- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
inşaallah ama ne bileyim hem erken gebelik testi yaptım üstüne 3 tane normal idrar testi yaptım çıkmadıBence bi gün daha bekle tekrat test yap yada beklemek istemiyorsan kan testi yaptir.
InsaAllah hamilesindir
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaallah ama ne bileyim hem erken gebelik testi yaptım üstüne 3 tane normal idrar testi yaptım çıkmadıBence bi gün daha bekle tekrat test yap yada beklemek istemiyorsan kan testi yaptir.
InsaAllah hamilesindir
canm. bende sorun oldu dusuk tehlikesi yasadm cocugun yaninda kan vardi ama bu kurtajdan degildi tabi benim 16 yasm vardi o yuzden herhaldeKürtajdan sonra hemen hamile kalirsam hamilelikte sorun yasarmiyim diye korkum var hani rahim kendini toparlarmi acaba hemen. Yoksa kanamam falan Allaha sükür durdu
inşaallah ama ne bileyim hem erken gebelik testi yaptım üstüne 3 tane normal idrar testi yaptım çıkmadıkorkum acaba bir sıkıntı mı oldu tüplerle alakalı
canm. bende sorun oldu dusuk tehlikesi yasadm cocugun yaninda kan vardi ama bu kurtajdan degildi tabi benim 16 yasm vardi o yuzden herhalde
Cnm 2. ayda hala gecikmeler olabiliyormus belki oyle birseydirinşaallah ama ne bileyim hem erken gebelik testi yaptım üstüne 3 tane normal idrar testi yaptım çıkmadıkorkum acaba bir sıkıntı mı oldu tüplerle alakalı
Bugün regl oldum. Doktorum normal dedi. Zamanla düzene girecek dediCnm 2. ayda hala gecikmeler olabiliyormus belki oyle birseydir
Evet cnm diger grubada yazanlar var operasyon 19gun once oldu ve ben adet olacak gibi hissediyorum genelde. 40 gun ve sonrasi olmuslar benim boyle 1 hafta icinde olacak gibiBugün regl oldum. Doktorum normal dedi. Zamanla düzene girecek dedi
amin inşallah canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah