- Emoji Skoru
- 407
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi ballizencefil
-
kan şeklinde olması daha iyi. ayrıca benim dr. kürtaj esnasında agresif çalışmıyoruz dedi çünki rahim duvarı zedelenebilirmiş. benim anladığım sen operasyon sonrası atman gerekenleri atıyorsun. bende de aynı şekilde oldu. kürtaj tarihini son adetinin ilk günü kabul edip bir sonraki adet döneminden sonra tekrar hamile kalmak için çalışmalara devam edebilirsin. kanama bitince görün canım bence :)
Kurtajdan sonra hemen adet olan oluyor mu kizlar? Benim 19. Gun henuz olmadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sen diktorunu defistir ve tekrar gorun bence biz ne desek bos hem icin rahatlar
yok canım hemen adet olmadım zaten şuan adet olmuş gibi bi halim yok sadece ara ara gelen kanamalarım kırmızı renk.
doktoru değiştireceğim canım yarın başka bir doktora gidicem bu doktor her hastasıyla oturup 45 dakika bilgi veriyorumuş içimi rahatlatır inşallah. ama kürtajı yapan doktorumada gideceğim çünkü rahimin içini dışını bilen o eğer parça falan bıraktıysa nerde ne bıraktıysa bıraktığı gibi temizlesin
yok canım hemen adet olmadım zaten şuan adet olmuş gibi bi halim yok sadece ara ara gelen kanamalarım kırmızı renk.
doktoru değiştireceğim canım yarın başka bir doktora gidicem bu doktor her hastasıyla oturup 45 dakika bilgi veriyorumuş içimi rahatlatır inşallah. ama kürtajı yapan doktorumada gideceğim çünkü rahimin içini dışını bilen o eğer parça falan bıraktıysa nerde ne bıraktıysa bıraktığı gibi temizlesin
Sonradan kanama olmasi garip canim ya.. canim kanaman yogun olursa sen yine bi acile git ihmal etme. Hatta nerdesin bilmiyorum ama ankaradaysan zubeyde hanim dogum hastanesi var oraya git aciline. Ihmal etme. Canim insallah parca falan kalmamistir. Kan pihtisi kaliyor bazen parca degil de. Benim kurtaj oldugun gun yanimda kalan bayanin cok sancisi vardi. Kanamasi olmadigi icin icinde pihti kalmis. Tekrar kurtaja alcaklardi kanamasi olmasa. Kanamam baslasin diye dua ediyordu. Sabaha dogru kanamasi basladi allaha sukur kurtaja almadilar. Evet canim iyice sor butun sorularını hakkinda hayırlısı olsun insallah problem yoktur
Sonradan kanama olmasi garip canim ya.. canim kanaman yogun olursa sen yine bi acile git ihmal etme. Hatta nerdesin bilmiyorum ama ankaradaysan zubeyde hanim dogum hastanesi var oraya git aciline. Ihmal etme. Canim insallah parca falan kalmamistir. Kan pihtisi kaliyor bazen parca degil de. Benim kurtaj oldugun gun yanimda kalan bayanin cok sancisi vardi. Kanamasi olmadigi icin icinde pihti kalmis. Tekrar kurtaja alcaklardi kanamasi olmasa. Kanamam baslasin diye dua ediyordu. Sabaha dogru kanamasi basladi allaha sukur kurtaja almadilar. Evet canim iyice sor butun sorularını hakkinda hayırlısı olsun insallah problem yoktur
doktora sordum 15 gün kanamanın devam etmesi normal aşırı kanama yada çok büyük parçalar düşerse hemen gel dedi. daha dün karnımdan bakıldı parça falan hiç bir şey yok ter temiz dedi. acaba alttan mı baksaydı karından mı göremedi ne yaptı? olmazsa yarın gideceğim doktordan alttan bakmasını isterim işimi garantiye alayım. yarın testler ve bundan sonra neler yapmam gerektiğini detaylıca soracağım bakalım doktor neler söyleyecek buraya gelip neler söylediğini tek tek yazarım kızlar
O da güzelmiş :)) benimki de dun telefonuna oyun indirmiş onunla oynadı durmadan :) bana nispet yapıyor kendince ceza veriyor :) aslında hepimizin evinde var bi cocuk düşünüp duruyoruz ama :)
benimde kahve değil bildiğimiz taze kan kırmızı renkte. bugun kürtajdan sonraki 8.gün oruç tutamıyorum çünkü sürekli geliyor allah affetsin
ay ben ne kadar çok soru sordum kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın ne olur hakkınızı helal edin
Kizlar yazdiklarinizi okuyunca sizden biraz daha ileride oldugum icin paylasmk istedim ben ocak ayinin sonunda oldum kurtaj 10 15gun kanamam oldu ama o adet değil mis kurtaj kanamasi.ve kurtajdan sonra lohusa oluomusuz namaz iliski tabiki oructa olmuo tutamayanlar üzülmesin.sizlerede demistir doktorunuz bir ay sonra adet olucaksin en fazla 45 gun sonra diye. 45 i gecerse gel dedi ve ilk adetimi kanamadan haric tam 4 ay sonra gördüm bu aralarda tabiki hep doktora gittim 3 kere adet söktürücü kullandim en sonuncusu fayda etti o ara sogam kurunude uyguladim ben ondan diyorum artik hapmi sogan kurumu bilmiyorum adet gordugumde o kdr mutlu oldumki yumurtlama olmuyodu demişti doktor.cok fazla ağrılar cektim gaz sancilari sizlerdede oldumu bilmiyorum sakin usutmeyin ayaklarınızı bana diyenleri dinlemedim aylarca cektim gaz yüzünden bi kac defa hastaneye gittim.bir ay denedim korumadan olmadi bebek malesef adet oldum.haftaya adet günüm ins olmam diyorum aylarca olayim diye bekledim simdide olmiyim diyorum iste...6 ay süre oluyomus hamile kalinamayabiliomus.ama korunma suresinden sonraki 6 ay.bu arada bndeki bi değişiklik ten bahsedeyim adet zamanlarimda goguslerim siserdi ve agrirdi cok.ama kurtajdan sonra zaten bu 3. Adetim olucak sadece sag göğsüm sisio ve agrio sanki solda can yok ne agrio ne sisio.bundan korktum acikcasi böyle bisey yasayan varmi? Rabbim isteyen herkese bebisini nasip etsin en kisa zamanda.demem o ki bnde cok değişiklikleroldu kurtajdan sonra toparlanma suresi kesinlikle dogru yeni kurtaj olanlar mutlaka beklesin düşük yapmakla kurtaj cok farkli belki anestesziyle olduk anlamadik ama rahimde büyük bi ameliyat yaşadık tekrar yasanmamasi için beklemk en iyisi.ikinci kez ayni seyi yasamk daha yipratici olur.eger kurtajdan sonra en fazla 45 gun icinde adet gorurseniz sukredin ve herseyin yoluna girmeye basladigini dusunun gercekten zamn geçiyor benim 6 ay olcak.gecmez derken geçiyo. Hakkinizi helal edin cok yazdim...
Kizlar vucudunuz eski haline ne zaman donuyo bnm goguslerim cok buyumustu hamilelikte ve sizliyodu hala devam ediyo acaba nezaman gecer gogus ve karin sisligi
Günaydın öncelikle arkadaşım geçmiş olsun ve inşallah kısa sürede güzel haberler alırsın. bende kürtaj olalı bugün tam 53 gün oluyor adet olmadım hala
3hafta kadar kahverengi akıntım sürdü. kürtaj yapan doktora defalarca gittim pıhtı kalmış vs dedi durdu en son adet söktürücü verdi kullanmaya başladığımın 2. Gününden itibaren kahverengi çamur gibi kanamam oluyor hala.adet olmuşum gibi hissetmiyorum ama hap biteli 2gün oldu hala devam ediyor lekelenme lekelenme dediysem miktarı adet kadar olmasada fazla geliyor.normalmi acaba bi durum.
your_app_name uygulamasıa kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Kizlar vucudunuz eski haline ne zaman donuyo bnm goguslerim cok buyumustu hamilelikte ve sizliyodu hala devam ediyo acaba nezaman gecer gogus ve karin sisligi
Benim goguslerim cok buyumustu.bugun 13.gunum.goguslerim eski haline dondu.
Kizlar yazdiklarinizi okuyunca sizden biraz daha ileride oldugum icin paylasmk istedim ben ocak ayinin sonunda oldum kurtaj 10 15gun kanamam oldu ama o adet değil mis kurtaj kanamasi.ve kurtajdan sonra lohusa oluomusuz namaz iliski tabiki oructa olmuo tutamayanlar üzülmesin.sizlerede demistir doktorunuz bir ay sonra adet olucaksin en fazla 45 gun sonra diye. 45 i gecerse gel dedi ve ilk adetimi kanamadan haric tam 4 ay sonra gördüm bu aralarda tabiki hep doktora gittim 3 kere adet söktürücü kullandim en sonuncusu fayda etti o ara sogam kurunude uyguladim ben ondan diyorum artik hapmi sogan kurumu bilmiyorum adet gordugumde o kdr mutlu oldumki yumurtlama olmuyodu demişti doktor.cok fazla ağrılar cektim gaz sancilari sizlerdede oldumu bilmiyorum sakin usutmeyin ayaklarınızı bana diyenleri dinlemedim aylarca cektim gaz yüzünden bi kac defa hastaneye gittim.bir ay denedim korumadan olmadi bebek malesef adet oldum.haftaya adet günüm ins olmam diyorum aylarca olayim diye bekledim simdide olmiyim diyorum iste...6 ay süre oluyomus hamile kalinamayabiliomus.ama korunma suresinden sonraki 6 ay.bu arada bndeki bi değişiklik ten bahsedeyim adet zamanlarimda goguslerim siserdi ve agrirdi cok.ama kurtajdan sonra zaten bu 3. Adetim olucak sadece sag göğsüm sisio ve agrio sanki solda can yok ne agrio ne sisio.bundan korktum acikcasi böyle bisey yasayan varmi? Rabbim isteyen herkese bebisini nasip etsin en kisa zamanda.demem o ki bnde cok değişiklikleroldu kurtajdan sonra toparlanma suresi kesinlikle dogru yeni kurtaj olanlar mutlaka beklesin düşük yapmakla kurtaj cok farkli belki anestesziyle olduk anlamadik ama rahimde büyük bi ameliyat yaşadık tekrar yasanmamasi için beklemk en iyisi.ikinci kez ayni seyi yasamk daha yipratici olur.eger kurtajdan sonra en fazla 45 gun icinde adet gorurseniz sukredin ve herseyin yoluna girmeye basladigini dusunun gercekten zamn geçiyor benim 6 ay olcak.gecmez derken geçiyo. Hakkinizi helal edin cok yazdim...
Gunaydin kizlar, siz baya yol katetmissiniz bize gore benim henuz adet olmadim. Benim icin erken. Benim anlamaadigim da henim uzun suren kanamalarim hic olmadi, sanci gibi bi problemim olmadi. Bu noemal mi sizce? Kanamamin olmamasi?
Canim ayni problem bende de var.. hamilelik uzun surmese de o donemde dikkat etmedik tabiki.. kilolar kaldı. Benim de göğsüm buyudu ama artik sizlamiyor. Bazen kontrol ediyorum cunku benim adt donemlerinde sizlamaz genelde, bie daha hamile kalsam gogus sizlamasindan bilirim zaten. Onun disinda siskinlik degilde gobek ve selulitim artti. Selulitim yok gibi biseydi. Şimdi belirgin sekilde var. Bence adetten sonra duzene girecektir.
Merhaba kızlar
Az önce doktordan geldim görüşme detaylarını şimdi yazacağım.
Öncelikle göğüsleri büyüyen arkadaşlara söyleyeceklerim var. Benim kürtajdan sonra ilk 3 gün dünyam başıma yıkılmıştı yavrumu kucağımda istiyordum nereye baksam onu görüyordum sonra göğüslerim bir şişti bir şişti bende sıktım hop süt çıktı. Bugun doktora bu olayı anlattım bana sakın göğüslerinle oynama süt getirmeye çalışma dedi. tamamen psikolojik geçmişi unut toparlanmana bak güzel günler gelecek üzülme üzüldükçe prolaktin midir nedir o hormonun yükselir göğüslerinden daha fazla süt gelir adet göremezsin dedi. göğüslerinden süt gelirse damar tıkanıklığı kitle oluşumu vs olabilir dedi. Bende 2 gündür iyi olduğumu göğüslerimin indiğini söyledim güzel dedi.
Şimdi gelelim benim sonuca. sonucu gösterdim patoloji sonucu temiz çıktı. hamileyken yaptırdığım hormon testlerini bile inceledi ve şok oldu. troit hormonu normal bir hamilede 2 yada 2,5 olması gerekirken benim ki 4 müş. Kendi doktorum hamileyken bu sonuca bakmış ve normal normal demişti. kör gözlerini açıpta değerin yüksek olduğu hakkında bana bilgi vermediayrıca kürtaj yapan doktor çikolata kistimin olmadığını söyledi bu doktor kistin durduğunu hatta boyutunu bile söyledi. körmüş bu kürtajı yapan körrr hakkımı helal etmiyorum beni uyarabilirdi.
Şimdi doktor pıhtı ve genetik testlerinin pahalı olduğunu ona güvenmemi istediğini söyledi herşey güzel olacak dedi tsh hormonlarının tekrar yapılmasını istedi o kadar çok ilgilendi ki psikolojik olarakta çok rahatlattı. kürtajı yapan kasap bana son kontorlden sonra hap falan hiç bir şey vermedi bu doktor için temizlensin diye hap yazdı çünkü rahimde hala kanama devam ettiğini söyledi.
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum kızlar kürtaj yapan doktora çok kızgınım yeni doktorumu da çok sevdim ve ona çok güvendim. inşallah onunla birlikte herşey daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?