kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Bende bekliyorum patoloji sonucunu inşallah başka bişi çıkmaz Hakkı'mızda hayırlısı en zoru baştan başlamak olucak bnm için yine korkular olmicak mı diye yada olsada Yine aynısı olur mu diye Allahım sen yardım et bize

Merhaba Arkadaşlar,

benzer durumu yaşamış arkadaşlardan yardım istiyorum
Benim 9haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 30ocakta kürtaj oldum ve tam 28.gün ilk adetimi oldum.Hamdolsun herhangi bir şaşma olmamıştı.Kontrollerimde sıkıntı görmemişti doktor..ilk adetim vaktinde olmuşken 2.adet gecikir mi?

Herkese sağlıklı yavrular diliyorum

Geçmiş olsun öncelikle benim de ilk adetim 28.gün oldu ve diğerleri de 1-2 gün oynadı yani değişmez adet düzeni bence.

Kızlar hepimize geçmiş olsun birşey sorucam 15 şubatta tanı amaçlı kürtaj oldum 21martta regl oldum ve bugun 9. Günüm ama azalmayı bırak dün küçük küçük parçalar seklinde kanamam oldu ama cok degişik başladı kahverengi lekelenmeyle birliktw başladı baya bi kahverengi gitti simdi hala yogunum benim durumumu yaşıyan var mı kürtaj sonrası yogun uzun adet olan

merhaba, kurtaj yada dusuk sonrası hamile kalanlara ve kurtaj sonrası regl olanlara sorum olucaktı .hamile kalanlar ilişkinizi neye göre duzenlediniz yani nasıl yumurtalamaya denk getirdiniz.kurtaj sonrası regl ne zaman olacagımı bilsem ona göre denk getiricem .kurtaj sonrası regl olan arkadaslar kaaçgunde regl oldunuz ? kurtaj gununu regl gunu kabul ediliyormus sanırım .tam gununuzde mi regl oldunuz gecikti mi ?

Merhaba
ben 30 ocakta kürtaj oldum ve 28.günde ilk adetimi oldum.doktorum 1adet süresince korunma verdiği için o ay korunduk.
sonrasında sanırım geç yumurtladım ve 35.günde 2.adetimi oldum,inanılmaz stresli bi süreçti.2.adetim bugün bitti ve şimdi yumurtlama testi kullanmaya başlıyorum.

-Doktorum kürtajdan sonra 10gün ilişki yasaklamıştı,10günden sonra korunarak başladık.
-2.adetimin birçok yerde okuduğum bal-tarçın-çörekotu kürü nedeniyle olduğunu düşünüyorum,çünkü ilk adetimi bile 28.gün oldum ve normalinde hiç böyle gecikmezdim

geçmiş olsun,umarım sorularınıza istediğiniz cevapları verebilmişimdir

Canım teşekkür ederim normalde 28 günde bir mi regl zamanın benimde 25 günde bir o zaman ben yumurtladim bugün 12.gün oluyor dün az kasık agrim vardı dün yumurta oldu gibi geldi bana .açıkçası korunmuyorum ben daha regl olmadım kurtajdan sonra 12.günüm ama yumurtlama dan emin değilim

Normalinde 27-28gunde bir adet oluyorum canim..peki doktorun korunma vermedi mi sana hic?

Normalinde 27-28gunde bir adet oluyorum canim..peki doktorun korunma vermedi mi sana hic?

Canım benim kesem 4 haftalıktı 5mm yani 3 ay korunun dedi o zaman ama doktorlar hep farklı şeyler soluyor bnede şansımi denemek istedim canım bi de diyorlar ya kurtaj sonrasi rahim ağzı açık olduğundan daha kolay hamile kalınır diye kısmette ne varsa o yaşanacak en azından korunmadigimda acaba olur mu diye kendimi huzurlu hissediyorum bir amaç var

Günaydın canım,

benim 9 haftalıktı ve yalnızca 1adet süresi korunma önerdi..hem böylece ilk adete kadar kürtajın rahim üzerindeki etkileri de kalkar toparlanır hem de ne zaman hamile kaldığımı bilirim dedim :)

küçükmüş senin de haftan ve 3ay uzun bi süre vermiş bence de
Allah gönlüne göre versin inşallaahhh

Oglum 27 aylık yaşımda geçiyor aslında ona haksızlık gibi geliyor bana 2.çocuk sanki onla ilgilenemiyecegim haksızlık olacak gibi geliyor bilemedim istiyorum ama hamile kaldığımda da depresyona girmiştim aglamistim acaba oğlum kadar 2.çocuğumü da sevecekmiyum diye yani cikmazlardayim .hazır değilsin diyeceksiniz belki ama 1 sene sonrada aynı şeyleri düşüncem yani korkuyorum bi de aynı şeyi yasarmiyim diye .

İlk gebelik evliliğin 1.ayında haberim yokken olmuşken bu sefer yumurtlama günüdür bekleyiştir derken mi olmuyor acaba? Doktor hiçbir sorun yok yaza kadar devam dedi ama kafam karışık. Umudum hep olsa mı yoksa umutsuz mu olsam ne Zaman gelir bu bebek, nasip ne Zaman keşke bilsem.

Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 1 yıl hiç korunmadim ve hamile kalamadim. Hormonlarim biraz oynak ve duzensizdi. Bazen prolaktin sorunu bazen Lh bazen başka birşey her doktora gittiğimde başka başka şeyler söylüyorlardı.Adet duzensizligim de var 2 ay adet olmadığım zamanlar oluyordu. Pek ilaç kullanma taraftarı değildim kullanmadım da( glifor hariç) sabretmekten yanaydim.
Ve bi gün hamile olduğumu öğrendim.
Çok mutlu olduk tabi. Fakat uzun sürmedi 6_7_8_9 haftalar bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duyacaz derken duyamadik ve 23 şubatta ilk gebeligim olduğu için kürtaj yerine tıbbi müdahale ile düşük yaptiralim dediler. Tamam dedik. Alttan üstten sürekli ilaç vererek düşük yaptırdılar.
Ertesi gün parça kalmış dediler ve 5 güne düşmezse kürtaj yapacağız dedi doktorum. Ve 5 gün sonra da kürtaj oldum. 23 şubat - 2 mayıs arası kanamam nadiren durdu. Sürekli kananam vardı. Doktor bi sorun olmadığını söyledi. Şimdi korunmuyorum. Bende çok merak ediyorum hemen hamile kalabilecekmiyim yoksa ilk seferki gibi bekleyecek miyim. Tekrar aynı şeyleri yasayacakmiyim.
Kadın olmak zor şey. allah burda yazan , güzel anne olacak herkese hayırlı güzel evlatlar versin kimseyi evlatsiz bırakmasın..

Canım cok gecmiş olsun rabbim bir daha böyle bir durum yaşatmasın tez zamanda sağlıklı gebelik yaşa inşallah hayırlı evlatların olsun cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…