok üzülüyorum. keşke hiç adet olmasaydım keşke doktoru dinleyip adeti beklemeseydim adetten oldum bak neler çıktı. en güzelini sen yaptın canım ne güzel beklemeden hamiş kaldın rabbim tamamına da erdirsin inşallah. sana kızan doktorlarıda hiç kafana takma. zaten beni büyüklerim uyarmıştı doktoru dinleme hiç korunma hemen hamile kal yoksa kist oluşur demişti dinlemedim kafamı hangi duvarlara vursam bilemedim :(((((

canım hayırlı olsun cokkk sevindimmm.. kaç günde bir adet oluyorsun pekiii?

Sagol canım Allah saglıkla sıhhatle hepimize evlatlar nasip etsin, ben 30 gün olurdum ama son 4 aydır 1 hafta geciktiği oldu 12 gün geciktigi oldu ama 12 gün geciken kimyasal gebelikmiş bu ayın ortasında yumurtladıgımı hiissettim akıntı ve agrılarımdan bunun 15 gün sonrasıda pozitifi gördüm yani bu ay 30 oldu,

canım o zaman sana şunu söyleyeyim bilmiyorum hatırlıyor musun ben iki doktora birden gidiyorum biri kürtajı yapan doktorum diğeri kürtajdan sonra bulduğum yeni doktorum. kürtajı yapan doktoruma tam bir ay oldu diye adet kanamam başlıyor lavotiron ile etkileşmeyen ağrı kesici yazdırmak için 24 temmuzda gittim baktım rahim yumurtalıklar ter temiz adetinde başlamış dedi. adet bitti dün yani 7 ağustosta yeni doktoruma gittim rahimde et beni ve 5cmlik kist gördü. hangi arada derede çıktı nasıl oluştu bende şok oldum elim ayağım boşaldı ve sinirlerim o kadar bozulmuş ki doktorun yanında ağlamaya başladım.

Hatırlıyorum canım konuşmuştuk. Peki sen dışardan hissedebiliyor musun kisti elle dokununca fıtık falanda olabilir dediler karın bölgesi olduğu için. Birde şöyle bir şey oldu 2 saattir kendimi inceliyorum resmen şekilden şekile girdim şuan elimle hissettiğim şişlik yok yani iki tarafımda eşitlenmiş.

Hatırlıyorum canım konuşmuştuk. Peki sen dışardan hissedebiliyor musun kisti elle dokununca fıtık falanda olabilir dediler karın bölgesi olduğu için. Birde şöyle bir şey oldu 2 saattir kendimi inceliyorum resmen şekilden şekile girdim şuan elimle hissettiğim şişlik yok yani iki tarafımda eşitlenmiş.

hafif şişlik var canım (psikolojikte olabilir) ama bariz bir ağrı çekiyorum ayrıca kahverengi akıntım var.

amin canım benim amin ne olur bana dua edin karnımdaki bu boşluk gün geçtikçe büyüyor ve ben hiç dolmayacak diye çok üzülüyorum. keşke hiç adet olmasaydım keşke doktoru dinleyip adeti beklemeseydim adetten oldum bak neler çıktı. en güzelini sen yaptın canım ne güzel beklemeden hamiş kaldın rabbim tamamına da erdirsin inşallah. sana kızan doktorlarıda hiç kafana takma. zaten beni büyüklerim uyarmıştı doktoru dinleme hiç korunma hemen hamile kal yoksa kist oluşur demişti dinlemedim kafamı hangi duvarlara vursam bilemedim :(((((

Tatlim uzulme ama herseyin basi psiloji,baska bir doktora daha git bence sogan kurunude kullan

Canim cok uzuldum durumuna ya ama dua et bitanem bende edcem senin icin insallah bu sekilde bir travma daha yasamazsin rabbim yardimcin olsun bitanem benimde kananmam kesilince tekrardan gidicem dr insallah bir sorun sikinti yasamayiz bana bugun patoloji sonucunu alirken korunma dedi psikolojin duzelince calis dedi :(

Günaydın ben dün kürtaj oldum..perşembe akşamı düşük yaptım.hastahanede yatış verdiler..dün de içeride kalanları alıp patolojiye yolladılar..sonuç çarşamba çıkacakmış.

Back