- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #2.141
insallah adet olmazsın bu ay, ilk adetten sonra rahim toparlanıyo zaten, bnm annem bna doğum yaptıktan sonra 3. ayında yenıden hamıle kalmıs, hıcbır sorun yaşamamış.. sınucta bızler kücük bir bebk kaybettık cok beklememize gerek yok dıye düşünüyorum ınsallah sorun yaşamayız cnm bnmde bat 23 haziran umarım bende olmam yenıden hamile kalırız aynı topikte yenıden anne adayı olarak buluşuruz ınsalllah :)
Adet oldunmu canim kac haftalikti bebeginLulicik merak ettim de hamile misin ben de 3 hafta önce kürtaj oldum ne zaman tekrar hamile kalırım merak ediyorum
Merhaba Can'ım öncelikle geçmiş olsun bende senin yaşadıklarını yaşadım çok kotu gunler geçirdim once duşuk taptım parça kalmıştı kürtaj oldum ve senin gibi tekrar hamile kalmak istedim korunmadık hiç seninki gibi Ağrı'larım oldu sonra geçti hamile kaldım ve yine duşuk yaptım rahim tam toparlanmamış diye yine duşuk oldu sana tavsiye bir ay bekle ve multi vitamin hap iç bide Aslan pençesi otunu iç derim İbrahim saraçoglu sitesinden Aslan pençesini oku ben son duşukten sonra multi vitamin Aslan pençesi içtim faydasını gordum şukur tekrar hamile kaldım sende oyle yap derim Allah'ın izniyle faydasını gorursun ben çok acılar çektim o konuda inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsınSelam kizlar beni bir konuda aydinlatmanizi rica ediyorum. Ben yaklasik üç hafta once düşük yaptim eşim çocuk istedigi icin hic korunmak istemedi. Birkac gün önce üst uste iki gün ilişki yaşadık ve benim rahim bir gün sonra felaket agri yapti ayaga bile kalkamadim. Sonra da goguslerim tekrar taş gibi agirlasmaya basladi yine. Acaba hamile mi kaldim yine yoksa rahim iliskiden etkilenip agri mi verdi. Aslinda hamile kalmayi cok istiyorum ama rahim zarar gorduyse de fena olmustur bu durum. Bilemedim şimdi ben
Cok tesekkur ederim canim benim tavsiyelerini dikkate alacagim neredeyse uc ay oluyor hala agrilarim var iyi ki hamile kalmadim. Ama cok istiyorum cocuk. Rabbim aratmaz insallahMerhaba Can'ım öncelikle geçmiş olsun bende senin yaşadıklarını yaşadım çok kotu gunler geçirdim once duşuk taptım parça kalmıştı kürtaj oldum ve senin gibi tekrar hamile kalmak istedim korunmadık hiç seninki gibi Ağrı'larım oldu sonra geçti hamile kaldım ve yine duşuk yaptım rahim tam toparlanmamış diye yine duşuk oldu sana tavsiye bir ay bekle ve multi vitamin hap iç bide Aslan pençesi otunu iç derim İbrahim saraçoglu sitesinden Aslan pençesini oku ben son duşukten sonra multi vitamin Aslan pençesi içtim faydasını gordum şukur tekrar hamile kaldım sende oyle yap derim Allah'ın izniyle faydasını gorursun ben çok acılar çektim o konuda inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın
İnşallah Can'ım inşallah en yakın Zaman'da kucağını doldurur çok soguk içme iltihap yapıyor ayaklarınıda fazla üşütme bende çok bekledim 6 yıl ondan sonra duşukler felan oda bizim sınavımızmış demeki Aslan pençesi çok işe yarıyor dene faydasını gorursun inşallahCok tesekkur ederim canim benim tavsiyelerini dikkate alacagim neredeyse uc ay oluyor hala agrilarim var iyi ki hamile kalmadim. Ama cok istiyorum cocuk. Rabbim aratmaz insallah
Aslan pencesi ne ise yariyor ne gibi yararini gordunuz acabaİnşallah Can'ım inşallah en yakın Zaman'da kucağını doldurur çok soguk içme iltihap yapıyor ayaklarınıda fazla üşütme bende çok bekledim 6 yıl ondan sonra duşukler felan oda bizim sınavımızmış demeki Aslan pençesi çok işe yarıyor dene faydasını gorursun inşallah
Rahimi toparlıyor tekrar hamile kalmak için duşuklere iyi geliyor içtim ben adetlerimide düzene koyduAslan pencesi ne ise yariyor ne gibi yararini gordunuz acaba
Testere disli olani ictin degil mi ben samsunda oturuyorum ama hic bulamadimRahimi toparlıyor tekrar hamile kalmak için duşuklere iyi geliyor içtim ben adetlerimide düzene koydu
Evet normal Aslan pençeside oluyor internette sipariş verTestere disli olani ictin degil mi ben samsunda oturuyorum ama hic bulamadim
Ya bende kurtaj oldum 3.ayimdan itibaren regl miktarinda azalma meydana geldi bu çare olur mu acaba hep gununde oluyorum senin miktarinda bir degisiklik oldumuEvet normal Aslan pençeside oluyor internette sipariş ver
Benimki çok azaldı normalde 4 gun gelirdi ondan sonra uç gune duştu bide çok az az gelmeye başladı sogan kuru yaptım az fayda gordum sonra Aslan pençesi yaptım çooook fayda gordum dizede tavsiye ederimYa bende kurtaj oldum 3.ayimdan itibaren regl miktarinda azalma meydana geldi bu çare olur mu acaba hep gununde oluyorum senin miktarinda bir degisiklik oldumu
Valla mi :)))kac yasindasin doktora sordun mu hic az oluyorum neden diyeBenimki çok azaldı normalde 4 gun gelirdi ondan sonra uç gune duştu bide çok az az gelmeye başladı sogan kuru yaptım az fayda gordum sonra Aslan pençesi yaptım çooook fayda gordum dizede tavsiye ederim
Ben 24 yaşındayım doktor kürtajdan oldu dedi hatta belki artık çocuk sahibide olamazsın dedi Çunki üst üste duşuk yaşadım sonrada kürtaj Aslan pençesi içtim şukur tekrar hamile kaldım rabbim sanada en yakın Zaman'da verir inşallah etlimin çikolata kisti vardı oda içti şimdi kisti yokValla mi :)))kac yasindasin doktora sordun mu hic az oluyorum neden diye
Ben bu adet azligini cok kafaya takiyordum biliyomusun niye boyle niye az oluyorum diye g ece uyku girmiyor gozume sen kac gun ictim canim bunu nasil yaptin peki tarif edermisin allaha sukur kistim yok benimBen 24 yaşındayım doktor kürtajdan oldu dedi hatta belki artık çocuk sahibide olamazsın dedi Çunki üst üste duşuk yaşadım sonrada kürtaj Aslan pençesi içtim şukur tekrar hamile kaldım rabbim sanada en yakın Zaman'da verir inşallah etlimin çikolata kisti vardı oda içti şimdi kisti yok
Bencede bir test yapmakta fayda var benim ki aynı seninki gibiydi sonra kanama oldu adet sandım megersem tekrar duşuk yapıyorum test yaptı doktor yarım çızgi çıktı sonra detaylı baktı Bebek bir aylıkmış kürtajdan sonra rahim agzı açıkmış tekrar hemen hamile kalına biliyormuş bence bi test yapın en azından için rahatlarHanimlar merhaba ben 17 mayista kurtaj olsum ilk adetimi kurtajdan sonraki 35. Gunde oldum suandada o adetimin ustunden 27. Gun gecti .. bu ay korunmadik tekrar hamile kalmak istiyorum cunku bi kac gundur akinti kasik ve bel agrilarim vardi surekli bugun kasik agrilarim dahada bir artti bacagima vuruyo diyebilirim ilk defa boyle agrilarim oldu .. simdi ben gebelik testi yapmak istiyorum ama adet tarihim nedir bisey varsa suan cikarmi nasil hesaplamam lazim hic bilmiyorum belki biraz karisik bi durum kusura bakmayin ama benimde kafam cok karisti gercekten.. kurtaj sonrasi dongumuz degisiyo normal olarak normalde 28 gunde bir duzenli adet olan biriyim sizce nasil hareket etmeliyim??
Dayanamdim biraz once ucuz testlerden yaptim ama bisey cikmadi.. icimde de bi his var ama bilemiyorum daha beklicem yada pahali erken gebelik testlerinden falan alicam heralde ...Bencede bir test yapmakta fayda var benim ki aynı seninki gibiydi sonra kanama oldu adet sandım megersem tekrar duşuk yapıyorum test yaptı doktor yarım çızgi çıktı sonra detaylı baktı Bebek bir aylıkmış kürtajdan sonra rahim agzı açıkmış tekrar hemen hamile kalına biliyormuş bence bi test yapın en azından için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?