• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan hemen sonra hamile kalan varmi?

Bence bi gün daha bekle tekrat test yap yada beklemek istemiyorsan kan testi yaptir.
InsaAllah hamilesindir
inşaallah ama ne bileyim hem erken gebelik testi yaptım üstüne 3 tane normal idrar testi yaptım çıkmadı :( korkum acaba bir sıkıntı mı oldu tüplerle alakalı

Kürtajdan sonra hemen hamile kalirsam hamilelikte sorun yasarmiyim diye korkum var hani rahim kendini toparlarmi acaba hemen. Yoksa kanamam falan Allaha sükür durdu
canm. bende sorun oldu dusuk tehlikesi yasadm cocugun yaninda kan vardi ama bu kurtajdan degildi tabi benim 16 yasm vardi o yuzden herhalde

inşaallah ama ne bileyim hem erken gebelik testi yaptım üstüne 3 tane normal idrar testi yaptım çıkmadı :KK43: korkum acaba bir sıkıntı mı oldu tüplerle alakalı

Bence hemen en kötüsünü düsünme ya hamile degilsin degilsen eger bidahaki ay ins. Olursun yada gec yumurtlamada olabilir o yüzdende hemen testte belli olmaz

Bende bebeğimi 10+3 de kaybettim. Dr gittiğimde 9 haftada kalmıştı kürtajla aldılar 14 ocakta doktorum 3 adet dönemi geçmesini söyledi ayrıca bebek büyüktü genetik testler yapalım dedi.Neyseki yaptırdık. Genetik le alakalı olanlar da bir sıkıntı çıkmadı ama bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı. Şimdi sabırsızlıkla hamile kalmayı bekliyorum. Çok zor ama yinede şükür test yaptırmasaydım bir kayıp daha yaşayabilirdim. Zaten ilk bebeğime 9 ay sonra kavuşmuşken uçup gitti. Rabbim sabır versin

Back
X