Cok sukur canimBnde kurtajdan sonra doktor adet oldktan sonra denemeye devam et dedi . Ve başladık düşünmeye ancak kurtajdn 4 ay sonrasında oldu canm bizim zatn geç oluyor ama kaldım çok şükür yani.
Canim ne guzel ya Rabbim nasip etmis...cok sevindim guzel haberler duymak iyi geldi valaa....kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım
Canim cok sukur ve masallhhBebeğin kalp atisi yoktu 9. Haftada kurtaj olmuştum. 3 ay sonra ikiz gebe kaldim :).. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. kurtajin travmasini atlatmam kolay olmadi ama ikiz kuzularim.en buyuk teselli oldu bana..
Bebeğin kalp atisi yoktu 9. Haftada kurtaj olmuştum. 3 ay sonra ikiz gebe kaldim :).. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. kurtajin travmasini atlatmam kolay olmadi ama ikiz kuzularim.en buyuk teselli oldu bana..[/
Canım ya kalp atısı neden durmuş öğrendin mi peki. benim de durmuş. ve bu 2. kaybım olacak
Adetime bir gün kala yapmıştim cok bariz cift cizgi çıkmıştı. Cok şaşırmıştım daha adetime varken bu kadar koyu çıkmasına meğer ikizmis :)Canim cok sukur ve masallhhadetin kac gun gecince yaptin test
ilk düşükte 5 haftalı kürtaj oldum ikinci gebeliğim 11 ay sonra oldu 8 haftalık hamileyim bebek oluştuğu gibi durmuş kalbi atmıyor dediler yine kurtaja alıcaklar ALLAH kimseye yaşatmasıt bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?