- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.061
Canim doktorlar 2 3 hafta diyolar ama hemen cocuk istiyorsan 3 hafta cok kurtajdan ortalama 14-25 gun sonra yumurtlama oluyormus ona gore bakarsin doktorlarin kimi 3 hafta kimi 2 kimide kanaman bitince diyolar benim doktorum kanamam ilk gun kesildi diye 1 hafta yasak koydu
Kizlar aranzda hic kurtajdan sonra hamile kalan yokmu yaa
inşallah öyle der canım hiç beklemek istemiyorum ama beklemedim diye de yine düşük olursa diye de korkuyorum
kızlar kesinlikle beklemenizin hiç bi manası yok. ben bekledim 2 kist ve bir polip oluştu psikolojim çok bozuk. saadet arkadaşımız beklemedi hamile kaldı maşalllah ona. siz kanamanız bitince denemelere başlayın rahim hazır değilse zaten bebek olmaz. rahim hazırsa hamile kalırsınız düşük riskiniz olmasın diye progestan kullanırsınız hiçççç tasalanmayın. aklım olsa ilk adeti asla beklemezdim. bekledim de ne oldu ilk adetten sonra üreme organlarımın her yerinde bir şeyler oluştu şimdi bir dizi tedavi ve ameliyatlar olmam gerekiyor. allaha yalvarıp dua etmekten başka çarem yok inşallah bir mucize olur hamile kalırım ve bunların hiç birine ihtiyacım kalmaz. sizden tek isteğim bana dua etmeniz.