- Emoji Skoru
- 407
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi ballizencefil
-
Bundan sonraki surecin gusel ilerlelemesine cok sevindim canim insallah bir sonraki bebegin guvenli eller altinda olacak evet benimde goguslerim sis hamilelik surecinden beri hic sikmadim oynamadim acikcasi benide nasil sonuclar bekliyo bilmiyorum trabzonda iyi bir dr arastirmaya basliycam insallah bende senin gibi ilgili bir dr bulurum benimde kahverengi kanamam devam ediyo ayakta durdugum surece ve endiseliyim acikcasi insallah hersey cabucak duzelir ve yeni gelecek olan melegim icin hazirliklara baslayabilirim
süreç güzel mi ilerleyecek yoksa sancılı mı olacak hormon testlerinden sonra belli olacak canım. hormon testlerim normal çıkarsa 2 adet döneminin geçmesini bekleyelim daha sonra korunmayı bırakırsınız dedi. ama hormonal bir problem varsa önce onu halledicez daha sonra gebelik planlayacağız dedi benim kafama yattı artık rabbimden hayırlısını dilemekten başka çarem yok. benimde kırmızı kanamam kahveye döndü. doktor bir ilaç verdi o ilaç sayesinde rahim temizlenip toparlanacakmış. seninde kanaman normaldir doktor bana bir hafta daha ağır iş spor vs yapma dinlenmeye çalış dedi. sende yorma kendini. hiç endişelenme ve benim doktorun dediği gibi geçmişte takılı kalma geleceğe bak. geçmişte takılı kalıp bebeğini düşündükçe hormonların yükseliyor göğüsler şişiyor süt geliyor vs. unutma yeni bir bebek için önce vucudun toparlanması lazım vucudun toparlanması için önce kafayı toparlamamız lazım inşallah el birliğiyle birbirimize olan desteğimizle bir an önce toparlanırız. ve yavrularımızı tez zamanda kucağımıza alırız inşşşş
Insallah canim benim insallahh senin kac gun oldu ? Benim bu 5.gunum cuma gece operasyon olmustum bende biraz endiseliyim bakalim dr gidince bende sizinle paylasirim umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer
Bana dr antibiyotik agrikesici bide searle dusuk yapici bir ilac vermisti kullandim bitti bakalim pazartesi ne diyecek
Kızlar sizin iyi haberlerinizi duydukca seviniyorum. Hepimiz tek tek duzelecegiz insallah hersy yoluna girecek. Aslinda ben bugun doktora gidecektim patoloji sonucum icin ama nedense hic icimden gelmedi. Hastaneyi görmek istemiyorum sanırım. Bugun tekrar hatırladım o günü bu sebeple. Ayagim gitmedi oraya. Ama yarin gideceğim ben de kizlar. Boyle de olacak gibi degil. Emin ellerde olmak cok guzel birsey. Insan gercekten ayirt ediyor iyiyi kötüyü ozellikle boyle hassas konularda. Senin için herseyin daha iyi ilerleyecegini düşünüyorum senin adina cok k sevindim. Sen de uzme kendini icini ferah tut lutfen. Sanirim anne psikolojisinden cikamamak büyük problem. Yeni melegin icin yap bunu tatlim. Hatta yapalim. Ben de yarin ayrıntılı sekilde anlatirim herseyi. Sevgiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah canim benim insallahh senin kac gun oldu ? Benim bu 5.gunum cuma gece operasyon olmustum bende biraz endiseliyim bakalim dr gidince bende sizinle paylasirim umarim hersey en kisa zamanda yoluna girer
Bana dr antibiyotik agrikesici bide searle dusuk yapici bir ilac vermisti kullandim bitti bakalim pazartesi ne diyecek
Kızlar sizin iyi haberlerinizi duydukca seviniyorum. Hepimiz tek tek duzelecegiz insallah hersy yoluna girecek. Aslinda ben bugun doktora gidecektim patoloji sonucum icin ama nedense hic icimden gelmedi. Hastaneyi görmek istemiyorum sanırım. Bugun tekrar hatırladım o günü bu sebeple. Ayagim gitmedi oraya. Ama yarin gideceğim ben de kizlar. Boyle de olacak gibi degil. Emin ellerde olmak cok guzel birsey. Insan gercekten ayirt ediyor iyiyi kötüyü ozellikle boyle hassas konularda. Senin için herseyin daha iyi ilerleyecegini düşünüyorum senin adina cok k sevindim. Sen de uzme kendini icini ferah tut lutfen. Sanirim anne psikolojisinden cikamamak büyük problem. Yeni melegin icin yap bunu tatlim. Hatta yapalim. Ben de yarin ayrıntılı sekilde anlatirim herseyi. Sevgiler
bugun 9. günüm canım antibiyotiğim bitti ağrı kesici kullanmamada gerek yok ağrım yok allaha şükür. kürtaj yapan doktor 7.günde kontrol etti ve problem yok dedi ilaç falanda yazmadı. bu gittiğim doktor bi hafta süreyle sabah öğle akşam kullanmam için meti.. bilmemne isminde ilaç yazdı bi hafta da onu kullanıp 40 gün içinde adet olmayı bekleyeceğim. Düşük yapıcı ilacı ilk defa duydum canım :44:
Benimde hiç aklımdan çıkmıyor. mümkünse hastaneyi değiştir canım insana daha iyi geliyor. ve senin içinden gidip almak gelmiyorsa boşver gitme bende bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğim o gün gitmek istemedim bi terslik olduğunu sezmiş gibiydim ayaklarım geri geri gitti. sende istemiyorsan gitme zaten ilk düşükte detaylı bi araştırma olmuyor genelde temiz diyip eve yolluyor doktorlar.
sen doktorundan memnun musun? doktor çok önemliymiş kızlar ya insan kendini güvende emin ellerde hissetmeden ıh hıbu işler daha da zor olur.
Canim benim basima şöyle birşey geldi. Uzatmamak icin eksik anlatmistim. Ben kurtaj oldugum sabah ilk basta baska bir hastaneye gittik. Niyetimiz bundan sonraki kontrolleri orda devam etmekti. Doktorum beni ultrasona gonderdi. Bu bahsettigim hastane dogum hastanesi degil, arastirma hastanesiydi. Ultrasondaki kadinin o kadar kotu tavirlari vardi ki. Tek cumlesi bi sorun var. Soruyorum cevap vermiyor. Aglamama izin vermiyor. Bana ekrani gostermiyor. Acayip bi kadindi. Benden once bi bebegin ultrasona aldi ona da acayip acayip davrandi. O kadar kötü oldum ki, zaten bi sorun oldugu belli. Kendimden gectim. Aglaya aglaya yukari doktorun yanina çıktım. o da ne dedigi belli degil. Belki olmustur karninda demeye getirdi. Kan aldi benden 3 gun sonra belli olacakmis cocugun gelisip gelismedigi. Hemen ciktik ordan ozel bi dogun hastanesini aradik sadece saat 17 de bosluk buldular. Daha sonra daha once kanamam olduğunda gittigim dogum hastabesinin aciline gitmek geldi aklima. Bi an önce neler oldugunu ogrenmek istedim. Acilde doktor bana belki burdaki cihazda sorun vardir seni yukarida iyice arastirirlar icin rahat eder orda daha net gorurler dedi doktor. Beni teskin etti. Sonradan farkettim herseyi orada anladigini. Zaten tekerlekli sandalyeyle yukari aldiklarinda da anlam veremedim neden yurutmuyorlar beni diye. Yukarda ogrendim aci gercegi. Herkes o kadar iyiydi ki. Durmadan teskin ettiler beni. Kimse ters bişey soylemedi. Kurtaja iknayla soktular beni. Bayiltmadan once elimden tutuyordu bi doktor. Allah onlardan razi olsun. O kadar hassas bi durumda oluyorsun ki en ufak birsey mahfediyor seni. En ufak kotu maamele. Ben o hastaneden cok memnun kaldim. O yuzden bundan sonra degistirmem. Ama bana o gunu hatirlatacak.. ne yapayim.. ama gitcem canim
of canım sen çok kötü şeyler yaşamışsın allah bir daha yaşatmasın.
önce psikolojimi hazırlamam lazım canım orayı düzeltmeden bedenimin düzeleceği yok. ben bari ilk adete kadar bekleyeyim diyorum. sen kürtajdan sonra ne kadar süre korundun? 1 hafta mı 2 hafta mı?
Günaydın öncelikle arkadaşım geçmiş olsun ve inşallah kısa sürede güzel haberler alırsın. bende kürtaj olalı bugün tam 53 gün oluyor adet olmadım hala
3hafta kadar kahverengi akıntım sürdü. kürtaj yapan doktora defalarca gittim pıhtı kalmış vs dedi durdu en son adet söktürücü verdi kullanmaya başladığımın 2. Gününden itibaren kahverengi çamur gibi kanamam oluyor hala.adet olmuşum gibi hissetmiyorum ama hap biteli 2gün oldu hala devam ediyor lekelenme lekelenme dediysem miktarı adet kadar olmasada fazla geliyor.normalmi acaba bi durum.
Cok gecemis olsun canim insallah melegin bu sefer sana gelmistir paylasimin icin cok tesekkur ederiz canim. Kanama dediginiz hep kirmizimiydi yoksa kyverengimiydi benim ertesi gun kirmizi geliyodu kanamam 3.gun kahverengiye dondu boyle ev isi yaparken felan geliyodu bende yuruyuse ciktim atsin diye icimdeki kani eve dondugumde afedersiniz camur gibi kahverengi geldi bayagi sonrasinda damla damla kahve geliyo yine bu bi sorun mu acaba ?kahverengi olmasi
12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.
12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.
Canim doktorum bna ne demisti biliomusun adet gormedgim zaman adet söktürücü verdi eger bi damla bile gelse bizim icin cok iyi benden hic gelmedi 4 ay boyunca ve yine olmasaydim spiral takilcakti adet gordurcez sana eger bi damla bile gelse takmicaz dedi spirali duyunca cok üzüldüm cunku 3 aylik ilacli bi tedaviydi ve yine beklicektim o ara başka doktora gittim çikolata kisti var dedi onu duyunca hmn sogan kuru yaptim.adet söktürücü biter bitmez uc gun sonra adet oldum.kendi doktoruma gittim diger diktorun kisti soyledigini soyledm kist feln yok dedi sogan kurunun etkisi oldugunu düşünüyorum sende bnce sogan kurunu dene ilk adet oldugumda birden kan bosaldi hani once biraz leke gelir ve devamı grlirya ole olmadim.sen icini raht tut en azindan birazda olsa gelmis leke bile olsa
Canim sana yazcagima genel yazmisim gormezsin diye yine yazayim dedim.ilk gun kurtaj gunu kirmiziydi ama sonraki günler hep leke seklinde kahverengiydi.ole olmasida normalmis korkma yani.gecmis olsun bu arada sanada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?