Evet canim. Nasil bi farklilik bahsettigin? Ben hic bisey anlamiyorum ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
karnim cikti 2 gundur benim de. Senin doktor ne guzel soylemis. Benim ki kararli görünüyordu 3 ay konusunda. Keske benimki de öyle deseydi. Dr dan dr a fark var demek ki. Ya bi de beni muayene etmedi doktor. Soru sordu sadece ben alttan bakar diye düşünmüştüm. kanamam falan olmadı ya ondan mi acaba. Hic aklima gelmedi sormak yaaa pfff.. benim kanamam kisa surdu kizlar. Asagi yukari hepinizin kanamasi devam ediyor. Aslinda icinizde kalanlari atmis oluyorsunuz temizleniyor rahminiz. Benim bu kanama kirmizi sekilde 2 gun surdu. Sonra 4-5 gun falan kahverengu lekelenme oldu o kadar. offf.. Allah hepimiz hakkinda en hayirlisini versin canim. Güzel düşünelim güzel olsun.
senin 5 haftalıktı yanlış hatırmıyosam. hafta uzadıkça kürtaj da farklılaşıyor. kürtaj yöntemi dahi değişiyor, kullanılan aletlerin ebatları dahil. benim anladığım bu süre aynen dediğin gibi dr.dan dr a değişiyor. o kadar çok farklı sitede araştırdım ki. bilimsel bir kanıt yok. bekleme süresi anlamında. bide saadet çok daha kötü etkilenerek atlatamayanlar var. benim iş yerinden arkadaşım 9 ay antidepresan kullanmış örneğin. dolayısıyla dr da riske etmek istememiş olabilir.
aynen hakkımıda hayırlısı. ben zaten kaldıysam kaldım korunmuyorum çünki , ne olacaksa önce bana olucak :) burdan paylaşırız
ayyynen hakkımızda hayırlısı :18: